>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy Dnia - 14.10.2014 (wtorek)

Status
Zamknięty.
psotnick 28,7K

psotnick

ModTeam
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Tutaj podajemy typy
na wtorek - 14. Października

Typy podajemy według wzoru:
Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:
Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

nanathar 17

nanathar

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - El. ME 2016
Godzina: 20:45
Spotkanie: Niemcy - Irlandia
Typ: Niemcy -1,5
Kurs: 1.73
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Przejść obok taki kursów i nic z tym nie zrobić . Niemcy na pewno będą trochę podrażnieni porażką z Polakami. Niemcy w meczu z Polakami byli o wiele lepszym zespołem, ale zabrakło kilku zawodników na boisku - Schweinsteiger , Ozil,, szczególnie w środku pola osamotniony był Toni Kross,na skrzydle zabrakło Reusa. Ale i tak Joachim Loew przygotował dobrze zespół. Niemcy dominowali we wszystkich aspektach gry. Przy pierwszej bramce zawinił Neuer, a przy drugiej Niemcy już grali 3 obrońcami więc Polacy dobrze to wykorzystali. Niemcy teraz u siebie zmierzą się z Irlandczykami, którzy te eliminacje rozpoczęli tak jak mieli je rozpocząć od dwóch zwycięstw z słabszymi rywalami. Ale dopiero jutro będą mieli możliwość sprawdzenia się. Uważam że zwycięstwo Niemców jutro to pewniak, będą chcieli pokazać że porażka z Polakami to tylko błąd przy pracy. Wszystko będzie zależało od skuteczności Niemców, ale nie wyobrażam sobie drugiego z rzędu, tak słabej skuteczności w ataku gospodarzy.
⛔100

alexdamiao 392

alexdamiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Dyscyplina: Piłka Nożna el ME
Spotkanie: Polska - Szkocja
Typ: over 3,5 kartki
Kurs: 1.90
Rzadko tutaj podaję typy, ale jeśli już to musi to być gruba sprawa. Taką sprawą jest dziś linia 3,5 kartek wystawiona przez Bet365. Będzie to mecz walki, Polacy będą musieli zaatakować w tym spotkaniu, a nie oddać pole rywalom jak w sobotę. Szkoci bardzo niezadowoleni z rezultatu naszego sobotniego meczu muszą wziąć sprawy w swoje ręce i także zaryzykować w ataku. Przewiduję dużo fauli i brzydki mecz. Sędziuje &quot;overowy&quot; Hiszpan Undiano Mallenco.
⛔100

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
manutd_sl +1 Punkty
macio106 2,9K

macio106

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brac pieniadze?
Dyscyplina: Hokej - KHL
Godzina: 18:00
Spotkanie: Dyn. Mińsk - Mytishi
Typ: 1
Kurs: 1.85
Analiza:
Na jutro wybieram spotkanie hokeja z Kontinental Hockey League. Pomiędzy ekipą z Białorusi a ekipą z Rosji. Jak każdy wie Dynamo to oczko w głowie prezydenta Białorusi Łukaszenki, pieniądze na hokej idą niesamowite i widać efekty ekipa z Białorusi w tym sezonie radzi sobie bardzo dobrze. Zajmując w swojej konferencji 6 miejsce. Natomiast goście radzą sobie fatalnie i zajmują przed ostanie miejsce. Weźmy pod uwagę także bezpośrednie spotkania pomiędzy tymi drużynami w czterech ostatnich meczach zwycięskie wychodziło dynamo. Podsumowując ekipa gości jest w dołku i moim zdaniem Białorusini to wykorzystają i wygrają gładko to spotkanie.
⛔100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
Dyscyplina Piłka nożna Kwalifikację
Spotkanie Polska-Szkocja
Typ: x/x
Kurs 4.50
buk Oddsring
Godz: 20:45
Analiza​
Witam , na jutro wybrałem spotkanie w grupie polskiej eliminacji do piłkarskich mistrzostw europy , w tym spotkaniu na przeciwko siebie stana zespoły Polski oraz Szkocji, na pewno każdy tutaj myśli że skoro ograliśmy mistrzów Świata to czemu mamy nie poradzić sobie ze Szkocją , a no właśnie i tutaj pojawia się pytanie ile Polacy zachowali sił na bardzo ciezkie spotkanie ze Szkotami, którzy grają siłowo i nie odpuszczą ani jednej piłki, kondycyjnie są lepsi od naszych zawodników , którzy w starciu z Niemcami mieli kupę szczescia i po 80 minutach oddychali rękawami, po prostu według mnie zagrania przeciwko naszym w jutrzejszym spotkaniu to typ dnia, poza tym mamy bardzo zły bilans spotkań ze szkotami, nei wygraliśmy z nimi na swoim stadionie nigdy , mamy dwa remisy oraz porażkę, myślę że w jutrzejszym spotkaniu może być podobnie, ponieważ już niejednokrotnie przekonałem się że wygrana z duzo lepszym zespołem aniżeli Szkocja, w naszej reprezentacji nie czyni wiosny i mogą zaliczyć jutro solidna wpadkę, stawiam tutaj na remis.
✅350

starphase +2 Punkty
nanathar +1 Punkty
gyllenkrantz +1 Punkty
makaveli23 +11 Punkty (no wreszcie cos weszlo)
lukajlo +5 Punkty (Wygrajmu razem)
S 8

szuterek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka nożna - Eliminacje Euro 2016
Spotkanie: Wyspy Owcze - Węgry
Typ: Węgry wygrają różnicą dwóch bramek
Kurs: 4.0
Godzina: 20.45

Witajcie, dzisiaj postanowiłem zagrać mecz w ramach eliminacji do Euro 2016 pomiędzy drużyną z Wysp Owczych a Węgier. Typ mocno ryzykowny, jego szanse oceniam na jakieś 30% ale jak to się mówi: kto nie ryzykuje ten szampana nie pije. Moje ostatnie dwa typy to moja osobista tragedia, po dość dobrym początku przyszła pora i na błędy które mam nadzieję tym typem uda mi się naprawić. Obie drużyny zajmują miejsca na samym końcu w grupie &quot;F&quot; - z tą różnicą że Węgrzy mają jedno oczko zdobyte po remisie z Rumunią a ich przeciwnicy ani jednego. Czemu akurat dwoma bramkami? Głównie jest to podyktowane moim odczuciem, Węgrzy są faworytem ale nie spodziewałbym się po nich wbicia wora bramek dla swoich rywali, piłkarze z Wysp Owczych w obu meczach które rozegrali do tej pory w eliminacjach przegrywali właśnie różnicą 2 bramek... jak mówi klasyk - przypadek? Nie sądzę :]
Dlatego też stawiam na ten ryzykowny a dla niektórych być może i dziwny typ i jutro będę kibicował zarówno naszym Orłom jak i właśnie Węgrom bo wiadomo że Lengyel, Magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát ;)
⛔100

matthiasvandal 616

matthiasvandal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Trójmiasto&Kobenhavn
Dyscyplina: Piłka Nożna - el.ME 2016
Godzina: 20-45
Spotkanie: W-y Owcze - Węgry
Typ: 2(-1.5)
Kurs: 1.89
Bukmacher: ComeOn
Analiza:
Rozumiem, że Węgrzy od prawie 30 lat czekają na awans na jakąkolwiek wielką imprezę, i że ich futbol znajduje się w największym w historii kryzysie. Ale to przecież kraj z ogromnymi piłkarskimi tradycjami i jak by nie było dwukrotny wicemistrz świata... Jeśli reprezentacja amatorów z Wysp Owczych ma odbierać Madziarom punkty- będzie to oznaczać zupełne dno! Z ostatnich 20 spotkań gospodarze wygrali 1, 2 zremisowali i aż 17 przegrali! Ten bilans mówi wszystko o ich klasie, choć to na pewno mało wygodny rywal, zwłaszcza u siebie... Węgrzy zanotowali falstart w eliminacjach i po prostu muszą ten mecz pewnie wygrać!
⛔100

J 43

jarasinjo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Dyscyplina: Piłka nożna El. Euro 2016
Spotkanie: Dania - Portugalia
Typ: 2
Kurs: 2.35
Bukmacher:williamhill
Analiza:
Witam, z jutrzejszych meczów wybrałem wydawałoby się ciężki mecz do wytypowania, lecz moim zdaniem Portugalia jest drużyną która zakończy mecz z tarczą,mimo tego że przegrali ostatnie dwa mecze chcąc nie chcąc lekceważąc albanie u siebie i po wyrównanym boju na wyjeździe z Francją. To właśnie teraz przyszedł czas na zdobycie trzech punktów,do kadry po pierwszym meczu powrócił Ronaldo a jak wiadomo jego jakość daje bardzo wiele.Z kolei Duńczykom którzy odmładzają skład który od kilku lat nie zachwyca może zabraknąć doświadczenia i umiejętności dlatego bedzie im ciężko o punkty. Poprzedni mecz między tymi drużynami zakończył sie zwycięstwem Portugalczyków 3:2 na terenie rywala i tym razem będzie podobnie.
✅135

kutanga +1 Punkty
starphase +2 Punkty
gyllenkrantz +1 Punkty
F 428

fudyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RTK
Dyscyplina: Piłka nożna El. Euro 2016
Spotkanie: Polska- Szkocja
Typ: 1
Kurs: 1,82
Bukmacher: expekt
Analiza:
Uważam, że analiza naszej reprezentacji jest zbędna. Każdy wie jak grają i jak to wszytko wygląda. Po ostatnim meczu z Niemcami, morale świetne i zawodnicy tryskają humorem na treningach, może to znak na lepsze jutro naszej kopanej.
Szkoci nie są jakąś potęgą światową, myśle, że to taki nasz poziom.
Napewno to spotkanie będzie inaczej wyglądac niż mecz z Niemcami( inny styl gry obu zespołów).Mam nadzieję, że Nawałka poukłada chłopaków i zagrają odpowiednio do tego co prezentuje rywal.
Polacy popłyną na fali jaka ich poniosła w sobotę i wygrają ze Szkotami. Oby tylko nie było odwrotnie i sodówka do główek nie uderzyła, ale bądźmy dobrej myśli.
Dla mnie pewna &quot;1&quot; bo liczę, że to ten czas, kiedy trochgę dłużej pocieszymy się dobrą grą polskiej reprezentacji.
Zatem patriotycznie, POLSKA!!
Powodzenia!!
⛔100

Z 71

zdzichu_ropa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje ME
Spotkanie: Gibraltar - Gruzja
Typ: 2 (handicap +3)
Kurs: 3.5
Bukmacher: Unibet
Analiza: Jak na takiego rywala to kurs na Gruzję całkiem niezły (1.14). Jak na razie Gibraltar jest zdecydowanie najsłabszą drużyną eliminacji, co nie powinno szczególnie dziwić. Siedem od Polaków i od Irlandczyków chwały na pewno im nie przynosi, a jutro czeka ich teoretycznie najłatwiejszy mecz w całych eliminacjach, bowiem grają u siebie z Gruzją. Oczywiście nie mam zamiaru rozpisywać się tu o graczach Gibraltaru bo ich po prostu nie znam, natomiast Gruzini nie są wcale tak słabą drużyną jak mogłyby na to wskazywać kursy. Z piątego koszyka są chyba najsilniejsi, a w poprzednich meczach ze Szkocją i Irlandią pokazali że mogą w tej grupie troszeczkę namieszać. Nie mam tu na myśli awansu na Euro bo byłoby to wielką sensacją, tym bardziej jeśli uwzględnimy ich dotychczasowy dorobek punktowy (a raczej jego brak), ale nie zdziwię się jeśli komuś poza Gibraltarem urwą punkty. Liczę na to że w jutrzejszym meczu trochę postrzelają, może nie tak jak Irlandia czy wcześniej Polska, ale te 4 czy 5 bramek - czemu nie. Warto również wziąć pod uwagę to że dla gospodarzy kolejny mecz w przeciągu 3 dni może być ciężkim wyzwaniem, bowiem są oni tylko amatorami. Gruzja wygra jutro kilkoma bramkami, mam nadzieję że strzeli ich na tyle dużo że mój typ okaże się skuteczny. Pozdrawiam.
ZWROT

tlok 50

tlok

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Dyscyplina: Piłka Nożna - EURO 2016 - Kwalifikacje
Spotkanie: Polska - Szkocja
Typ: Polska AH -1.0
Kurs: 2.60
Analiza:
Mój typ to spotkanie Polski ze Szkocją w kwalifikacjach do Euro 2016. Nasi po zwycięstwie nad Niemcami są podbudowani psychicznie. Szkoci na to spotkanie mogą wyjść trochę przestraszeni, bowiem oni mecz z Niemcami niedawno przegrali. Dodatkowo gramy u siebie, na Stadionie Narodowym wypełnionym po brzegi. Te czynniki dają nam znaczną przewagę psychiczną na ten mecz. Pod względem statystyk, to uważam, że są one również na nasza korzyść. W tym roku rozegraliśmy 7 spotkań i 5 z nich wygraliśmy. Pał 1 remis (bezbramkowy z Niemcami) i 1 porażka właśnie z reprezentacją Szkocji, zatem mamy tu co udowodnić. Ponadto wygląda, że zmiana selekcjonera bardzo nam pomogła. W kwalifikacjach do Euro nasz bilans bramkowy wynosi 9:0. Zajmujemy aktualnie pierwszą pozycję w tabeli. U naszych gości statystyki są nieco gorsze. Oni rozegrali w tym roku 4 mecze i tylko 2 wygrali, 1 remis i 1 porażka. W kwalifikacjach do Euro mają oni na koncie 1 zwycięstwo i 1 porażkę. Ich bilans bramkowy wynosi 2:2. Podsumowując, Szkocja jest w tym spotkaniu jak najbardziej przeciwnikiem możliwym do pokonania. Myślę, że nasi będą starali się udowodnić, że nie przypadkiem udało im się w sobotę wygrać z Niemcami. Ponadto własny teren i doping kibiców powinien im pomóc w realizacji tego zadania.
⛔100

tool 500

tool

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Dyscyplina: Piłka nożna, kwalifikacje Euro 2016
Spotkanie: Polska- Szkocja
Typ: under 1,5 gola
Kurs: 2,62
Bukmacher: bet365
Analiza:

Po głowie chodzi mi zwycięstwo Szkocji i kurs 5,0 ale jak tu zagrać coś takiego po historycznym zwycięstwie nad Niemcami? Serce i duma narodowa nie pozwalają na postawienie pieniędzy przeciwko kadrze Nawałki, ale rozum podpowiada, że przed biało-czerwonymi piekielnie trudne zadanie. Moją ocenę spotkania z Niemcami znajdziecie w linku znajdującym się w sygnaturze, natomiast tu kilka słów o czekającym nas meczu i wcześniejszych występach Szkotów. Szkoci rozpoczęli eliminacje od porażki 1-2 z Niemcami w Dortmundzie. Zaraz ktoś powie, o ho! my przecież z Niemcami wygraliśmy. Oczywiście tylko, że przebieg naszego meczu i tego, który był udziałem Szkotów był niezwykle podobny. W obu przypadkach duża przewaga Niemców w posiadaniu piłki oraz w ilości stwarzanych sytuacji. Nasi zachodni sąsiedzi prowadzili grę, lecz w meczu ze Szkotami mieli też wiele więcej szczęścia niż w meczu z Polską. Szkocja tak jak nasza drużyna nie ugięła kolan przed mistrzami świata, lecz musiała wrócić z Dortmundu na tarczy.
W ostatnią sobotę Szkocja wygrała w Glasgow z Gruzją 1-0 po samobójczym trafieniu Khubutii. Wynik skromny, ale też mylący, bo gospodarze mieli zdecydowaną przewagę w tym meczu. Gruzini nie oddali ani jednego celnego strzału, co dobrze świadczy o defensywie zespołu Gordona Strachana.
Cóż Szkoci na pewno nas nie zlekceważą, zwłaszcza po naszej wygranej z Niemcami. Podopiecznych Nawałki czeka, więc arcytrudna fizyczna walka z silnymi Szkotami, którzy nie odpuszczą centymetra boiska. O wyniku spotkania zadecydować może jedna bramka. Przypomnę tylko, że w marcu spotkaliśmy się towarzysko ze Szkotami na Stadionie Narodowym. Wtedy zadecydowało jedno trafienie Scotta Browna. Miejmy nadzieję, że dzisiaj to nasz gol będzie zwycięski.
⛔100

dobi 1,7K

dobi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dyscyplina: Piłka nożna El. ME 2016
Typ: BTTS
Kurs: 1.83
Analiza:
Widocznego faworyta w tym meczu nie mamy, aczkolwiek buki skłaniają się w stronę Portugalii. Tak w stronę Portugalii której jakość gdzieś znikła. Cristiano to taki odpowiednik Lewego, w klubie gra bajecznie w reprezentacji kiszkę. Ostatnio jeden jak i drugi trochę lepiej w reprze. Jutro Portugalia MUSI ugrać jakieś punkty, jeśli nic nie ugrają no będzie im cholernie ciężko myśleć o awansie skoro przegrali u siebie z Albanią i mieliby wyjechać z Danii nawet bez punktu. Duńczycy póki co remis z Albanią i wygrana z Armenią 2:1. BTTS pokryty w obu spotkaniach. Portugalia przegrała swoje 0:1. Żeby zdobywać punkty, trzeba strzelać bramki, a co za tym idzie, jutro spora na to szansa. Dania gra u siebie, przed własną publicznością, myśl o jutrzejszym zgarnięciu 3 pktów pozwoli im bardzo realnie myśleć o awansie. Co ciekawe w ostatnich OŚMIU spotkaniach między tymi zespołami OSIEM razy obie drużyny strzeliły przynajmniej po bramce. Na 7 meczy w Danii, 6x BTTS pokryty. Jutro myślę powinno być to samo, a kurs przyzwoity. Jeśli Dania nie przestraszy się Ronaldo i spółki, powinno być dobrze, i lepiej by było dla typu, gdyby to Dania strzeliła jako pierwsza, Portugalia musiałaby gonić wynik, co za tym idzie Krycha pewnie by coś strzelił. Jeśli jutro Lord Bendtner będzie grał na szpicy to o bramkę Danii jestem spokojny ???? Żartuję oczywiście, i jedna i druga ekipa mają spore szanse na bramki, a historia pokazuje, że lubią strzelać - oby jutro moja broń - czyli BTTS - mnie nie zabiła.
⛔100

testuje +1 Punkty (HKS PANY)
mr-white 190

mr-white

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
RV
Dyscyplina: Hokej NHL
Godzina: 1:30
Spotkanie: Tampa Bay Lightning - Montreal Canadiens
Typ: Tampa Bay Lightning ML
Kurs: 1.74
Analiza:
W najlepszej lidze hokejowej świata nie mamy dziś zbyt wiele spotkań, dwa już zostały rozegrane naszego poniedziałkowego wieczoru, dwa kolejne będą w nocy, do wyboru Pantery z Senatorami co może się skończyć w różny sposób oraz dużo ciekawszy moim zdaniem, Błyskawice, które podejmą swoich oprawców z ostatnich playoffów - Montreal Canadiens. Kanadyjczycy zmiotli w poprzednich playoffach Tampe aż 4-0 w pierwszej rundzie, mimo rekordu 1-3 przeciwko Błyskawicom w czasie regularnego sezonu. Zespół z Florydy zagra dzisiaj z motywacją rewanżu jak i próby wejścia na właściwe tory po kolejnej grze gdzie mimo wcześniejszego prowadzenia doprowadzili do dogrywki, po wygranej w dogrywce z Panterami, teraz ulegli Senatorom w karnych gdzie Stamkos niezbyt popisał się wybijając sobie krążek od kija.
W Playoffach nie wystąpił goalie Błyskawic, Bishop, który za to w regularnym sezonie pokazał że potrafi sobie radzić z Kanadyjczykami. Ofensywa wciąż im się jednak nie klei, nowe nabytki i młodzi gracze wciąż próbują trafić do bramki, a Stamkos jak dotąd zdobył tylko jeden punkt w dwóch meczach asystując Hedmanowi w meczu przeciwko Ottawie.
Goalie Kanadyjczyków, Price również nie radzi sobie jak dotąd zbyt dobrze z .898 save&#39;ów po dwóch grach przy 59 strzałach co oznacza 6 wpuszczonych goli. Canadiens jak dotąd trzymają perfekcyjny bilans 3-0, wszystkie swoje mecze rozegrali na wyjeździe, przeciwko kolejno Leafsom, Capitals oraz Flyers i wszystkie mecze były nerwowe do samego końca dla Canadiens, przeciwko Leafsom strzelili gola w ostatniej minucie w 3 tercji co dało im zwycięstwo przed dogrywką, która potoczyć mogła się różnie. Przeciwko Capitalsom byli 1-0 do drugiej połowy 3 tercji gdzie ostatecznie wyrównali i skończyło się na nerwowych karnych gdzie również wygrali, a w ostatnim meczu przeciwko Flyers wrócili ze stanu 0-3 gdzie strzelili w 3 tercji 3 gole i skończyło się znów na karnych gdzie Canadiens w końcu trafił Parenteau, który był 8 w kolejce w karnych i jedynym strzelcem w tych karnych, któremu udało się trafić do bramki przeciwnika.
Mimo pewnego boostu motywacji i pewności siebie, które te wygrane mogły dać Kanadyjczykom myślę że dzisiaj ich szczęście się skończyło, wątpię by był to łatwy mecz dla Błyskawic, ale w końcu muszą zacząć wygrywać, tym bardziej u siebie i po słabym meczu przeciwko Senatorom, a Canadiens w końcu muszą przegrać i mają teraz do tego świetną okazje. Żadna drużyna nie ma poważniejszych kontuzji, z większą motywacją z różnych powodów powinna wyjść dzisiaj Tampa Bay, mimo że obie drużyny lubią &quot;remisować&quot; myślę że dzisiaj Błyskawice rozprawią się z przeciwnikiem w regularnym czasie, nie pozwalając 3 raz z rzędu na dogrywkę.
✅74

kutanga +1 Punkty
walt +1 Punkty
radekslo +1 Punkty
arek6862 +1 Punkty
mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Sulechów
Dyscyplina: Piłka Nożna - Eliminacje EURO 2016
Typ: over 2.5
Kurs: 2.10
Bukmacher: Unibet
Analiza:
Jest to moja pierwsza analiza, miejmy nadzieję, że trafna. Typ opieram przede wszystkim na ostatnich meczach między tymi drużynami a mianowicie 3 ostatnie, &#39;najświeższe&#39; mecze Danii z Portugalią kończyły się overkiem, więc dlaczego nie miałoby być tak i tym razem? Z tego co widzę to zagra w tym meczu Ronaldo i liczę na to, że odpali w reprezentacji tak jak w klubie! Osobiście stawiam tutaj na wynik 2:1 dla Portugalii, to mi wystarczy do pokrycia tego overa. Powodzenia!
⛔100

makaveli23 3,3K

makaveli23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Typ: obie drużyny strzelą w pierwszej połowie
Kurs: 5.00
Bukmacher: bet365
Analiza:
Portugalia bedzie glodna zwyciestwa po ostatnich porazkach i sadze ze od poczatku tutaj zdecydowanie zaatakuje. Dania bedzie w dobrej sytuacji bo ustawi sie na grę z kontry. Obie druzyny jednak nie zachwyciły w swoich ostatnich meczach czy to Dania ktora stracila bramke w pierwszej polowie z Albania, ale meczu ostatecznie zremisowala co nie jest moze takim zlym wynikiem na wyjeździe. Czy tez Portugalia ktora znowu zawidoła w meczu z Francją, gdzie brak koncentracji spowodowal szybką bramkę dla Francji i ostatecznie przegraną 1-2. BTS do przerwy to trudna sprawa, ale tutaj akurat moze to wejsc, bo obie druzyny maja ze soba wielobramkowe wspomnienia. Wiele spotkan pomiedzy tymi druzynami dawalo sporo bramek jak i tez btsów do przerwy. W dodatku w meczach Danii u siebie i o stawke kiedy grają z jakąs solidna reprezentacją typu własnie Portugalia, Włochy czy Niemcy zazwyczaj doswiadczamy bramek z obydwu stron juz w pierwszej polowie. Tak bylo m. in w meczu z Włochami 2-2 (1-1 ht) z Niemcami 1-1 (1-2) no i w ostatnim meczu elimincayjnym z Portugalią 2-3 (1-2) z 2012 roku. Licze oczywiscie na powtorke, choc nie za bardzo wierze w ten typ po tym co pokazuje obecnie Portugalia, bardziej sklanialbym sie zagrac Dania do przerwy (3.80), ale niech bedzie ten bts, Ronaldo wrocił wiec byc moze Portugalii uda sie szybko objac prowadzenie i mecz sie otworzy, jezeli nie to wtedy raczej prawdopodobne bedzie ze Portugalia jeszcze w tej pierwszej polowie straci.
⛔100

finckaxl 42

finckaxl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zakopane
Spotkanie: Niemcy - Irlandia
Typ: Rzuty rożne handicap- Niemcy (-4)
Kurs: 2.05
Analiza:
Na dziś proponuję mecz naszych ostatnich rywali z Irlandią. Pewny typ jak dla mnie, bo ekipa Loewa zawsze miażdży jeśli chodzi o statystyki rzutów rożnych. Dla przypomnienia w pierwszym meczu ze Szkocją 12:1, z nami 6:0. Obawiać się można tylko tego że nasi sąsiedzi szybko zaczną strzelać, a piłka zacznie wpadać do siatki, oczywiście. Wtedy przejadą po Irlandii, a statystyka kornerów już nie koniecznie może być tak dobra. Skład gospodarzy zapewne bez zmian, odpadł chyba tylko Kramer. O gościach nie ma co pisać, wygrali dwa mecze, z Gruzją i Gibraltarem. Dziś polegną. Polecam też wysoki handicap na mistrzów świata.
Pozdrawiam
✅105

fotiks +3 Punkty
stanley-63 16,4K

stanley-63

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Dyscyplina - Piłka nożna / Eliminacje do ME 2016 /
Godz. 20:45
Spotkanie - Niemcy : Irlandia
Typ - Niemcy Handicap ( -3.5 )
Kurs - 5.00
Buk - Buk - Bet365
No cóż to co się stało na Narodowym to już historia , Niemcy mocno skrytykowani po meczu z Polską nie pozwolą sobie dziś na kolejną niespodziankę i liczę że w tym pojedynku ich celowniki będą nastawione dobrze i rozjadą Irlandczyków , co do ich spotkania z naszą drużyną musimy przyznać że to oni dominowali na boisku wiem że statystyka jednak nie zawsze jest czynnikiem decydującym jednak pokazują, jak wyglądał mecz - w całym spotkaniu Polacy oddali 5 strzałów na bramkę Niemcy - 29 posiadanie piłki to 67 do 33 procent na korzyść gości i dziś myślę że może być coś podobnego jednak jak już wyżej pisałem ze skutecznością dużo lepszą . W meczu z Polakami Niemcy zakończyli swoją wspaniałą serie 33 nieprzegranych wyjazdowych spotkań eliminacyjnych oraz serie 33 meczów o punkty bez porażki dziś jednak będą bronić innej swojej dobrej passy a mianowicie 18 meczy u siebie bez porażki o stawkę . Co do Irlandczyków to dobrze rozpoczęli te eliminacje bo są z kompletem pkt po dwóch meczach a bramki 9:1 no ale powiedzmy szczerze grali z Gibraltarem i Gruzją czyli dwoma najsłabszymi jak dotąd ekipami a dziś jest do nich prawdziwy test , wiem że statystyki nie grają o czym parę zdań wcześniej napisałem ale Niemcy i Irlandczycy spotkali się w poprzednich eliminacjach do MŚ w Brazylii i dwukrotnie lepsi okazali się podopieczni Joachima Löwai najpierw 12.10.2012 czyli rok temu wygrali w Dublinie aż 6:1 natomiast u siebie 3:0 i nie ukrywam że dzisiejszy pojedynek Irlandii z mocno podrażnionymi po porażce z nami Niemcami może zakończyć się tak jak ten pierwszy w Dublinie przynajmniej ja na coś takiego liczę !
⛔100

rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dyscyplina: WTA - SINGIEL: Luksemburg (Luksemburg), twarda (w hali)
Godzina: 12:00
Spotkanie: Hradecká Lucie v Cornet Alize
Typ: Cornet Alize (wygra 2-0)
Kurs: 1.83
Dziś skupiam się na pojedynku Francuski Alize Cornet i Czeszki Lucie Hradeckiej. Panie spotykały się już dwa razy. 4 lata temu, gdzie 2-0 wygrała Czeszka, oraz rok temu w Strasbourgu, gdzie w finale gładko wygrała Alize Cornet (7-6, 6-0). Myślę że Lucie bardziej skupi się na rozgrywkach debla, ten mecz jutro. Zdecydowanie więcej sukcesów odnosiła właśnie w deblu, wygrała miesiąc temu turniej w Quebecu. Czeszka wygrała z Dulgheru, oraz z niżej notowanymi Barrois i Hobgarski. Cornet zaliczyła dobry występ w Guangzhou, gdzie przegrała dopiero w finale, w Wuhan odpadła w ćwierćfinale z Bouchard, w China Open odpadła z Samanthą Stosur w 1/8. Myślę że w lepszej formie jest teraz Cornet i da z siebie wszystko. Dodam jeszcze że Francuska w tym roku wygrała turniej halowy w Katowicach, ogrywając w finale Camilę Giorgi i pokonując po drodze Agnieszkę Radwańską.
✅83

radekslo +1 Punkty (dzięki za typ)
spoxsik +2 Punkty
trance-k +1 Punkty (ufff dzięki Twojej analizie odrobiłem z wczorajszej wtopy aż 1460 zł. Wielkie dzięki :))
sztabson_93 +1 Punkty (Cóż to był za mecz :))
lukaszx-79523 +3 Punkty
J 3,4K

jaja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Dyscyplina: TENIS WTA LUKSEMBURG
Godzina: 20:00
Spotkanie: Barthel/Minella - Larsson/Torro-Flor
Typ: Barthel/Minella
Kurs: 1.50
Bukmacher: Bet 365
Analiza: Wczoraj w meczach deblowych WTA nie obyło się bez niespodzianek, powiedzieć nawet można, że sensacji bo za taką należy uznać porażkę Makrovej/Vesniny. Jednak dziś biorę na &quot;tapetę&quot; mecz debla WTA. Niemka Barthel z miejscową gwiazdą Minellą rozegrały w ostatnim miesiącu wspólnie 10 spotkań. Tak się złożyło, że tutaj zmierzyły się też pomiędzy sobą wczoraj w spotkaniu singlowym, w którym gładko 2-0 wygrała Mona. W tych ostatnich 10 spotkaniach poniosły 4 porażki - w Seoulu w finale z Arruabarrena/Begu, w Wuhan z super parą Hlavackova/Peng, w Pekinie z parą z top 15 Kudrayavtseva/Rodionova oraz tydzień temu w Linzu z późniejszymi finalistkami Beck/Garcia. Żadna z tych porażek ujmy nie przynosi (dwie z nich po zaciętych 3 setowych bojach). Dziś rywalki znacznie słabsze a do tego Minella z pewnością podwójnie zmotywowana występem przed własną publicznością. Na taki składak jak Larsson i Torro-Flor powinno to w zupełności wystarczy bo pomimo, że obie oczywiście grywają debla, ale jest to dla nich pierwszy wspólny występ i jestem przekonany, że atuty w postaci zgrania, umiejętności oraz będąca wg mnie nie do przeceniania motywacja ze strony Minelli wezmą dziś górę. Kurs niezły do dubla np z Thiemem w sam raz. Powodzenia.
⛔100

Status
Zamknięty.