>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy Dnia - 08.09.2014 (poniedziałek)

Status
Zamknięty.
tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
CWKS
Tutaj podajemy typy
na poniedziałek - 8. Września

Typy podajemy według wzoru:

Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League
Godzina: 22:00
Spotkanie: Adelaide - Sydney
Typ: over 2.5
Kurs: 1.80
Bukmacher:
Analiza:

Prosimy o pisanie normalnych analiz (brak pogrubienia, kursyw, podkreśleń, kolorów, dziwnych czcionek oraz rozciągania). Takie posty będą karane żółtymi kartkami. Oczywiście możecie zaznaczyć tymi sposobami najważniejsze informacje, ale nie całą analizę.
Każdy typ nie podany według tego wzoru nie będzie sprawdzany i rozliczany, user otrzymuje automatycznie ⛔100
Proszę kopiować format podawania typów i bezwzględnie się do tego stosować. Mają być wyraźnie zapisane wyróżniki takie jak Dyscyplina, Godzina, Spotkanie, Typ, Kurs, Bukmacher i Analiza.
Mile widziany bezpośredni link do danego meczu np z oddsportal.com albo livescore.pl Przyśpieszy to podliczanie.

Jeśli nie przeczytałeś jeszcze regulaminu, zrób to jak najszybciej KLIKAJĄC TUTAJ :!:

Pamiętaj, że otrzymujesz karne ⛔ 100 za:
- powtórzenie typu
- nieregulaminowy bukmacher
- zawyżenie/zaniżenie kursu
- brak godziny (baseball)
- podanie typu po czasie
- zły zapis
- trzecią i kolejną kiepską analizę w danym miesiącu

▶ Przed zatwierdzeniem posta z analizą, przeczytaj ją jeszcze raz lub daj na podgląd posta.

▶ W przypadku przeniesienia Twojej analizy do działu &quot;kiepskie analizy&quot; nie możesz już podać nowego typu.

▶ Jeżeli podczas podawania typu popełniłeś błąd i chcesz go poprawić zgłoś to w ODPOWIEDNIM TEMACIE
-&gt;&gt;&gt; KLIK podając LINK do swojego posta. Zabrania się także komentowania innych analiz w temacie konkursowym. Od tego macie odpowiedni temat lub PW. Niestosowanie się do tego polecenia będzie karane żółtymi kartkami! :zoltakartka:

▶ Zachęcamy także do pisania analiz w działach tematycznych :smile:

▶ W przypadku plagiatu zostajesz wykluczony z konkursu, ukarany czerwoną kartką oraz miesięcznym banem. Bawimy się Fair Play!

makaveli23 3,3K

makaveli23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Plka nozna, Meksyk
Godzina: 00:00
Spotkanie: Guadalajara - Leones Negros
Typ: X
Kurs: 3.40
Buk: bet365
Trzeba nadrobic stracone 100 pkt z nawiazką z dzisiejszego typu na pałe, ktory nie wlazl więc nie widze lepszej okazji jak kolejny remis w meczu Guadalajary. Tym bardziej w meczu derbowym z druzyna ktora remisuje jeszcze wiecej niz gospodarze. Obie druzyny atakiem nie blyszcza wiec powinno byc kolejne 0-0 ale nie ma co kusic losu, wiec zagram czysty remis. W tym sezonie w Copa miedzy tymi druzynami padly jednak wyniki bramkowe 1-1 i 0-1 dla Guadlajary grajacej &quot;na wyjeździe&quot;. Cos czuje ze tym razem remisowanie sie obu druzynom znudzi i ktoras wygra, ale niestety nie wiem ktora (Moze Leones? strzelanie przychodzi im latwiej niz gospodarzom ale wyniki i tak nie powalaja) tak naprawde jest w stanie strzelic bramke wiec jestem zmuszony zagrac remis.
⛔ 100

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Litwa, Wilno
Dyscyplina: ???? Tenis - US Open 2014 - FINAŁ
Transmisja:
Eurosport
Godzina:
23:00
Spotkanie: Nishikori K. - Cilic M.
Typ: Nishikori K.
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Tak jak cały turniej nie było większych niespodzianek, tak w półfinałach padły bezsprzecznie dwie dość duże. Szczerze to o Cilicu dużo nie mogę powiedzieć, bo widziałem tylko jego mecz z Simonem Gillesem, gdzie zagrał na genialnym poziomie, poprawił sobie mocno niekorzystne H2H z Francuzem. Ale już 3:0 z Berdychem czy Federerem robi na pewno wrażenie. Chorwat chce całemu światu, a raczej federacji zagrać na nosie i pokazać, że ten ban na tenis ponad roczny wyszedł mu tylko lepsze.
Świetny serwis i dużo wygranych piłek w stosunku do niewymuszonych błędów.

Djokovic tak jak z &quot;Kolbą&quot; zagrał swój najlepszy mecz w tym roku, tak z Japończykiem zagrał jedno z najgorszych spotkań. Bez tego swojego pazura, z problemami w wymianach, do tego te DF w tie-breaku. Później szybkie przełamanie, choć mógł odrobić stratę to jednak nie wykorzystał BP w 4 secie.

Japończyk gra świetnie taktycznie, mentalnie, na serwisie, zero emocji, na korcie można porównać go do wina, im dłuższy mecz tym lepiej dla niego. Nie bez powodu w tym roku prawie pokonał Nadala na mączce, Wawrinkę, Djokovica, Raonica, Ferrera na hardzie, a to przecież rywale z najwyższej tenisowej półki. Do tego po paru setach, bierze raczej taktyczny medial-timeout by wybić przeciwnika z rytmu i orzeźwić się w tenisowej szatni.

Moim zdaniem Kei jest tutaj słusznym faworytem, z powodu H2H 5:2 i dwa razy pokonał już Chorwata w tym roku. Chociaż Marin Cilic gra tutaj jak każdy widzi, już na Wimbledonie mało co nie pokonał Djokovica, zwycięzcę całego turnieju.

Takiego finału raczej mało kto się spodziewał, jeden jak i drugi ma w tym meczu argumenty by wygrać to spotkanie. Prawdopodobnie to będzie genialny mecz, jedyne obawy można mieć odnośnie zdrowia Japończyka, choć po jego ostatnich 3 meczach ten argument wydaje się głupi, ale warto mieć jego spotkanie w Barcelonie, finał z Nadalem, gdzie Japończyk przegrał wygrany mecz właśnie z powodu problemów zdrowotnych.

Czekam na ten mecz z niecierpliwością, bo obaj zawodnicy dadzą z siebie jutro 287% by zdobyć swój pierwszy tytuł wielkiego szlema. Oby ten świetnie zapowiadający się szlagier nie rozczarował wszystkich fanów tenisa.

⛔ 100

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
(:::::::)
Dyscyplina: Piłka Nożna -Kwalifikacje euro
Godzina: 20:45
Spotkanie: Ukraina - Słowacja
Typ: Ukraina wygra 2 golami
Kurs: 5.10
Bukmacher: Unibet
Analiza: Spotkanie w ramach kwalifikacji do piłkarskich mistrzostw europy, w którym Ukraina na swoim stadionie podejmie ekipę Słowacji. Dla mnie zdecydowanym faworytem do wywalczenia pierwszych 3 punktów w tych mistrzostwach jest drużyna Ukrainy, która na własnym stadionie jest zespołem niezwykle groźnym, co pokazała już niejednokrotnie pokonują w ostatnim czasie takie zespoły jak Usa, Francję, oraz Mołdawie, Ukraina na swoim stadionie ostatnie spotkanie przegrała z Czarnogórą i miało to miejsce blisko 2 lata temu. Słowację w spotkaniach wyjazdowych straci sporo ze swojej piłkarskiej jakości i nie wiem czy w tym spotkaniu będzie miała jakiekolwiek szanse na zdobycia przynajmniej jednego punkty. Słowacja jest zespołem który raczej będzie punktował na swoim stadionie w tych kwalifikacjach . Ukraina grała kilka dni temu spotkanie z zespołem Moldawii, które wygrała 1:0 Sowacja w takim samym rezultacie pokonała ekipę Malty, na pewno nie jest to jakiś znakomity rezultat słowaków, którzy u siebie nie byli w stanie strzelić więcej bramek, pół amatorskiemu zespołowi z malty.

⛔ 100

G 112

grohufka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rybnik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Portugalia, Segunda Liga
Godzina: 17:00
Spotkanie: Uniao Madeira-Portimonense
Typ: 1
Analiza:
O godzinie 17:00 w mieście Funchal liczącym ponad 100 tysięcy mieszkańców na stadionie Campo do Adelino Rodrigues wybiegną zespoły Uniao Madeira oraz Portimonense. Gospodarze po 4 kolejkach na koncie mają 2 zwycięstwa, 2 remisy oraz serię 5 meczów bez porażki. Zespół gości zanotował 1 porażkę, 2 remisy oraz 1 zwycięstwo i znajduję się w dolnej połowie tabeli. W poprzedniej kolejce Uniao Madeira zremisowało na wyjeździe z zespołem CD Aves 1:1, natomiast Portimonense zwyciężyło na własnym obiekcie z Feirense 3:2. Ostatni raz te drużyny zmierzyły się 19 kwietnia 2014 roku i wtedy zwyciężył zespół Madeiry 3:0.
⛔ 100

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
b3a +1 Punkty (Lugo ;))
danny1992 +7 Punkty
gumbi82 526

gumbi82

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lebork
Dyscyplina: Pi ł ka no ż na – Eliminacje do M.E. U21
Spotkanie: Estonia - Słowenia
Typ: 2
Kurs: 1.95
Bukmacher: William Hill
analiza:

Bardzo interesująco zapowiada się nam pojedynek w ramach eliminacji do młodzieżowych Mistrzostw Europy grupy 2 w którym to zmierzą się reprezentacje Estonii która jest gospodarzem z Słowenią. Estończycy aktualnie 5 i zarazem przed ostatnie miejsce w tej grupie przed tą ostatnią kolejką mając obok Andory najgorszy bilans bramkowy w dotychczasowych występach. Słowenia natomiast nie ma już szans na awans lecz w ostatnim czasie reprezentacja ta bardzo dobrze spisuje się w tych eliminacjach gdzie zdołała pokonać min. 1:5 Bułgarię, 0:5 Andorę, 5:0 Andorę. Wyniki te wyraźnie wskazują nam na to, że pomimo braku już szans na walkę o awans drużyna ta gra do samego końca co powinno zaowocować w tym pojedynku stąd też zaryzykuje tutaj i pobiorę wygraną gości którzy wydają się aktualnie lepszą kadrą.
⛔ 100

korczus +1 Punkty (Ładnie weszło ;))
K 10

kanonier999

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Dyscyplina: Tenis - US open
Godzina: 23:00
Spotkanie: Nishikori - Cilic
Typ: Cilic
Kurs: 2.00
Analiza: Ja odwrotnie niż kolega wcześniej, stawiam na Cilica, Chorwat jest według mnie na tym turnieju po prostu rewelacyjny, 2 ostatnie zwycięstwa z Federerem i Berdychem po prostu muszą zrobić wrażenie, z resztą od początku turnieju gra niesamowicie, męczył się tak naprawdę tylko z Simonem. Co można za to powiedzieć o Japończyku, również turniej życia, gra świetnie, pokonał przecież Wawrinkę i Djokovica, ale obaj ostatnio jakoś mnie nie przekonują, na pewno nie są w najwyższej formie, no ale trzeba oddać Nishikoriemu, że gra fantastycznie. Więc co według mnie przemawia za Chorwatem? Już mówię, kto widział mecz Japończyka z Djokoviciem ten wie, jak bardzo wyczerpany tym turniejem jest Azjata, często przy serwisie rywala, po prostu odpuszczał a starał się utrzymać swój serwis, trzeba przyznać, że dzielnie wytrzymał, ale ile można? Wiem, że H2H przemawia za Japończykiem, ale mimo wszystko, na tym turnieju oni są innymi tenisistami niż wcześniej, a sam Cilic bardzo mocno uwierzył w siebie, co ewidentnie widać w jego wypowiedziach, ja stawiam na Chorwata, powodzenia!
✅ 100

tool +1 Punkty
maer 5,9K

maer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swidnica
Dyscyplina: Piłka nożna - Meksyk ( Primera División - Apertura )
Spotkanie: Chivas de Guadalajara - Universidad de Guadalajara
Typ: 1HT
Kurs: 2.70
Data: 08.09.2014
Godz: 00.00
Bukmacher: WilliamHill
Analiza:
Zapraszam do Meksyku do tamtejszej Primera División - Apertura.
W mieście Guadalajara liczącym ponad milion pięćset pięćdziesiąt tysięcy mieszkańców na Estadio Omnilife mogącym pomieścić niecałe pięćdziesiąt tysięcy widzów w derbowym spotkaniu o ligowe punkty spotkają się miejscowy Club Deportivo Guadalajara mająca przydomki Chivas oraz Rebaño Sagrado o barwach czerwono-biało-niebieskich założony w 1906 roku a jako gość zagra drużyna założona w roku 1970 o barwach żółto-czerwono-czarnych a mianowicie Club Deportivo Universidad de Guadalajara który posiada przydomki Leones Negros oraz Cachorros.
Chivas de Guadalajara rozegrało w tym sezonie ligowym 6 spotkań w których zdobyli 6 punktów po 1 zwycięstwie, 3 remisach oraz 2 porażkach co daje obecnie dopiero 16 pozycję w tabeli meksykańskiej Primera División - Apertura, bilans bramek 2-5.
Universidad de Guadalajara zdobyła 5 oczek w swoich 6 ligowych meczach w tym sezonie ligowym po 1 zwycięstwie, 2 remisach oraz 3 porażkach i zajmują przedostatnie 17 miejsce w tabeli ligowej z bilansem bramkowym 3-6.
Gospodarze zagrali u siebie w tym sezonie ligowym 3 razy zdobywając 2 oczka po 2 remisach oraz 1 przegranej, bilans bramkowy na swoim Estadio Omnilife 1-2.
Goście zdobyli 1 punkt w swoich 3 spotkaniach rozegranych w tym sezonie na wyjazdach po 1 remisie oraz 2 przegranych, bilans bramek w delegacjach 2-5.
Mecz zapowiada się bardzo ciekawie gdyż są to derby Guadalajary a w ostatnim spotkaniu pomiędzy tymi zespołami na stadionie Chivas padł remis 1:1 lecz był to mecz tylko w pucharze Meksyku który rządzi się jak każdy puchar krajowy swoimi prawami.
Moim typem na to spotkanie jest prowadzenie gospodarzy zwanych Rebaño Sagrado już do przerwy, Club Deportivo Guadalajara w tym sezonie ligowym bardzo źle zaczął rozgrywki i zajmuje odległe dopiero 16 miejsce w tabeli ligowej co dla tego klubu jest tragedią a że są to derby na ich terenie przed swoimi kibicami którzy pewnie będą od nich wymagali bezwzględnej wygranej i bardzo dobrej gry to może byc tak a raczej musi że gospodarze będą już do przerwy wygrywać a Club Deportivo Universidad de Guadalajara u siebie jeszcze jakoś próbuje grać ale w delegacjach w tym sezonie ligowym tragedia i w porównaniu do gospodarzy na tym zespole nie ma presji i patrząc na ich dziury w obronie w meczach wyjazdowych to sądzę że mój typ prowadzenie do przerwy w tym meczu przez zespół gospodarzy może się powieść gdzie kurs na takie zdarzenie też zachęca do troszkę większego ryzyka.
✅ 170

pan_tadeusz +1 Punkty
misieklemur 418

misieklemur

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Z
Dyscyplina: Hokej na lodzie, KHL
Godzina: 17 00
Spotkanie: Severstal Cherepovets - Dynamo Moscow
Kurs: 2.00
Bukmacher: bet365
Analiza:
Obie drużyny rozpoczęły sezon od dwóch porażek. Należy jednak zauważyć, że Severstal przegrał z Novogoradem (0:2) i Traktorem Chelabińsk (2:3), natomiast Dynamo z &quot;Magnitkami&quot; i bardzo mocnymi ofensywnie i bramkarsko w tym sezonie zawodnikami CSKA.
Kwestie finansowe to właściwie coś czego ocenianie w wypadku powyższego meczu jest nie-fair. Severstal od dobrych 3 sezonów boryka się z dramatyczną zapaścią finansową. Moskwiczanie... Cóż, jest gorzej niż w poprzednim sezonie, ale bardziej mam tu na myśli kadrę niż finanse.
Kadrowo zespół z Cherepovca wypada tragicznie, szczególnie przoduje tutaj bramkarz... Dla mnie - 3 liga... Reszta też jest niewiele lepsza. Obrona nie istnieje, atak wprawdzie stara się strzelać z każdej pozycji, ale jest to bardziej gest rozpaczy niż planowana gra.
Przyznać należy, że Dynamo od dwóch meczy ma pewne problemy, w sumie ciężko jednoznacznie powiedzieć o co chodzi... Mi zdawało się, że zwyczajnie hokeiści mają małą wolę walki, tak sobie uprawiają taniec na lodzie, i jakoby obrażają się przy najbliższej okazji, a przecież mają niezły skład. Cóż myślę, że chyba najwyższa pora wziąć się do gry, a nie zachowywać, jak dziecko, któremu zabrano łopatkę w piaskownicy. A co do mojego typu, czyli 2 (kurs 2.00) - dajcie spokój - biorę ???? .

✅ 100

pechowiec21 +1 Punkty
haddock +1 Punkty
pan_tadeusz +1 Punkty
jackwolfskin1 +4 Punkty
machete +2 Punkty (zachęcony analizą zagrał i wygrał! :) thx)
wizacar00 575

wizacar00

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Dyscyplina:Piłka nożna, Eliminacje ME
Godzina:20:45
Spotkanie:Estonia-Słowenia
Typ:2
Kurs:2.25
Bukmacher:Bet365

Analiza:
Co prawda ostatnie 5 meczów obu drużyn to 1 zwycięstwo i 4 porażki, ale należy spojrzeć na przeciwników. Słownia mierzyła się w nich z takimi zespołami jak:Argentyna,Urugwaj,Algieria,Szwajcaria i Kanada, natomiast Estonia z Łotwa,Islandia,Finlandia,Tadżykistan i Szwecja. Co prawda ranking FIFA nie jest żadnym wyznacznikiem, no, ale przepaść między tymi zespołami w tej sytuacji nie jest przypadkowa.Słowenia zajmuje 39 miejsce, a drużyna gospodarzy 93 lokatę. Myślę,że drużyna gości ma ambicje do tego aby zakwalifikować się na Mistrzostwa Europy we Francji, a żeby to osiągnąć potrzebują kompletów punktów drużynami niżej notowanymi.
⛔ 100 POWTÓRZONY TYP

teddy8 94

teddy8

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ibiza
Spotkanie: Szwajcaria - Anglia
Kurs: 2.50
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Anglia jest w wyraźnym dołku. Występ na mundialu w Brazylii jak i ostatni mecz sparingowy z Norwegią (co prawda wygrany po karnym Rooneya, lecz w słabym stylu) nie napawają optymizmem. Drużynie brakuje świeżości i pomysłu na grę. Zespół dalej prowadzi Roy Hodgson, który chyba nie cieszy się zaufaniem zarówno kibiców, jak i piłkarzy. Zupełnie odwrotna sytuacja u Szwajcarów. Ekipę po Hitzfeldzie przejął bośniacki trener Vladimir Petković, który prowadził do niedawna Lazio Rzym. Będzie to pierwszy sprawdzian Helwetów pod wodzą nowego trenera, także wiadomo, że piłkarze będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony i to ze słynną Anglią. Wydaję mi się, że trener obejmuje już poukładany zespół, pełen kreatywnych i obiecujących zawodników. Piłkarze prezentują wyrównany, ale wysoki poziom na każdej pozycji. Moim zdaniem to oni będą dyktować warunki w tym meczu i odniosą zwycięstwo.
⛔ 100

L 0

luciddreamer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Konin
Dyscyplina: Piłka Nożna - Kwalifikacje euro
Spotkanie: San Marino vs Litwa
Typ: Litwa -2
Kurs: 2.55
Bukmacher: bet at home
Analiza:
Nie ma co za dużo analizować ???? Value oczywiste i aż wali w oczy. San marino zespół amatorów łapię bęcki gdzie popadnie.
Litwa nie jest jakimś super zespołem, ale jej piłkarze to profesjolaliści i zarabiają jako piłkarze, a nie jako barmani itp.
Handi -2 litwa jest bardzo prawdopodobne, a kurs 2,55 bardzo atrakcyjny. Moim zdaniem starcie profesjonalistów i amatorów nie będzie tak okazałe jak wczoraj u naszych orłów, ale na handi -2 spokojnie wystarczy ???? Brać poki cieple i poki kursy nie lecą ;)
ZWROT

5xharoldx5 18,7K

5xharoldx5

Typer
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Tenis (ATP US Open)
Spotkanie: Kei Nishikori - Marin Cilić
Typ: Marin Cilić wygra 3:1 w setach
Kurs: 5,00
Analiza: Kto by przypuszczał, że właśnie taki będzie finał. Jest to o tyle dziwne, że obaj zawodnicy przed turniejem nie mieli jakiejś rewelacyjnej formy, raczej nikt ich nie wymieniał w roli &quot;czarnego konia&quot;. Kursy wystawione na to spotkanie minimalnie faworyzują Japończyka, co moim zdaniem jest błędne. Dla mnie faworytem jest Marin Cilić i to z kilku powodów. Pierwszym powodem jest zmęczenie Nishikoriego. Ileż można grać długich, wyczerpujących spotkań pod rząd? W czwartej rundzie Kei grał pięć setów z Milosem Raonicem. W ćwierćfinale grał pięć setów ze Stanem Wawrinką, a w półfinale mordercze cztery sety z Novakiem Djokovicem w niesamowitym upale. Cilić ostatnie dwa mecze miał wygrane po 3:0, więc na pewno będzie dużo bardziej wypoczety. Drugim argumentem jest wspaniały serwis Marina Cilica. Roger Federer nie miał absolutnie nic do powiedzenia przy podaniu Marina, kompletnie nie miał na to odpowiedzi. Doskonale Cilić też returnował, a przecież Federer serwować potrafi bardzo dobrze. W wymianach lekka przewaga na korzyść Japończyka, ale Cilić zrobi wszystko, by tych dłuższych wymian unikać, a ma ku temu sposoby. Uważam, że seta Kei Nishikori urwie, ale to będzie wszystko na co go będzie stać w tym meczu i stawiam tutaj na 3:1 dla Marina Cilica.
⛔ 100

T 126

tajemniczy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie: Ukraina - Słowacja
Kurs: 1.70
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Ważny mecz dla obu ekip, gdyż jest to prawdopodobnie mecz o 2 miejsce w grupie premiujące do awansu na Mistrzostwa Europy. Ukraina jest zespołem piłkarsko lepszym od Słowacji. Mają dużo silniejszą ligę, której drużyny od czasu do czasu potrafią namieszać w europie. Słowacja też oczywiście ma kilku piłkarzy światowej klasy jak Hamsik, Weiss, Stoch, jednak w Ukrainie także są głośne nazwiska jak Yarmolenko, Stepanenko, Bezus.
Patrząc na wyniki w ostatnich latach Ukraina także wypada dużo lepiej. W zeszłym roku nasi wschodni sąsiedzi prawie awansowali do MŚ eleminując Francje, a wcześniej w grupie odskoczyli nam na 8pkt, tracąc do Angli tylko 1 pkt. Warto dodać, że w zeszłych eleminacjach Ukraina straciła tylko 2 bramki u siebie, wliczając w to wspomniany baraż z Francją.
Słowacja w poprzednich eleminacjach zajęła 3 miejsce w swojej grupie z 12pkt straty do takich drużyn jak Grecja i Bośnia. Przed czterema dniami Słowacy męczyli sie niemiłosiernie u siebie ze słabiutką Maltą, więc ciężko znaleźć jakiś wielki postęp w ich grze od czasów ostatnich eleminacji.
Podsumowując Ukraina wygląda na drużyne silniejszą, która jeśli chce awansować do turnieju rozgrywanego za 2 lata we Francji, to musi takie mecze u siebie wygrywać.
⛔ 100

dawcamocywnocy 726

dawcamocywnocy

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kalisz
Dyscyplina: Piłka nożna, Eliminacje EURO 2016
Spotkanie: Austria - Szwecja
Kurs: 3,1
Analiza:
Nie rozumiem tak wysokich kursów na Szwecje. Kursy chyba spowodowane tym, że Austria ostatnio w dobrej formie, nie przegrali meczu od października 2013 gdzie ulegli... Szwedom. Szwecja to Ibrahimovic który jest w stanie sam wygrać spotkanie i ja własnie na to licze w dzisiejszym spotkaniu. Szwedzi w ostatnim sparingu bez żadnego wysiłku ograli Estonie 2-0. Po nieudanych eliminacjach do MŚ beda chcieli odzyskać swoja wysoką pozycje w Europie i dobrze rozpocząć eliminacje. W ostatnich 3 meczach miedzy obiema reprezentacjami bilans 2-1 na korzyść Szwedów. Powodzenia;)
⛔ 100

L 25

lexter

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Spotkanie: San Marino - Litwa
Typ: Obydwie drużyny strzelą gola - NIE
Kurs: 1.50
Bukmacher: bet365
Analiza:

Wczoraj rożne w meczu Niemiec weszły z nawiązką więc dziś pod lupę biorę inny ty, mianowicie na to iż w meczu San Marino i Litwy obydwie drużyny nie zdobędą bramki.Drużyna gospodarzy to ostatnia drużyna w rankingu FIFA, czyli jest to najgorsza drużyna można rzecz na świecie.Litwa zaś jest na miejscu 103.Decyduję się na taki typ z prostego powodu.San Marino na ostatnie 20 meczy które rozegrali strzelili zaledwie jedną bramkę... z kim ją strzelili to chyba przypominać nie trzeba, bo właśnie z naszymi pseudo kopaczami.Więc jak widać atak nie jest ich najmocniejszą stroną... natomiast jeśli chodzi o Litwę to bramki strzelać potrafią i dzisiaj za pewne kilka ich ustrzelą.Jeśli chodzi o h2h to drużyny rozegrały dwa spotkania...obydwa wygrała drużyna gości 4:0 oraz 1:0, a więc i w tych meczach został spełniony typ o którym pisze.Dziś liczę również na &quot;zero&quot; z tyłu drużyny Litwy a co za tym idzie wygraną mojego typu który jest wg mnie wielce prawdopodobny i warty grania, czy to do AKO czy jako singiel za większą kwotę.Pozdrawiam
✅ 50

fotiks +3 Punkty
rm6330 3,5K

rm6330

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dyscyplina: Piłka Nożna - EUROPA: Euro - Kwalifikacje
Godzina: 18:00
Spotkanie: Rosja - Liechtenstein
Typ: 1. Połowa - Gole (Powyżej 1.5)
Kurs: 1.83
Analiza:
Dziś wybrałem spotkanie które można porównać do spotkania Dawida z Goliatem. Liechtenstein mecz międzynarodowy wygrał ostatnio 14.08.2012 z Andorą. Rosjanie mają za sobą nieudane mistrzostwa świata w Brazylii. Podopieczni Fabio Capello nie wyszli z grupy kosztem Belgii i Algierii i zawiedli oczekiwania swych fanów. Drużyna, która przechodzi przez eliminacje jak burza ma spore problemy ma mistrzowskich imprezach i wielu widzi w tym winę włoskiego szkoleniowca. Liechtenstein to jeden z największych europejskich słabeuszy. Co oczywiste, ekipa z księstwa nigdy nie awanasowała na wielki turniej, a podczas ostatnich eliminacji zajęła ostatnie miejsce w grupie za Bośnią, Grecją, Słowacją, Litwą i Łotwą.
Mecz zostanie rozegrany w Chimkach. Stadion ten może pomieścić 18 636 widzów. Oprócz meczu w Rosji, w grupie G w pierwszej kolejce odbędą się jeszcze dwa spotkania. Austria podejmie w Wiedniu Szwecję, z kolei w Podgoricy Czarnogóra zmierzy się z Mołdawią.
W ostatnim meczu towarzyskim Rosja pokonała waleczny Azebejdzan 4-0, gdzie w pierwszej połowie padły aż 3 gole. Z dużo słabyszym przeciwnikiem powinni równie szybko zacząć strzelanie na bramkę, mam nadzieję żę zabłysną skutecznością.
Ostatnie mecze Liechtensteinu:
Bośnia Hercegowina 3-0 Liechtenstein ⚽ (3 gole w 1. Połowie)
Liechtenstein 1-5 Białoruś ⚽ (3 gole w 1. Połowie)
Gruzja 2-0 Liechtenstein ⚽ (1 gol w 1. Połowie)

Przewidywane składy:
Kadra Rosji:
Bramkarze: Igor Akinfiejew, Jurij Łodygin, Artiom Riebrow.
Obrońcy: Wasilij Bieriezuckij, Władimir Granat, Siergiej Ignaszewicz, Dmitrij Kombarow, Kiriłł Nababkin, Siergiej Parszywluk, Andriej Siemionow, Igor Smolnikow.
Pomocnicy: Dienis Czeryszew, Igor Dienisow, Ałan Dzagojew, Wiktor Fajzulin, Dienis Głuszakow, Aleksiej Ionow, Magomied Ozdojew , Aleksandr Samiedow, Oleg Szatow.
Napastnicy: Artiom Dziuba, Maksim Kanunnikow, Aleksandr Kierżakow, Aleksandr Kokorin, Dmitrij Połoz.
Kadra Liechtensteinu:
Bramkarze: Peter Jehle, Cengiz Biçer, Benjamin Büchel.
Obrońcy: Daniel Brändle, Franz Burgmeier, Burak Eris, Mario Frick, Daniel Kaufmann, Yves Oehri, Ivan Quintans, Sandro Wieser .
Pomocnicy: Martin Büchel, Andreas Christen, Philippe Erne, Vinzenz Flatz, Robin Gubser, Nicolas Hasler, Michele Polverino, Sandro Wolfinger.
Napastnicy: Mathias Christen, Niklas Kieber, Simon Kühne, Dennis Salanović, Seyhan Yildiz
Sędzia: Sébastien Delferiere (Belgia)
⛔ 100

malin157 +10 Punkty
danny1992 +7 Punkty
qwerty10 1K

qwerty10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Spotkanie: Hiszpania - Macedonia
Typ: Wynik/Obydwie strzela gola Hiszpania/NIE
Kurs: 1.61
Analiza:
Zyje narazie MS w kosza, no ale jest dzien przerwy i znalazlem bardzo ciekawy typ z pilki kopanej, a mianowicie na zwyciestwo Hiszpanow i na to ze nie straca bramki.
Graja z Macedonczykami ktorzy od 4 meczy nie potrafia wpakowac bramki rywalom, a rywale bardzo przecietni. Macedonia dużego zagrożenia nie powinna sprawiać gospodarzom tego meczu. La Roja wiadomo w odmienionym skladzie na pewno beda chcieli zamazac ostatnia porazke z Francja w meczu towarzyskim i odpadnieciu z MS w Brazylii, jestem przekonany ze dzis wygraja bardzo przekonujaca i nie pozwola na strate bramki.
Przewidywane sklady :
Hiszpania: Casillas; Carvajal, Ramos, San Jose, Azpilicueta; Busquets, Fabregas, Cazorla, Koke, Silva; Pedro
Macedonia: Efremov; Cuculi, Siljanovski, Damcevski, Lena; Todorovski, Najdenov, Avramovski, Velkoski, Markoski; Simonovski
Polecam. ;)
⛔ 100

przemek-sic 374

przemek-sic

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oswiecim
Dyscyplina: ???? ATP - SINGIEL: US Open (USA), twarda - Finał
Spotkanie: Nishikori K. - Cilic M.
Typ: Powyżej 10.5 gemów w pierwszym secie
Kurs: 2.60
Bukmacher: UniBet
Analiza:
Ja na dziś upatrzyłem sobie taki oto typ. Moim zdaniem warto pograć za większą kasę z powodu iż spotkanie na pewno nie zakończy się 3 setowym pojedynkiem. Z góry tutaj stawiam faworyta młodego Nishikoriego, który pięknie rozprawił się z Staśiem oraz z Novakiem. Pierwszy set moim zdaniem będzie pokazem sił serwisowych z obu stron. Spodziewam się tie-break&#39;a raczej. Po takim kursie śmiało można pograć. To finał, żaden z graczy nie odpuści i będą się starać rozegrać naprawdę piękne spotkanie pokazując, kto ma większą siłę przebicia. Clic miał również ciekawą drogę do finału. Pięknie pokonał Berdycha i Federera, ale młody Japończyk raczej nie będzie chciał oddać łatwo spotkania. Dla mnie to 80% bet jeśli chodzi o kurs i szansę na dziś.
Polecam i pozdrawiam!
P.S.
Jeśli podoba Ci się mój typ, bądź Ci pomógł, kliknij &quot;+dzięki&quot;. Motywuje do dalszego typowania. ;)

⛔ 100

stanley-63 16,4K

stanley-63

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Tychy
Dyscyplina - Piłka nożna / Towarzyskie /
Godz. 13:00
Spotkanie - Korea PŁD : Urugwaj
Typ - obie drużyny strzelą gola
Kurs - 1.72
Buk - Sportingbet

Nie tak dawno bo 05.09.2014 obie drużyny rozgrywałe swoje mecze towarzyskie i tak Koreańczycy wygrali z Wenezuelą 3:1 a Urugwajczycy pokonali Japończyków 2:0 i patrząc na to dochodzę do wniosku że i dziś możemy liczyć na gole i to chyba z obu stron , wiadomo mecz towarzyski to i zmian może być w meczu sporo a sięgając jak obie ekipy grały ze sobą czyli moje ulubione H2H które nie jednokrotnie potwierdza się w meczach to tu w tej parze jest podobnie jak to pisałem nie dawno o meczy Urugwaju z Japończykami bo na 4 mecze bezpośrednie 4 zwycięstwa Urugwjczyków , dwa mecze po 2:0 i dwa mecze po 2:1 , ostatni mecz między sobą to faza finałowa w MŚ 2010 i wynik 2:1 , dlatego patrząc na ich ostatnie występy to myślę że dziś powinni obie strzelić po golu a kurs fajny !
⛔ 100

Status
Zamknięty.