LIVE:
Włoszki wygraja mecz 1.85

200zł
stan: 2:0 włoszki 1 set
+ 170zł
LIVE:
Niemki wygrają mecz 7.75

stawka: 30zł
Włoszki moga przegrać ten mecz na własne życzenie. Czas na kontrę.
- 30zł
- 150zł
Ogólnie:
2151,05 zł
Na koniec dnia -10 zł. No nic, mówi si trudno, długo się wahałem czy postawić na 3 set dla Niemek, no ale wyglądało to coraz lepiej ze strony siatkarek naszych zachodnich sąsiadów.
Co by nie mówić, bilans bardzo cieszy. Roland Garros to dla mnie zdecydowanie najlepszy turniej wielkoszlemowy, gdzie co roku, można podnieść z ziemi niezłą sumkę pieniędzy.
Co do typów, to mocno zawiódł Sijsling. Szkoda przegranej, pomimo prowadzenia 2:0 w meczu. Govortsova również spokojnie miała szanse przechylić szalę na swoją korzyść, ale Bartoli bardzo mądrze zmieniła swoją taktykę w decydujących gemach ostatniego seta. Bądź co bądź, najbardziej zawiódł Raonic. Tyle zmarnowanych okazji, tyle prostych błędów... Trzeba jednak oddać Llodrze, że świetnie wykorzystywał słabości swojego rywala, co pozwoliło mu powalczyć w tym meczu.
Dzisiejszy dzień był wręcz świetny. Dopiero w meczu Włoszek nie weszły pierwsze typy. Naprawdę miły czwartek, była świetna okazja do spokojnej gry, w związku z wolnym dniem od pracy.
W grze pozostają wciąż dwa
kupony, z którymi wiążę duże nadzieje. Janowicz ma niełatwe zadanie, jednak jego obecna gra pozwala spokojnie patrzeć w przyszłość. Co do meczu Bouchard - Sharapova, to do szczęścia brakuje zdobycia pierwszego punktu, po wznowieniu spotkania. Mam nadzieję, że wszystko odbędzie się zgodnie z planem.
To nie wszystko na dzisiaj, już niedługo dwa typy na noc.
Życzę trafnych wyborów!GL!