Polska, Ekstraklasa, Legia - Zagłębie 1:0
#29 Zagłębie lub remis, @2,03 (1,79) Totolotek, 8j
8j
#30 Zagłębie, @4,75 (4,18) Totolotek, 4j
4j
Obie ekipy początku sezonu na pewno nie zaliczą do udanych, Legia po 3 kolejkach (spotkanie z Wisłą P. przeniesione ze względu na mecz w
LE) zanotowała każdy możliwy rezultat wygrana, remis i przegrana, bramki 3:3, natomiast Zagłębie po 4 kolejkach ma 1 zwycięstwo, 2 remisy i porażkę, bramki 5:4. Pierwszy mój typ to bramki obu ekip, na 5 ostatnich pojedynków w Warszawie tylko raz nie padł
btts, ogólnie Miedziowym w ostatnich latach dobrze się gra na Legii, we wspomnianych ostatnich 5 meczach w Warszawie przegrali tylko raz, raz też zremisowali, a wygrali 3 mecze. Stąd mój drugi typ na to, że Lubin nie przegra w Warszawie, myślę, że sam zagram jeszcze czyste zwycięstwo Zagłębia, po kursie w okolicach 4,75, ale tu podałem typ bezpieczniejszy. Dodatkowym argumentem za Zagłębiem jest wczorajsze zwycięstwo Legii w Grecji, dzięki temu została im ostatnia przeszkoda przed awansem do grup Ligi Europy i to w tej chwili jest dla niej priorytetem, zarówno sportowym , jak i finansowym, bo nie od dziś wiadomo, że pieniądze w pucharach zaczynają się od rozgrywek grupowych.
Polska, Ekstraklasa
Śląsk - Cracovia, obie strzela, @1,72 2:1
Legia - Zagłębie, obie strzelą, @1,80 1:0
AKO: 3,10 (bez podatku)
5j betfan
5j