>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Typy by raVal

R 0

raval

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, na forum jestem nowy ale w bukmacherkę bawię się już kilka lat. Głównymi dziedzinami z których będą pojawiać się tutaj typy będzie piłka nożna i siatkówka.
Stawki podawane będą w jednostkach.

R 0

raval

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⚽ T-Mobile Ekstraklasa PINNACLE
Piast Gliwice - Górnik Zabrze @ 2.71 | 0.7j |Pinnacle | -0.7

Przed nami pierwsza kolejka ekstraklasy. O formie zespołów trudno cokolwiek powiedzieć, spotkaniami PP nie ma się co kierować gdyż podejście zespołów do tych rozgrywek bywa różne. Goście w ostatnich dwóch sezonach spisywali się dobrze, kończąc rozgrywki na 6 i 8 miejscu. Przed sezonem wiele roszad w składzie nie było a największym osłabieniem wydaje się być odejście Pazdana. W pierwszym spotkaniu trener nie będzie mógł skorzystać z Magiery i Kwieka a więc kluczowych zawodników w poprzednim sezonie. Siłą Górnika w poprzednich sezonach jednak była gra u siebie, bilans 9-3-3 czy 9-4-2 robią wrażenie. Gospodarze wracają do ekstraklasy, co ważne już z nowym stadionem. W składzie wielkich zmian nie było a siłą zespołu wydaje się być zgranie. Pierwsze spotkanie, własny stadion i rywal za miedzy więc chęci nie powinno brakować. Szanse wg. mnie 50/50 ja jednak postanowiłem postawić na gospodarzy.

R 0

raval

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
⚽ NIEMCY: DFB Pokal
Unterhaching - FC Köln; Unterhaching DNB @ 2.54 | 0.5j | Pinnacle