M
32
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Cześć,
Od dłuższego czasu, wiele radości sprawia mi obstawianie meczy. Wiem jednak, że bez dyscypliny Bankroll managementu nawet wysoka skuteczność typowania nie przyniesie korzyści finansowych. Myślę, że typowanie jakoś mi wychodzi a to, że będę się przed Wami dzielił także planowaniem budżetu obstawiania zdyscyplinuje bardziej moje stawkowanie. Planuję grać typy oparte o moje własne analizy oraz progresją, tak żeby osiągać stały zysk. . Interesuję się ostatnio głównie koszykówką i te mecze staram się na bieżąco oglądać. Rozpoczynam z budżetem 100j. Zapraszam do komentowania i rozmowy wszystkich zainteresowanych. 3majcie kciuki
Kupon 1:
Koszykówka, Euroliga 09.01.2020 STS
Real Madryt -Żalgiris - Typ: Żalgiris (handicap 0:11,5) kurs: 1,70
Mediolan-Panathinaikos Typ: Panathinaikos (handicap 0:6,5) kurs: 1,35
Baskonia-Fenerbahce Typ: Fenerbahce (handicap 0:6,5) kurs: 1,35
Kurs: 3,10
Bukmacher: STS
Stawka: 1j
Ew. wygrana: 2,73j
Od dłuższego czasu, wiele radości sprawia mi obstawianie meczy. Wiem jednak, że bez dyscypliny Bankroll managementu nawet wysoka skuteczność typowania nie przyniesie korzyści finansowych. Myślę, że typowanie jakoś mi wychodzi a to, że będę się przed Wami dzielił także planowaniem budżetu obstawiania zdyscyplinuje bardziej moje stawkowanie. Planuję grać typy oparte o moje własne analizy oraz progresją, tak żeby osiągać stały zysk. . Interesuję się ostatnio głównie koszykówką i te mecze staram się na bieżąco oglądać. Rozpoczynam z budżetem 100j. Zapraszam do komentowania i rozmowy wszystkich zainteresowanych. 3majcie kciuki
Kupon 1:
Koszykówka, Euroliga 09.01.2020 STS
Real Madryt -Żalgiris - Typ: Żalgiris (handicap 0:11,5) kurs: 1,70
Mediolan-Panathinaikos Typ: Panathinaikos (handicap 0:6,5) kurs: 1,35
Baskonia-Fenerbahce Typ: Fenerbahce (handicap 0:6,5) kurs: 1,35
Kurs: 3,10
Bukmacher: STS
Stawka: 1j
Ew. wygrana: 2,73j