podobają mi się Twoje typy, mam pytanko... jaka jest twoja maks stawka na zakład? i jaki kapitał potrzebny do takiej stawki? chcę zacząć zabawę z bukmacherką i trochę pościągać typy ;p dzięki za odp
podobają mi się Twoje typy, mam pytanko... jaka jest twoja maks stawka na zakład? i jaki kapitał potrzebny do takiej stawki? chcę zacząć zabawę z bukmacherką i trochę pościągać typy ;p dzięki za odp
No to z Expem sobie popiszę,rozliczyli mi kupon z Continentalu jako przegrany.
Dobry wieczór. Źle został rozliczony mój zakład HC Asiago - SønderjyskE under 6,5.Mecz zakończył się w czasie regulaminowym wynikiem 3-3 ,po rzutach karnych 3-4 ,a zgodnie z zasadami hokeja na lodzie z waszej strony zacytowanej poniżej ,liczy sie tylko czas regulaminowy!!! Poniżej linki do wyników spotkania.
1. Oficjalne rezultaty Dogrywka i rzuty karne nie są wliczane o ile nie będzie to przedstawione inaczej. Mecz musi trwać co najmniej 5 minut aby został uznany za ważny. Jeśli tak się nie stanie, wszystkie zakłady zostaną unieważnione z wyjątkiem tych, w których ustalono inaczej. Jeśli mecz został odwołany i przełożony na inny termin, w ciągu 36 godzin od oryginalnej daty spotkania, zakłady pozostaną ważne.
Typ bardzo ryzykowny. W 3 dotychczasowych bezpośrednich spotkaniach tegorocznego sezonu pomiędzy China Dragon i Tohoku Free Blades padło ,aż 35 bramek,średnia 11,5 gola na mecz.Ostatnio jednak białoruski zaciąg coraz lepiej spisuje się w zespole Smoków.Wynik bramkowy będzie oscylował w granicach 7 bramek,ale po takim kursie ,żal nie zagrać.W 5 ostatnich meczach Dragons u siebie próg 7 bramek został tylko raz osiągnięty , z liderem Asia League koreańskim Anyang Halla. 3/10
China Dragon - Tohoku Free Bladeshokej na lodzie Asia League typ under 7 kurs 2,05 wynik 2-6
W tym sezonie drużyny spotkały się dwukrotnie i dwa razy padł over. Asiago zmęczone batalią w Continental Cup.Fassa 11 meczy pod rząd overowych.Asiago łącznie z Continental 6 pod rząd over. Średnia bramek strzelonych przez Asiago na mecz 3,26 , natomiast straconych 2,95.Fassa odpowiednio 2,90 oraz 4,10 .
7/10
HC Asiago - SHC Fassa hokej na lodzie Serie A typ over 5,5 kurs 1,55 wynik 6-2
Ostatnie 7 bezpośrednich spotkań over 5,5.Na ostatnie 10 spotkań w lidze Capitals 7 overków ,Smoki natomiast 8 spotkań overowych na ostatnie 10 w EBEL.W zespole z Ljublany nie zagra Andrej Hebar ,który jest wykluczony do końca sezonu za brutalny faul na zawodniku EC Red Bull Salzburg Kevinie Puschniku,nie zagrają również,kanadyjski napastnik Matt Higgins (23 mecze ,8 goli ,11 asyst) oraz podstawowy bramkarz Ales Sila ,który dochodzi do siebie po zapaleniu płuc,zastapi dziś go w bramce Matija Pintaric GAA 3,68.Zielone Smoki straciły w tegoroczny sezonie już 93 bramki w 23 meczach.Mam przeczucie ,że dziś suma ta może być już trzycyfrowa,wbrew wypowiedzią fińskiego szkoleniowca Tilia, Hannu Järvenpää ,który w tym sezonie zapowiada PO.6/10
EV Vienna Capitals - Hdd Tilia Olimpia Ljubljana hokej na lodzie Erste Bank , Austria typ over 5,5 kurs 1,50 wynik 2-1 OT
kurs 1.50| STAWKA 100.00 PLN | EW 150.00 PLN Ladbrokes