>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<
  • Cześć, Gość!

Aby móc pisać w Kuponach zeStatystykami musisz spełnić następujące warunki:
    • Musisz być zarejestrowany od 2 dni
    • Musisz napisać co najmniej 5 postów

Po spełnieniu tych warunków odczekaj ok 1-2 godziny aby nowe uprawnienia zostały włączone.
  • Zapraszamy na KONKURS: KSW 53: Reborn [11.07.2020] w puli nagród 300zł od Fortuna! Typy oddajemy do 11 lipca do godz. 19:59.

Typy by dabol1 ;)

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Nietypowo, puchar i to Portugalii. Tak późno, ponieważ czekałem na składy ;)
Kupon 52
Naval - Sporting Braga / 2 - 2,05 ⛔ 0:0

Kurs całkowity:
2,05
Stawka:
100 zł
Fatalnie...

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Kupon 53
Chelsea - Manchester United / 2 DNB - 2,40 ⛔ 2:1

Kurs całkowity:
2,40
Stawka:
100 zł
Myślę, że trzeba zrobić przerwę w temacie. Odpoczynek (oby nie długi), mam nadzieję przyniesie lepszą formę i zielony kolor w temacie. Pozdrowienia i powodzenia !

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Długo przerwa nie trwała, bo obok takiego meczu jak dziś na Mestalla obojętnie nie przejdę. Może wreszcie się przełamię.
Kupon 54

Valencia - Barcelona / Obie strzelą - Tak - 1,60 ⛔ 0:1
Kurs całkowity: 1,60
Stawka:
100 zł
...

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Wpłaciłem 200 zł. Moja analiza meczu Piast - Odra jest TUTAJ.
Kupon 55
Piast(-1) - Odra / 1 - 1,75 ✅ 2:0

Kurs całkowity:
1,75
Stawka:
50 zł
Możliwa wygrana: 87,50 zł

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
W końcu przełamanie w moim ostatnim kuponie. Teraz czas na PL.
Kupon 56
Manchester City(-1) - Wigan Athletic / 1 - 1,83 ⛔ 1:0

Kurs całkowity:
1,83
Stawka:
50 zł
Jak nie idzie, to nie idzie..

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Kupon 57
SC Heerenveen - Feyenoord Rotterdam / Obie strzelą - TAK - 1,50 ⛔ 0:1
Liverpool - Manchester United / 1 DNB - 1,90 ✅ 3:1

Kurs całkowity:
2,85
Stawka:
50 zł
:-|

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jeśli i ten kupon będzie przegrany, tak jak niestety kilka ostatnich, nastąpi dłuższa przerwa w podawaniu moich typów na forum. Tak więc dzisiaj na Bloomfield Road proszę o małą ilość goli ;)
Kupon 58

Blackpool - Chelsea / Poniżej 3,5 gola - 1,60 ⛔ 1:3
Kurs całkowity: 1,60
Stawka:
100 zł
Tak jak pisałem, czeka mnie przerwa w podawaniu typów..

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Huh, przerwa była dość konkretna. Wracam po 4 miesiącach z nadzieją na nowe, lepsze i skuteczne typy. Zaczynam z 500 zł. Mam nadzieję, że stan konta systematycznie będzie się powiększał. Gram w Expekt.
----------------------------------------------------------------------------------------------
Na dziś zagram eliminacje do Ligi Europy. Oba zespoły na które stawiam to zdecydowani faworyci, dość znani w europejskim futbolu. Jestem zdania, że i RB Salzburg i Fulham bez problemów poradzą sobie z dużo słabszymi od siebie rywalami.
Kupon 59
SK Liepajas Metalurgs - Red Bull Salzburg / 2 - 1,45 ✅ 1:4
Crusaders - Fulham FC / 2 - 1,21 ✅ 1:3

Kurs całkowity:
1,75
Stawka:
100 zł
Możliwa wygrana: 175 zł
Hmm, zaskoczyło mnie Fulham. Takie męki i dopiero między 75 a 78 minutą Anglicy rozstrzygnęli losy meczu na własną korzyść. Liczy się zwycięstwo. Inaczej z RB. Świetny mecz Alana, który wpakował dziś piłkę do siatki aż 3 razy. Zgodnie z planem !

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
W 1. kolejce 2 Bundesligi odważę się zagrać mecz Greuther Fürth - Eintracht Frankfurt. Po analizie dwóch poprzednich dzisiejszych meczów tej kolejki postanowiłem zagrać under/over. Energie wygrało 2:1, FSV zremisowało 1:1, lecz tam też powinien paść over, bo w 90 minucie Gueye nie strzelił karnego. Wiem, że to pierwszy mecz sezonu i over to dość ryzykowna inwestycja, jestem jednak zdania, że spotkanie Greuther - Eintracht przyniesie wiele emocji, a co za tym idzie przynajmniej 3 gole.

Kupon 60
Greuther Fürth - Eintracht Frankfurt / over 2,5 gola - 2,00 ✅ 2:3
Kurs całkowity: 2,00
Stawka:
75 zł
Możliwa wygrana: 150 zł

Bardzo dobry mecz w wykonaniu oby drużyn i co ważne - więcej niż 3 gole. Super postawa Eintrachtu w drugiej połowie, z 0:2 wyszli na 3:2 i 3 punkty jadą do Frankfurtu. Dużo goli - zgodnie z planem !

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Podsumowanie kuponów. Tylko dwóch. Kuponów z przed przerwy nie liczę, a podsumowanie robię tylko dlatego, żeby w późniejszym czasie łatwiej było liczyć dalej kupony co dziesięć, czyli np. 41-50.
Stan początkowy : 500,00 zł
Stan obecny : 650,00 zł

Zainwestowane pieniądze : 175,00 zł
Wygrane pieniądze : 325,00 zł

Zysk : 150 zł
YIELD : 85 %
Oczywiście yield bardzo fajny, ale liczone tylko dwa kupony. Zysk z dwóch dni jednak mnie zadowala i bardzo bym chciał, żeby forma utrzymała się jak najdłużej. Oby !

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Kupon 61
FC St.Pauli - FC Ingolstadt 04 / 1 - 1,80 ✅ 2:0

Kurs całkowity:
1,80
Stawka:
80 zł
Możliwa wygrana: 144 zł

Tak jak myślałem, spadkowicz z Bundesligi od początku punktuje. Wiadomo, Sankt Pauli razem z fanatycznymi kibicami są groźni dla wszystkich. Zwycięstwo dał Fabian Boll - strzelec obu goli dla drużyny z Hamburga. Złapany niezły kurs, mogłem troszeczkę mocniej przyłożyć, ale nie będę narzekał - i tak jest bardzo fajnie. Zgodnie z planem !

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Po przeczytaniu kilku analiz w dziale Tenis, postanowiłem postawić pieniądze na Robina Soderlinga. Nie znam się na tenisie i ten typ to tylko i wyłącznie wiara w waszą wiedzę. Do tego, na tym samym kuponie stawiam na TSV 1860 Monachium. Monachijczycy grają na wyjeździe z Eintrachtem Braunschweig. To beniaminek 2 Bundesligi i nie wiadomo jak poradzą sobie z TSV. To pierwsza kolejka, jednak myślę, że TSV jest na tyle silne, żeby pokonać na wyjeździe Eintracht.
Kupon 62
Eintracht Braunschweig - TSV 1860 Monachium / 2 - 2,55 ⛔ 3:1
Robin Soderling - David Ferrer / 1 - 1,70 ✅ 2:0
Kurs całkowity: 4,33
Stawka:
50 zł

Jednak Eintracht zaczyna od mocnego uderzenia na początku swojej tegorocznej przygody z 2 Bundesligą. Szkoda, że TSV, mimo doprowadzenia do remisu, straciło dwa gole oraz zawodnika po czerwonej kartce. Ale, taka jest piłka, wszystkiego nie da się przewidzieć. Typ na Soderlinga bardzo fajny, kurs też dość dobry, szkoda przegranego kuponu.
Będzie lepiej !

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jutro mnie nie ma bo jadę na Wisłę ;), więc kupon przestawiam dziś. Wątpię, że mistrz Macedonii będzie w stanie zagrozić Partizanowi, nawet u siebie. Drużyna z Belgradu to uznana marka w piłkarskim świecie - w tamtym sezonie grali przecież w elicie, Champions League. Drugi mecz to spotkanie Wisły Kraków. Piłkarze z pod Wawelu wygrali w Rydze 1:0, więc i u siebie powinni gładko pokonać Łotyszy. Wprawdzie forma Wiślaków pozostawiała wiele do życzenia i w tydzień Robert Maaskant pewnie nie wiele zmienił, to jednak atut własnego boiska na pewno pomoże Wiśle.
Kupon 63
Shkendija 79 - Partizan Belgrad / 2 - 1,45
Wisła Kraków - Skonto Ryga / 1 - 1,19
Kurs całkowity: 1,72
Stawka: 100 zł
-----------------------------------------------------------------------------------------
Drugi kupon związany z eliminacjami do Ligi Mistrzów. Stawiam na faworytów grających na wyjeździe. W pierwszym meczu Slovan wygrał 2:0, ale myślę, że w delegacji nie odpuści meczu. To samo tyczy się Dynama - 3:0 u siebie i spokojny rewanż w Baku. Gram po prostu na zdecydowanych faworytów, bez analizy. Oby do przodu !
PFC Neftchi - Dynamo Zagrzeb / 2 - 1,80
Tobol Kostanay - Slovan Bratysława / 2 - 1,72
Kupon 64
Kurs całkowity:
3,09
Stawka: 80 zł

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Miałem przerwę związaną z brakiem komputera. Ostatnie 2 kupony na 7-złotowy minus. Pierwszy wygrany, drugi niestety nie. Dziś podam moje typy na eliminacje Ligi Mistrzów, ale to w późniejszym czasie.

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Zaryzykuję i postawie na Wisłę. Wiem, że Krakowianie grają na ciężkim terenie w Łoweczu, ale być może pokuszą się o zwycięstwo. Było by to bardzo nam na rękę - wygrać w meczu wyjazdowym i spokojnie zagrać w rewanżu u siebie. Mam nadzieję, że tak samo myślą piłkarze Mistrza Polski i dziś będą bardzo zdeterminowani, żeby wygrać. Do boju Wisła !!!
Kupon 65
Litex Łowecz - Wisła Kraków / 2 - 3,15 ✅ 1:2
Kurs całkowity: 3,15
Stawka:
50 zł
Możliwa wygrana: 157,50 zł

Huh, ułożyło się dobrze, chociaż Litex był lepszym zespołem. Dobry kurs ustrzelony, mam nadzieję, że nadal będzie dobrze szło. Zobaczymy co pokażą Wiślacy u siebie. Następne kupony zaprezentuje jutro lub pojutrze, zobaczymy jak wygląda oferta. Oby na plus !

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Kupon przedstawiam znowu dość późno, ale to przez brak czasu...
Kupon 66
Atletico Madryt (-1) - Strømsgodset / 1 - 1,50 ⛔ 2:1
Palermo - FC Thun / 1 - 1,45 ⛔ 2:2

Kurs całkowity:
2,17
Stawka:
80 zł
Bardzo niefajne mecze wybrałem. Faworyci mówiąc krótko zawiedli. Palermo tylko zremisowało 2:2 w dodatku u siebie, a na Atletico to brak słów. Do przerwy 0:0, później 2 gole, czerwona kartka i bramka stracona. No ale trudno, taka jest piłka, dziś startuje Ekstraklasa i podam na nią typy. Czy dziś - nie wiem - wiem na pewno, że będzie lepiej !

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
I rusza nasza długo wyczekiwana liga. W pierwszej kolejce już w piątek dojdzie do ciekawego pojedynku pomiędzy Polonią a Lechią. Polonia mocno się wzmocniła, przyszedł Róbert Jež, Daniel Sikorski, Grzegorz Bonin, Edgar Çani czy młody Miłosz Przybecki. Wszyscy to zawodnicy ofensywni. Dodając do tego Teodorczyka, Bruno, Trałkę czy Piątka mamy bardzo mocną ofensywę zespołu z Konwiktorskiej. Sporą siłą z przodu dysponuje też Lechia. Traore (przepraszam, Razack ???? ), Lukjanovs, Sazankov, holender Benson, czy potrafiący uderzyć z dystansu Surma i Nowak. W Polonii dużo lepiej niż obrona wygląda atak, w Lechii moim zdaniem też. No, może nie dużo lepiej, ale lepiej. Dlatego myślę, że pierwszy gol padnie do 31 minuty, Polonia pewnie zaatakuje i to raczej oni pierwsi strzelą bramkę, choć nie zdziwię się jeśli pierwszy gol padnie po strzale zawodnika Lechii. To mój typ, podpieram się właśnie dużą siłą ognia oby drużyn. Proszę więc o szybką bramkę !
Kupon 67

Polonia Warszawa - Lechia Gdańsk / Czas pierwszej bramki : 1-31 minuta - 1,95 ⛔ 1:0, gol w 79. minucie.
Kurs całkowity: 1,95
Stawka:
100 zł
Wielki pech mnie dopadł tym razem, w pierwszych 30 minutach Polonia obijała obramowanie bramki Lechii. Najpierw Sultes w słupek, później Jodłowiec w poprzeczkę. Szkoda, ale nie załamuje się i postaram się poprawić formę.

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Singiel na Ekstraklasę bez analizy.
Kupon 68
Widzew Łódź - Wisła Kraków / 2 - 2,20 ⛔ 1:1

Kurs całkowity:
2,20
Stawka:
100 zł
Nie tego spodziewałem się po mistrzu Polski. Gol Dudu na 1:1 w 92. minucie, a podczas całego meczu nawet lekka przewaga Widzewa. Szkoda zmarnowanej szansy Genkova, no ale...

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Kupon na przełamanie po 3 przegranych? Oby. Na dziś 4 mecze na jednym kuponie. Pierwszy z nich to Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze.
Górnik w minionym sezonie grał fajną, efektowną i miłą dla oka (co najmniej dla mnie) piłkę. Jest jednak jedno ale - teraz nie ma Jeża i Sikorskiego, czyli dwóch kluczowych graczy tamtego sezonu. Przyszedł w prawdzie Gołębiewski, ale czy to ta jakość? Nie ma też Bonina i Zahorskiego. Lepiej niż atak wygląda formacja defensywna Górników. Za to we Wrocławiu ofensywa jest moim zdaniem bardzo mocna. Diaz, Voskamp, Gancarczyk, Mila, Dudek, Sobota, Ćwielong na pewno potrafią zrobić różnicę. Myślę, że tak właśnie będzie w dzisiejszym meczu - Śląsk będzie strzelał, Górnik się bronił. Mój typ to over 2,5 gola, czy tyle bramek padnie - zobaczymy.
Drugi mecz na dzisiejszym kuponie to spotkanie Legii Warszawa z Zagłębiem Lubin.
Potencjału Legii chyba nie trzeba przedstawiać. Maciej Skorża ma na prawdę bardzo mocną kadrę z kilkoma znanymi nazwiskami. Chociażby Ljuboja. Z Zagłębia odszedł Plizga, który był bardzo ważnym ogniwem tego zespołu. W tym spotkaniu stawiam na over 1,5 ze względu, że Legia często nie potrafi w pełni wykorzystać swojego potencjału. Oby dziś się udało i mecz stał na wysokim poziomie.
Dwa ostatnie mecze to spotkanie Zenitu St. Petersburg ze Spartakiem Nalchik oraz Zadaru z Hajdukiem Split.
Te spotkania mają zdecydowanym faworytów w postaci Zenitu i Hajduka. Tam raczej zwycięstwa tych drużyn są pewne i to nawet 2 lub 3 do zera. Dlatego w oby tych meczach stawiam over 1,5.
Kupon 69
Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze / powyżej 2,5 gola - 2,10 ⛔ 1:1
Legia Warszawa - Zagłębie Lubin / powyżej 1,5 gola - 1,37 [odwołany]
Zenit St. Petersburg - Spartak Nalchik / powyżej 1,5 gola - 1,20 ⛔ 1:0
Zadar - Hajduk Split / powyżej 1,5 gola - 1,31

Kurs całkowity:
4,52
Stawka:
80 zł
Ehh, coś ostatnio wybieram z oferty złe mecze. Niestety, dziś znów kupon przegrany, no ale mam nadzieję, że w najbliższym czasie to się zmieni.

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
Jakoś kusi mnie ten Hajduk. Zagram czystą dwójkę, nie żadne overy i dość mocniej przyłożę.
Kupon 70
Zadar - Hajduk Split / 2 - 1,65 ⛔ 1:0
Kurs całkowity: 1,65
Stawka:
200 zł
Fatalny dzień, fatalne typy..