Kupon na przełamanie po 3 przegranych? Oby. Na dziś 4 mecze na jednym kuponie. Pierwszy z nich to
Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze.
Górnik w minionym sezonie grał fajną, efektowną i miłą dla oka (co najmniej dla mnie) piłkę. Jest jednak jedno ale - teraz nie ma Jeża i Sikorskiego, czyli dwóch kluczowych graczy tamtego sezonu. Przyszedł w prawdzie Gołębiewski, ale czy to ta jakość? Nie ma też Bonina i Zahorskiego. Lepiej niż atak wygląda formacja defensywna Górników. Za to
we Wrocławiu ofensywa jest moim zdaniem bardzo mocna. Diaz, Voskamp, Gancarczyk, Mila, Dudek, Sobota, Ćwielong na pewno potrafią zrobić różnicę. Myślę, że tak właśnie będzie w dzisiejszym meczu - Śląsk będzie strzelał, Górnik się bronił. Mój typ to over 2,5 gola, czy tyle bramek padnie - zobaczymy.
Drugi mecz na dzisiejszym kuponie to spotkanie
Legii Warszawa z Zagłębiem Lubin.
Potencjału
Legii chyba nie trzeba przedstawiać. Maciej Skorża ma na prawdę bardzo mocną kadrę z kilkoma znanymi nazwiskami. Chociażby Ljuboja.
Z Zagłębia odszedł Plizga, który był bardzo ważnym ogniwem tego zespołu. W tym spotkaniu stawiam na over 1,5 ze względu, że Legia często nie potrafi w pełni wykorzystać swojego potencjału. Oby dziś się udało i mecz stał na wysokim poziomie.
Dwa ostatnie mecze to spotkanie
Zenitu St. Petersburg ze Spartakiem Nalchik oraz
Zadaru z Hajdukiem Split.
Te spotkania mają zdecydowanym faworytów w postaci Zenitu i Hajduka. Tam raczej zwycięstwa tych drużyn są pewne i to nawet 2 lub 3 do zera. Dlatego w oby tych meczach stawiam over 1,5.
Kupon 69
Śląsk Wrocław - Górnik Zabrze / powyżej 2,5 gola - 2,10

1:1
Legia Warszawa - Zagłębie Lubin / powyżej 1,5 gola - 1,37 [odwołany]
Zenit St. Petersburg - Spartak Nalchik / powyżej 1,5 gola - 1,20

1:0
Zadar - Hajduk Split / powyżej 1,5 gola - 1,31
Kurs całkowity: 4,52
Stawka: 80 zł
Ehh, coś ostatnio wybieram z oferty złe mecze. Niestety, dziś znów kupon przegrany, no ale mam nadzieję, że w najbliższym czasie to się zmieni.