>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy by Łukaszx

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Wickmayer Yanina - Groth Jarmila
AKO. 1.91
55j.​

Kursy na Groth lecą i się nie dziwię. Chwaliłem Wickmayer na samym początku sezonu, ale Belgijka z meczu na mecz grała słabiej. W grze pojawiało się coraz więcej prostych błędów, nie było już takiej efektywności gry. Oczywiście wszystko się może jeszcze zmienić, ale Yanina musiałaby wrócić do swojej najlepszej gry, aby myśleć o pokoaniu świetnie dysponowanej Groth. Australijka rewelacyjnie rozpoczęła sezon. Najpierw ćwierćfinał w Brisbane, a potem w fantastycznym stylu wygrany turniej w Hobart, gdzie nie straciła nawet seta. Może rywalki nie były jakieś wybitnie trudne, ale bardzo pewne zwycięstwo z Mattek w finale na pewno robi wrażenia, a wcześniej w Brisbane w pokonanym polu zostawiła Stosur, więc już od początku sezonu Groth pokazuje, że będzie trzeba się z nią liczyć. Gra u siebie, bo mimo, że urodziła się w Bratysławie, to reprezentuje Australię i ma dużą szansę na dobry wynik na AO.

Riske Alison +6 gemów - Kuznetsova Svetlana
AKO. 1.83
40j.​

Tutaj też kurs na hindi leci w dół i myślę, że są do tego powody. Riske to młoda 20 letnia Amerykanka. W zeszłym sezonie potrafiła pokonać Wickmayer, Chakvetadze, urwać seta Sharapovej i jeszcze raz urwać seta Wickamayer. Zaliczyła też 4 finały ITF z rzędu w tym 3 wygrane. Ma potencjał i potrafi go wykorzystać. Kuznetsova jest strasznie nierówna, ma przestoje w grze i takie hindi spokojnie powinno wejść

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Kerber Angelique +4,5 gema - Cibulkova Dominika
AKO. 1.95
40j.​

Tutaj widzę sporo osób stawia na Cibulkovą, ale za bardzo tego nie rozumiem. Może i Słowaczka jest minimalną faworytką, ale kurs ok 1.35 jest śmieszny. strasznie przecenianie zwycięstwo Ciblukovej nad Wozniacki, która jak pisałem wyżej nie jest w stanie grać swojego najlepszego tenisa. Kogo jeszcze pokonała Dominika? 2 Włoszki, Vinci i Errani, 2 defensywnie grające zawodniczki, wygrała też z Kirilenko, ale Maria mówiła, że nie była przygotowana na 100%. A z kim zanotowała porażki? Z Kvitovą od której dostała ostre lanie. Leworęczna Czeszka gra niewygodny dla rywalek bardzo ofensywny tenis. Bardzo ofensywny styl gry prezentuje także Kleybanowa, czyli druga zawodniczka, któea w tym sezonie pokonała Cibulkovą. Także dzisiejsza rywalka Słowaczki, Niemka Kerber jest ofensywnie usposobioną zawodniczką i podobnie jak Kvitova jest leworęczna. Niemka posiada bardzo dobry serwis, bardzo dobry forhend i wcale nie gorszy beckhand. Kerber w tym sezonie ma bilans 2W/1L. Pokonała Date Krumm i Kudryavtsevą. Może nie jakieś powalające rywalki, ale zwycięstwa są. A porażka ze świetnie dysponowaną Mattek wstydu nie przynosi, bo Amerykanka najpierw świetnie grała w Hopman Cup, gdzie uległa dopiero Henin i to dość nieznacznie, a potem była w finale w Hobart. Także Kerber jest w niezłej dyspozycji i posiada wszelkie atuty, aby powalczyć z Cibulkovą o dobry rezultat. Kursy według mnie błędnie ustawione, więc trzeba korzystać.

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Kerber Angelique +4,5 gema - Cibulkova Dominika
AKO. 1.95
40j.​

⛔ 40j.

2:6 7:6 4:6 Jedno wielkie w*******e. Po pierwsze bo pierwszą myślą był over i już miał iść, ale zacząłem się zastanawiać i myślałem na temat +1,5 seta, które też by weszło i na końcu dopiero doszedłem do +4,5 gema i niestety wybrałem ta najgorszą opcje. A po drugie to mimo wszystko to hindi powinno wejść, tylko jakimś cudem nie weszło. W 1 secie zamiast 2:6 mogło by równie dobrze być 6:2, bo panie miały dużo BP, tylko niestety skuteczność u Niemki szwankowała. W 2 secie Kerber prowadziła 3:0, dała się dogonić na 3:3, ale za chwilę miała kilkadziesiąt piłek setowych przy 5:3, a potem przy 5:4, ale niestety żadnej nie wykorzystała i wygrała dopiero w tiebreaku. A w 3 secie prowadziła 4:2 i przegrała 4:6. Żal!!. Pech!!.

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Lacko Lukas +9,5 gema - Federer Roger
AKO. 1.85 ⛔
40j.

Wickmayer Yanina - Groth Jarmila
AKO. 1.91 ⛔
55j.

Riske Alison +6 gemów - Kuznetsova Svetlana
AKO. 1.83 ⛔
40j.

Karlovic Ivo - Dodig Ivan
AKO. 1.52 ⛔
50j.​

⛔ 185j.

No to mamy piękny falstart ????

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Tomic Bernard - Chardy Jeremy
AKO. 1.92
40j.​

Chardy zaczął sezon bardzo źle, 2 bardzo wyraźne porażki ze średniakami. Tomic 18 latek z Australii, gra u siebie i na pewno chce zdobyć cenne punkty o rankingu i myślę, że rodacy mu w tym pomogą.

Russell Michael - Ebden Matthew
AKO. 1.86
20j.​

Tutaj też zagram na reprezentanta gospodarzy. Russel niech powoli na emeryturę się wybiera.

Nadal Rafael - Daniel Marcos under 25,5
AKO. 1.88
30j.​

Daniel i hard to nie idzie ze sobą w parze. Nadal nie będzie się przemęczał i powinien w expresowym tempie wygrać ten mecz.

Young Donald +5,5 gema - Cilic Marin
AKO. 1.86
20j.​

Bo nie trawie tego pseudo grajka Cilica. Niech szybko odpada, nie obroni punktów za ubiegłoroczny półfinał i spadnie daleko w rankingu tam gdzie jego miejsce.

Gulbis Ernests - Becker Benjamin
AKO. 1.44
50j.​

Różnica klas i do tego Becker z formą w lesie.

Seppi Andreas - Clement Arnaud
AKO. 1.59
35j.​

Panie Clement, emerytura czeka.

A no i zapomniałbym najważniejszego

Nalbandian David - Hewitt Lleyton
AKO. 2.25
40j.​

Jak to Hewitt grający u siebie, będący w bardzo dobrej formie jest dogiem w spotkaniu z popełniającym sporo błędów Nalbandianem? Ja tego nie rozumiem i mam zamiar z takiego kursowego prezentu skorzystać

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Bondarenko Katerina - Peng Shuai
AKO. 1.52
50j.​

Peng od początku sezonu w dobrej formie. Zaliczyła już 2 półfinały, w Auckland i Hobart. Gra bardzo równo, nie popełnia prostych błędów, biega do wszystkich piłek, serwis też całkiem przyzwoity. K.Bondarenko to dla mnie bardzo średnia zawodniczka, dużo mniej utalentowana od starszej siostry. Jest sobie w 100, czasem, cos ugra w mniejszym turnieju, ale na tym najwyższym szczeblu rozgrywek nie ma czego szukać. Peng to może nie jest najwyższa półka, ale bardzo solidna zawodniczka i powinna odnieść łatwe zwycięstwo.

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Tomic Bernard - Chardy Jeremy
AKO. 1.92 ✅
40j.​

Russell Michael - Ebden Matthew
AKO. 1.86 ⛔
20j.​

Nadal Rafael - Daniel Marcos under 25,5
AKO. 1.88 ZWROT
30j.​

Young Donald +5,5 gema - Cilic Marin
AKO. 1.86 ⛔
20j.​

Gulbis Ernests - Becker Benjamin
AKO. 1.44 ⛔
50j.​

Seppi Andreas - Clement Arnaud
AKO. 1.59 ✅
35j.​

Nalbandian David - Hewitt Lleyton
AKO. 2.25 ⛔
40j.​

Bondarenko Katerina - Peng Shuai
AKO. 1.52 ✅
50j.​

⛔ 47j.

Jak zawsze Wielkie szlemy przynoszą straty mojemu budżetowi ???? ????

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Simon Gilles - Federer Roger -2,5 seta
AKO. 1.55
60j.​

Jak spojrzałem na h2h, to byłem lekko w szoku. 2:0 na korzyść Simona, ale to było dość dawno, w czasach, gdy Simon był w życiowej formie, ale forma po pewnym czasie odeszła i już nigdy nie wróciła. Teraz nie wyobrażam sobie innego wyniku jak łatwe zwycięstwo Rogera. Szwajcar od początku sezonu sygnalizuje wysoką formę. Pewnie wygrał turniej w Doha, w 1 rundzie AO oddał rywalowi tylko 5 gemów, więc od początku pełna koncentracja i nie mowy o żadnym lekceważeniu przeciwników. Simon też niby wygrał turniej w Sydney, ale to w dużej mierze była zasługa jego przeciwników, którzy pomagali Francuzowi jak tylko mogli. Forma Simona nie jest tak dobra jak mogą sugerować wyniki i nie powinien sprawić większych problemów Federerowi.

Almagro Nicolas - Andreev Igor
AKO. 1.57
50j.​

Kolejny raz zaufam Almagro i mam nadzieję, że się na tym nie przejadę. Takich rywali jak Andreev, Hiszpan powinien pokonywać na jednej nodze. Talentem bije Rosjanina na głowę. Igor od dłuższego czasu jest pod formą, w każdym spotkaniu popełnia masę błędów. W 1 rundzie zwycięstwo 3:0, ale z kim? Z Volandrim, który jaki widzi hard, to ucieka jak może najdalej. Teraz rywal o parę klas mocniejszy. Almagro praktycznie w każdym elemencie mocniejszy od Rosjanina i jak nie będzie zbytnio pajacował to to się skończy 3:0.

Roddick Andy -2,5 seta - Kunitsyn Igor
AKO. 1.35
100j.​

Kurs może nie zachwyca, ale nie widzę tu innej opcji jak łatwe zwycięstwo Amerykanina. Kunitsyn w poprzedniej rundzie wygrał ze śmiesznym Przysiężnym. Łamali się tam co chwilę. Roddick to wiadomo, świetny serwis plus regularna gra z głębi i to na dzisiejszego rywala w zupełności wystarczy. W poprzedniej rundzie rozbił Hajka oddając mu 5 gemów, dzisiaj nie powinien stracić wielu więcej.

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Dokic Jelena - Zahlavova Strycova Barbora over 20,5
AKO. 1.90
30j.

Mayer Florian - Nishikori Kei
AKO. 1.50
30j.​

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Simon Gilles - Federer Roger -2,5 seta
AKO. 1.55 ⛔
60j.​

Almagro Nicolas - Andreev Igor
AKO. 1.57 ✅
50j.​

Roddick Andy -2,5 seta - Kunitsyn Igor
AKO. 1.35 ✅
100j.​

Dokic Jelena - Zahlavova Strycova Barbora over 20,5
AKO. 1.90 ⛔
30j.

Mayer Florian - Nishikori Kei
AKO. 1.50 ⛔
30j.​

Federer 2:0 -&gt; 2:2 -&gt; 3:2

Dokic - Zahlavova 1 set najlepiej jak można, czyli tiebreak, a w drugim secie 6:1 i zabrakło 1 gema

⛔ 52j.

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Tomic Bernard - Lopez Feliciano
AKO. 2.30
50j.​

Po takim kursie to jest typ dnia. Tomic utalentowany Australijczyk, bardzo pewnie w 1 rundzie pokonał Chardego. Zaprezentował bardzo mądrą i rozważną grę, szczególnie jeśli weźmiemy pod uwagę to, że ma dopiero 18 lat, a momentami wyglądał jak doświadczony zawodnik. Dysponuje bardzo dobrymi warunkami fizycznymi, i dobrym serwisem, ale nie jest to typowy bombardier, preferuje raczej mądrą taktyczną grę, dobrze gra slicem. Gra u siebie, będzie miał za sobą publiczność, co tez jest dodatkowym atutem. Lopez by musiał świetnie serwować i skracać wymiany, bieganiem do siatki, ale i to raczej by było za mało na wygranie tego meczu.

Hernych Jan +1,5 seta - Bellucci Thomaz
AKO. 2.20
25j.​

Przesadzili trochę z kursami. Henrych na początku sezonu gra bardzo dobrze, a Bullucci nie zachwyca. Czecha stać tu nawet na zwycięstwo.

Isner John - Stepanek Radek
AKO. 2.04
35j.​

Jakby Isner był w optymalnej formie to nie zastanawiałbym się ani chwili nad tym typem, ale nawet mimo braku tej najlepszej formy powinien pokonać słabego Stepanka. Serwis lepszy po stronie Amerykanina, w wymianach też przewaga po jego stronie, Czech lepszy przy siatce, ale samym volleyem meczu nie wygra.

Soderling Robin -8,5 gema - Muller Gilles
AKO. 2.14
40j.​

Co tu dużo pisać. Różnica klas. Soderling w dobrej formie i zmiecie Mullera z kortu.

I jeszcze pomyślę nad Del Potro, ale to później.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
merengue +1 Punkty
lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Serbia v Chorwacja 1.30
Niemcy v Francja 1.36
AKO. 1.77
50j.​

Tenis nie idzie, to może coś z ręcznej wpadnie. 2 bardzo wyraźni faworyci i inne wyniki niż zwycięstwo Francji i Chorwacji będą bardzo dużymi niespodziankami.

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Tomic Bernard - Lopez Feliciano
AKO. 2.30 ✅
50j.

Hernych Jan +1,5 seta - Bellucci Thomaz
AKO. 2.20 ✅
25j.

Isner John - Stepanek Radek
AKO. 2.04 ✅
35j.

Soderling Robin -8,5 gema - Muller Gilles
AKO. 2.14 ✅
40j.​

✅ 177j.

Och yessssssssssssssss ????

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Youzhny Mikhail - Raonic Milos over 38,5
AKO. 2.01
50j.​

Tutaj włodar dużo o tym meczu napisał, ładnie opisał styl gry Raonica, więc zapraszam się do zapoznania z jego wpisem. Może Youzhny i wygra, ale ja nie widzę tu łatwego spotkania do Rosjanina, Roanic postawi opór i myślę, że spokojnie 4 sety tutaj obejrzymy.

Melzer Jurgen - Baghdatis Marcos over 38,5
AKO. 1.72
35j.​

Po prostu nie może być innego wyniku niż over.

Isner John - Cilic Marin
AKO. 2.37
30j.​

Bo świetnie serwuje z forhendu i rewelacyjnie serwuje z returnu ???? :p

Pennetta Flavia - Peer Shahar
AKO. 1.92
40j.​

Jak dla mnie Pennetta easy. Dużo większy możliwości po stronie Włoszki.

Kusi jeszcze Kvitova lub over w meczu ze Stosur, ale to jeszcze pomyślę.

lukaszx 43

lukaszx

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Youzhny Mikhail - Raonic Milos over 38,5
AKO. 2.01 ✅
50j.​