L
5
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Witam serdecznie na forum.
Może zacznę tak ... Bukmacherstwem zajmuję się już od kilku dobrych lat, lecz tak od 3 lat jest to jedno z moich źródeł utrzymania. Postanowiłem założyć swój temat i dzielić się z Wami moimi typami i przemyśleniami. Głównie typuję siatkówkę, lecz nie zabraknie też typów z innych dziedzin sportowych takich jak: piłka nożna, piłka ręczna i inne. Będę starał się do każdego mojego typu napisać, krótką ale treściwą analizę. Może być tak, że czasami zabraknie czasu na napisanie czegoś, ale mogę Wam obiecać, że moje typy są starannie analizowane.
Pod koniec każdego miesiąca będę robił podsumowanie tak żeby wszystko było jasne.
Podsumowując - zapraszam do śledzenia tematu, komentowania i proszę o porządek.
Pozdrawiam,
Niebawem pierwsze typy.Może zacznę tak ... Bukmacherstwem zajmuję się już od kilku dobrych lat, lecz tak od 3 lat jest to jedno z moich źródeł utrzymania. Postanowiłem założyć swój temat i dzielić się z Wami moimi typami i przemyśleniami. Głównie typuję siatkówkę, lecz nie zabraknie też typów z innych dziedzin sportowych takich jak: piłka nożna, piłka ręczna i inne. Będę starał się do każdego mojego typu napisać, krótką ale treściwą analizę. Może być tak, że czasami zabraknie czasu na napisanie czegoś, ale mogę Wam obiecać, że moje typy są starannie analizowane.
Pod koniec każdego miesiąca będę robił podsumowanie tak żeby wszystko było jasne.
Podsumowując - zapraszam do śledzenia tematu, komentowania i proszę o porządek.
Pozdrawiam,