>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy by @Łukasz

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam serdecznie na forum.
Może zacznę tak ... Bukmacherstwem zajmuję się już od kilku dobrych lat, lecz tak od 3 lat jest to jedno z moich źródeł utrzymania. Postanowiłem założyć swój temat i dzielić się z Wami moimi typami i przemyśleniami. Głównie typuję siatkówkę, lecz nie zabraknie też typów z innych dziedzin sportowych takich jak: piłka nożna, piłka ręczna i inne. Będę starał się do każdego mojego typu napisać, krótką ale treściwą analizę. Może być tak, że czasami zabraknie czasu na napisanie czegoś, ale mogę Wam obiecać, że moje typy są starannie analizowane.
Pod koniec każdego miesiąca będę robił podsumowanie tak żeby wszystko było jasne.
Podsumowując - zapraszam do śledzenia tematu, komentowania i proszę o porządek.
Pozdrawiam,​
Niebawem pierwsze typy.

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zaczynamy .
Niemcy - Grecja (1.30)
Dresdner SC - Schweriner (1.32)
Slovakia - Bulgaria (1.20)
Ako: 2.05
Stawka: 1000 zł
Debiutancki kuponik ;)
Niemcy jak dla mnie posiadają silniejszy zespół od Greków. W pierwszych swoich meczach Grecy przegrali z Włochami 0:3, natomiast Niemcy pokonali Estończyków po TB 3:2.. Dzisiejszy mecz jest ważny dla reprezentacji Niemiec, ponieważ wygrywając przybliżą się zdecydowanie do awansu z grupy. Skład silniejszy więc dzisiaj powinni wygrać.
W Niemczech u kobiet mamy finał. Finał gramy do 2 zwycięstw, a po pierwszym meczy prowadzi zespół Schweriner 1:0. U siebie zespół ten wygrał w TB 3:2. Moim zdaniem silniejszym zespołem jest Dresdner SC co pokazały dziewczyny w sezonie zasadniczym. W przypadku zwycięstwa dzisiaj przez zespół gospodyń będzie grany złoty set. Jak dla mnie dzisiaj Mistrzyniami Kraju będzie zespół gospodarzy dzisiejszego spotkania, które nie często przegrywają na swoim parkiecie.
Bułgarki swój pierwszy mecz przegrały zdecydowanie z reprezentantkami Turcji 0:3. Sety przegrane do 16,17,17 ... to dużo pokazuje. Natomiast Słowaczki pierwszy mecz wygrały z Francuzkami 3:2 i dzisiaj powinny pokazać swoją wyższość. Nie przewiduję innego wyniku niż zdecydowane zwycięstwo dziewczyn ze Słowacji.

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Niemcy - Grecja (1.30)
Dresdner SC - Schweriner (1.32)
Slovakia - Bulgaria (1.20)
Ako: 2.05
Stawka: 1000 zł
Strata: - 1000 zł
Pierwsze koty za płoty ...
Szczerze .... co Dresdner zrobiło to jest zagadka... W 1 secie prowadziły przewagą 2-3 punkty żeby ostatecznie przegrać. W 2 secie prowadzenie 24:19 i przegrana ... :?, 3 set walka z -7 podajże do -1 doprowadziły i ... wtopa ...
Niemcy spokojnie na ✅ i Słowaczki na ✅.
Nie przejmuję się tym, ponieważ na jutro już jest puszczone coś pysznego. Niebawem wstawię.

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I kupon zagrany na jutro. Od razu zaznaczam, że zagrany po trochu u mnie i u dwóch koleżków. Łącznie buk pozwolił zagrać mi tak:
Cunha / Pedro - Heyer/Chevallier (1.50) Rogers/Dalhausser - Alison/Emanuel (1.40) Kurs: 2.09
Stawka: 3000 zł
Ostatni dzień turnieju z cyklu Swatch FIVB World Tour mężczyzn w Pradze. W meczu o brąz spotkają się ze sobą para brazylijska z parą szwajcarską. Krótko, ponieważ oglądam KSW i nie mam za bardzo czasu na pisanie analiz ;). Para brazylijska jest dla mnie zdecydowanie bardziej doświadczoną parą. Szwajcarzy to przede wszystkim Heyer, lecz on już jest wiekowym zawodnikiem (39l) i odczuwa już trudy tego turnieju. Dodatkowo Szwajcarzy grają na tym turnieju już 9 mecz, natomiast Brazylijczycy o dwa mecze mniej. Dodatkowo w tym turnieju te pary już się spotkały i nieoczekiwanie Cunha/Pedro przegrali 1:2. Uważam, że wyciągną odpowiednie wnioski z tamtego spotkania i to oni będą jutro na &quot;pudle&quot;.
kolejny mecz to już finał. Jak dla mnie Rogers i Dalhausser to zdecydowanie najsilniejsza para tych zawodów i jutro sięgną po złoto. H2H także na korzyć &quot;moich&quot; zawodników.
Te dwa typy uważam za warte ryzyka !!!

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Novara - Bergamo
Spirou Basket Charleroi - BC Oostende
Kurs: 1.65
Stawka: 2000 zł

Bergamo w półfinale prowadzi 2:1. Do awansu do finału potrzebuje jeszcze jedno zwycięstwo. Zdecydowanym faworytem tego meczu są jak dla mnie zawodniczki z Bergamo. U siebie wygrały pewnie dwa pierwsze mecze i wszystko wskazywało na to, że trzeci mecz na wyjeździe także wygrają, jednak tak się nie stało. Powodem pewnie jest to, że dziewczyny z Bergamo po prostu zlekceważyły przeciwniczki i przegrały. Dzisiaj uważam, że wyjdą już w 100% skoncentrowanie i nie popełnią takiego błędu jak ostatnio i dzisiaj zakończą rywalizację, ponieważ są zdecydowanie lepszą drużyną.
Charleroi to zwycięzca rundy zasadniczej, który u siebie nie zwyczaj ma przegrywać. Oostende po rundzie zasadniczej było 4 więc widać jaka jest różnica między tymi zespołami. Na domiar złego w ekipie gości dzisiaj zabraknie kilku podstawowych zawodników co jeszcze bardziej ułatwi dzisiaj gospodarzom wygrać zdecydowanie ten mecz.

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Novara - Bergamo
Spirou Basket Charleroi - BC Oostende
Kurs: 1.65

Bergamo w półfinale prowadzi 2:1. Do awansu do finału potrzebuje jeszcze jedno zwycięstwo. Zdecydowanym faworytem tego meczu są jak dla mnie zawodniczki z Bergamo. U siebie wygrały pewnie dwa pierwsze mecze i wszystko wskazywało na to, że trzeci mecz na wyjeździe także wygrają, jednak tak się nie stało. Powodem pewnie jest to, że dziewczyny z Bergamo po prostu zlekceważyły przeciwniczki i przegrały. Dzisiaj uważam, że wyjdą już w 100% skoncentrowanie i nie popełnią takiego błędu jak ostatnio i dzisiaj zakończą rywalizację, ponieważ są zdecydowanie lepszą drużyną.

Charleroi to zwycięzca rundy zasadniczej, który u siebie nie zwyczaj ma przegrywać. Oostende po rundzie zasadniczej było 4 więc widać jaka jest różnica między tymi zespołami. Na domiar złego w ekipie gości dzisiaj zabraknie kilku podstawowych zawodników co jeszcze bardziej ułatwi dzisiaj gospodarzom wygrać zdecydowanie ten mecz.
Zysk: ✅ 1300 zł

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dolcan Zabki lub X - Kolejarz Stroze
Stephane Robert - Fabio Fognini
KSZO Ostrowiec lub X - Odra Wodzisław
Kurs: 2.38

Dzisiaj bez analizy, ponieważ nie mam czasu.

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Dolcan Zabki lub X
- Kolejarz Stroze ✅ 0:0
Stephane Robert - Fabio Fognini ✅ 0:3
KSZO Ostrowiec lub X - Odra Wodzisław ✅ 4:0
Kurs: 2.38
Zysk: ✅ 4140 zł

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Casale Monferrato - Basket Barcellona (1.30)
We Włoskiej drugiej lidze koszykówki nadszedł czas na półfinały. Dzisiaj zostanie rozegrany pierwszy mecz, w którym zdecydowanym faworytem są gospodarze. Casale rundę zasadniczą skończyli na pierwszym miejscu, natomiast Barcellona na 5. Także na pierwszy rzut oka widać różnicę. Mecze po między tymi drużynami także są na korzyść Casale. Dzisiaj zawodnicy Barcellony zagrają bez swojego najlepszego zawodnika. Podsumowując nie wyobrażam sobie żeby dzisiaj gospodarze nie wygrali tego meczu wysoko. Uważam, że handi -7 na Casale także dzisiaj powinno wejść.

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Puszcza Niepolomice - Wisla Plock (2.30)
Mecz zagrany z dwóch kont, ponieważ z mojego nie chcieli tyle przyjąć. Dołożone od koleżki.
Co do meczu, nie będę pisał analizy. Po prostu POLECAM! Info z dobrej rączki ;)

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
danny1992 +3 Punkty
nolito 1,2K

nolito

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
✅ 2600 zł
Mam nadzieję, że ktoś skorzystał?
Ja bym skorzystał, gdybyś napisał parę słów o tym meczu, dlaczego byłeś przekonany, że wygra Wisła Płock. A tak w ciemno mało kto będzie grał. Mogłeś napisać 2 konkretne zdania :]

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja bym skorzystał, gdybyś napisał parę słów o tym meczu, dlaczego byłeś przekonany, że wygra Wisła Płock. A tak w ciemno mało kto będzie grał. Mogłeś napisać 2 konkretne zdania :]
Miałem bardzo dobre info co do tego meczu, co zresztą napisałem i polecałem. Zapraszam do odwiedzania tematu.

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Argentyna - Serbia (1.35)

Wczoraj Serbowie pokazali, że są zdecydowanie silniejsi od Argentyny. Przewyższali Argentyńczyków we wszystkim. Dzisiaj także nie daję szans gospodarzom. Max co dzisiaj mogą ugrać to seta.
P.S. Chciałem komuś podziękować za reputację. Cieszę się, że ktoś docenił moją pracę.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
omn1a +1 Punkty
P 0

pejs007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
P.S. Chciałem komuś podziękować za reputację. Cieszę się, że ktoś docenił moją pracę.
No jeśli chodzi o analizy siatkarskie, to faktycznie jest to &quot;twoja&quot; praca, która polega na praktycznie całym skopiowaniu/przepisaniu analizy z innego serwisu. Nic tylko pogratulować, zresztą prędzej czy później powinie się noga i pojawi się nowy temat tego użytkownika albo nawet kolejne nowe konto tak jak to było na poprzednim forum. Żenada

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Proszę kogoś z moderatorów o usunięcie tego postu wyżej. Kolega zaśmieca i na dodatek bredzi jakieś głupoty ... :?
Na dzisiaj typ z Lacrosse. Mecz już się zaczyna a jest do zagrania na live na bet365.
Maryland - Virginia (1.55)
Na Lacrosse nie znam się za bardzo, ale jestem po słowie ze znawcą w tej dziedzinie i on polecał.

P 46

probet-65708

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Widzę, że zostałem uprzedzony przez kolegę. Teraz będzie bardziej ostra reakcja.

P 0

pejs007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
To ja rzekomo zaśmiecający i piszący głupoty skontaktowałem się z właścicielem serwisu z którego kopiowane są analizy i ten właściciel od razu wiedział o co chodzi i podał mi nawet Twoje dane, które się pokrywają z danymi z tego forum Łukaszu F., bo już był właśnie był dokładnie taki przypadek na innym i powiedział, że się tym zajmie.
P.S A moderatorzy niech nie usuwają, niech wszyscy wiedzą jakim jest kombinatorem i oszustem.
A typ z Lacrosse jest od pewnego Wojtka, od którego już nie raz podbierałeś, ale tym razem przynajmniej się się przyznałeś.