>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typy by @Łukasz - liczy się zysk !

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam.
Będę podawał tutaj moje typy i przemyślenia bukmacherskie.
Tak jak jest napisane w temacie - liczy się zysk !
Proszę o zachowanie porządku w moim temacie.​

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nigeria - Słowacja (1.55)
Stawka: 100 zł
Może zacznę od tego, że kursy poleciały strasznie. 2.00 &gt; 1.55 ..., ale nie ma się czemu dziwić.
Niby mecz towarzyski rozgrywany w Austrii, ale faworyt jeden i to bardzo zdecydowany. Reprezentacja Nigerii to połączenie doświadczenia z młodością. Kilka zawodniczek grało już na Mundialach więc są bardzo doświadczone. Do tego dochodzą zawodniczki młode, które na ostatnich MŚ u20 dotarła do finału przegrywając z Niemkami. Kilka zawodniczek Nigeryjskich gra w Szwecji w bardzo silnej lidze, natomiast zawodniczki Słowacji to głównie zawodniczki rodzimej ligi. Przygotowanie, forma zdecydowanie po stronie Nigeryjek więc dzisiaj spokojnie wygrywają. Jak dla mnie dzisiaj to i tak promocja i trzeba to brać póki gorące ;)

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Nie pamiętam jak kończyły się poprzednie typy więc oddzielam to grubą krechą i jedziemy dalej. Liczy się zysk i gram po to. Zaczynamy grę i miesiąc lipiec.

Niemcy U17 lub X - Meksyk U17 @ 1.25
Niemcy idą po Mistrzostwo. Oglądałem kilka ich meczy i muszę przyznać, że grają najlepszy futbol na tych MŚ. Uważam, że dzisiaj zapewnią sobie awans do kolejnej rundy.

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
LIVE
Kanada Kobiety vs Trynidad i Tobago - która drużyna będzie prowadziła po 20 punktach? @ 1.32
Kanadyjki miażdżą TiT.

L 5

lukasz-72484

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
LIVE - ponawiamy w secie 3

Kanada Kobiety vs Trynidad i Tobago - która drużyna będzie prowadziła po 20 punktach? @ 1.40