Budżet 1,39zł - 10 zł - 4zł + 10 zł
Na razie taki dublet
West Ham - Millwall 1 1,75 2-1
Arsenal - Blackburn 1 1,3 7-1
za 5 zł wygrana 10 zł
Trochę martwi mnie wzrost kursu na West Ham ale myślę, że to dlatego, że gospodarze nie wygrali z Millwall od 6 spotkań więc wiele osób liczy na potknięcie. Ja uważam, że Młoty mają coś do udowodnienia po wysokiej porażce z Ipswich a mecz z odwiecznym rywalem jest do tego świetnym momentem. Poza tym mogą odskoczyć Świętym, którzy zagrają z Birmingham w trudnym meczu.
Wygrana Młotów po kilku błędach sędziego i czerwonej kartce! Najważniejsze zwycięstwo a Kanonierzy tego meczu nie przegrają już więc kolejny kupon do przodu
Arsenal prezentuje się świetnie u siebie a Blackburn oprócz kilku meczy grało bardzo słabo w tym sezonie a obrona gospodarzy to już kompletna masakra. Niby ograli MU na wyjeździe ale największy wkład w to zwycięstwo miał Yakubu, który dziś nie zagra a i występ Samby jest mocno wątpliwy. Nawet jak wyjdzie na boisko to nie będzie grał na 100% zmotywowany.
Po rozpoczęciu meczy wrzucę kolejne typy na dziś.
Pewne zwycięstwo Kanonierów, nawet powiedziałbym zbyt pewne bo wiele osób typowało tylko jednobramkowe, jednak brak Samby i Yakubu zrobił róznicę
Na dziś jeszcze takie
kupony
Schalke - Mainz 1 1,73 1-1
Fleetwood - Tamworth 1 1,33 2-2
Shef.Wed.-Yeovil 1 1,45 2-1
Montpellier-Brest 1 1,55 1-0
Paris SG-Croix Savoie 1 1,30 3-1
za 10 zł
Schalke u siebie gra bardzo dobrze a ich ostatnia forma napawa optymizmem. Goście niby ostatnio poprawili grę ale wątpię aby to wystarczyło na silne Schalke, które zagra w mocnym składzie.
Fleetwood imponuje grą na wyjazdach ale ostatnia forma nawet w meczach u siebie musi robić wrażenie. Regularnie kolekcjonują zwycięstwa dzięki czemu przegonili Wrexham. Tamworth gra ostatnio przeciętnie i nie powinno sprawić kłopotu gospodarzom
Sheffield Wed. gra u siebie pewnie a potyka się głownie z zespołami z górnej połowy tabeli, do których nie można zaliczyć gości. Ci zaś grają w kratkę i dziś raczej nie dadzą sobie rady.
Montpellier imponuje mi swą grą a ich forma zwyżkuje. Prawdopodobnie zagra już Belhanda i Ait Fana na skrzydłach co da im wielką siłę ofensywną. Forma Brest w nowym roku nie jest rewelacyjna a ich gra też nie powala na kolana i dziś nie powinni zdobyć choćby bramki.
PSG gra u siebie pewnie i musi uciekać innym drużynom, które złapały wiatr w żagle np. Marsylii i Montpellier. Ostatnio Paryżanie zaczynają grać coraz lepiej a dziś przeciwnikiem będzie beniaminek, który wyjdzie na boisko dość przestraszony i osłabiony. Pewne zwycięstwo gospodarzy.
Trochę się zawiodłem z Schalke i Fleetwood ale mam nadzieję, że następnym razem mnie nie zawiodą. Schalke miało przewagę ale głupie zmiany trenera w składzie osłabiły zespół. Farfan powinien grać od początku a Pukki co najwyżej może pograć w Polskiej Ekstraklasie skoro 3/4 jego zagrań jest niecelnych