Taka jest właśnie polska piłka ..... nieprzewidywalna. Wszystkie drużyny są słabe i każdy może wygrać z każdym. Mogło być tak pięknie, a z 3 kupony uwaliły właśnie drużyny z polskich lig. Oby Hiszpania nas nie zawiodła ???? .
Witam.Śledzę twój temat od czasu do czasu i muszę przyznać, że wyniki masz całkiem niezłe,ale moim zdaniem popełniłeś podstawowy błąd wkładając jedną drużynę na kilka kuponów:zoltakartka:.Radziłbym tego unikać
Kupon 174 unibet Polska(handicap 0:2) - Lichtenstein 1.85 (nawet naszymi ligowcami powinniśmy wygrać 3, 4 bramkami, chyba że Jerzy w bramce nie wytrzyma presji jaka na nim ciąży:grin:)
Stawka: 250zł
EW: 462.50zł -250zł Zysk/Strata3305.06zł Liczy się zwycięstwo za parę lat nikt nie będzie pamiętał stylu gry:grin: W kronikach sportowych zawsze będzie widniał wynik 2:zero:jupisdfgdfg: i to jest najważniejsze.
Kupon 175 unibet Polska - Lichtenstein over 3,5 1.92(2:0)
Stawka: 500zł
EW: 960zł -500zł Zysk/Strata2805.06zł Lichtenstein z roku na rok robi postępy. W przyszłych eliminacjach może być ciężko z nimi wygrać, no chyba że będziemy w jednym koszyku
Szkoda wielka że nie oglądałem tego wielkiego widowiska, czytałem tylko obszerną relację z tego spotkania. Ale mam nadzieję że jakaś stacja tv pokaże retransmisje i będę mógł na własne oczy zobaczyć zwycięstwo naszych kopacz... naszej reprezentacji