Witam ponownie :]
Trochę świątecznych promocji skusiło mnie do powrotu. Co prawda cały czas grałem
live i całkiem nieźle to wychodzi. Od czasu do czasu puszczam też jakiś kupon, ale za drobne. Bez szaleństw. Trochę pograłem
live od połowy listopada i małymi kroczkami a do przodu lepiej to wychodzi niż napalanie się na duże wygrane.
Na chwilę obecną odkąd zacząłem grać przez neta stan konta jest niestety sporo minusowy bo

568 zł. Celów po powrocie ustawiać jakiś wielkich nie chce. Po prostu chcę do końca grudnia trochę odrobić to co straciłem.
Na live w BetClicu zacząłem grać od 16 listopada. Wpłaciłem 50 zł i na chwilę obecną mam na koncie 264 zł. Postawiłem 103 zdarzenia w tym czasie. Większość
live. I parę kuponów. Czyli na chwilę obecną w
BetClicu jestem

214 zł. Gram na
live bardzo różne kursy i różne stawki. Od dziś będę podawał pod koniec dnia swoje typy zagrane na
live i stan konta. Od czasu do czasu puszczam też zwykłe
kupony, ale jak już wcześniej wspomniałem za drobne raczej. I tylko
kupony będę wliczał do statystyk. A statystyki dla
live będę prowadził osobno. Jeśli ktoś chce to mam screeny z tego grania w
BetClicu i miałem je umieścić, ale jest tego 15 stron więc chyba troszkę bezsensu...
Opróćz grania w
BetClicu dla zabawy chcę spróbować grę w Expeccie vabank po niskich kursach. 2-3 spotkania dziennie jeśli oczywiście będzie fajna oferta. Nic na siłę. Np. czy padnie hatrick w spotkaniu albo over 0,5 gola. Jest taki temat w systemach bukmacherskich i jest dość mocno oblegany. Są pozytywne opinie jak i skrajnie negatywne. Z ciekawości i dla zabawy spróbuję go sobie zagrać od kwoty 40 zł. Celów obierać tez nie chcę, bo może być tak, że już dzis w zaproponowanych przeze mnie typach padnie hattrick i będzie po zabawie ???? Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce.