>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

"Typuj niższe ligi z Tobet" - Pytania, niezgodności

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Skoro ma wyłonic najlepszego to skoro bedzie najlepszy to mu nie zrobi roznicy, bo przeciez sie bedzie znac.
A przy systemie odejmujacym za bledny typ -10 ludzie beda sie zastanawiac czy lepiej nie zagrac, bo mozna ujemne pkt zdobyc i stracic punkty zacznie sie kalkukacja.

I właśnie oto nam chodzi, aby była ta kalkulacja i rozsądne granie ;)

Ostateczna decyzja kolejek będzie 11, a użytkownik musi typować przynajmniej w 9 aby być sklasyfikowanym w końcowej tabeli. Dwie kolejki można ewentualnie sobie odpuścić.

Temat konkursowy zostanie otworzony w momencie pojawienia się kursów na, którąś z typowanych lig.

Pierwsza kolejka typowania w najbliższy weekend.

K 0

klechu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubin
W zapisach przez pomyłkę zamiast &quot;Klechu&quot; wpisałem Klechy. Poprosiłbym o poprawę ???? .

flamaster// ok

mor7al 0

mor7al

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Wroclaw
W typach na najblizsza kolejke można podawać wydarzenia z dni 21-23 sierpnia.
Moje pytanie jest w związku z tym, czy nie ma możliwości, by typować również spotkania z dnia dzisiejszego, tj 19 sierpnia, jako że np wszystkie mecze trzeciej ligi ogręgu dolnośląsko - lubuskiego odbędą się właśnie dzis.
Jakby istniała możliwość dodania tego dnia do tej kolejki bylbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam
Wojtek

tomiangelo 26

tomiangelo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Czy ExtraTyp-em może być spotkanie, które wybrałem także w &quot;piątce&quot; obowiązkowej ??
Np.
1.Zawisza Bydgoszcz- Tur Turek 1 1,65
Extra Typ
Zawisza Bydgoszcz- Tur 1
under
2:0
pozdrawiam

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Czy ExtraTyp-em może być spotkanie, które wybrałem także w &quot;piątce&quot; obowiązkowej ??
Np.
1.Zawisza Bydgoszcz- Tur Turek 1 1,65
Extra Typ
Zawisza Bydgoszcz- Tur 1
under
2:0
pozdrawiam

Może być.

----------

Niestety, ale dzisiejsze spotkania nie będą dodane do tej kolejki. Kolejka obejmuje dni 20-22 sierpnia.

jaruone 0

jaruone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Brudne Poludnie ;)
tak sobie patrzę w regulamin i czegoś strasznie mi brakuje - pierwszej ligi dźwięcznie nazwanej Unibet Pierwsza Liga - była by szansa by dodać ją od następnej kolejki?? Jakby nie było jej poziom za wysoki nie jest i do niższych lig moim zdaniem łapie się jak nic :p

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
tak sobie patrzę w regulamin i czegoś strasznie mi brakuje - pierwszej ligi dźwięcznie nazwanej Unibet Pierwsza Liga - była by szansa by dodać ją od następnej kolejki?? Jakby nie było jej poziom za wysoki nie jest i do niższych lig moim zdaniem łapie się jak nic :p

Tak patrzyłeś w regulamin, że przeoczyłeś iż typujemy kolejkę weekendową zresztą nazwa tematu też o tym mówi. W związku z tym pewnie załapiesz trochę ujemnych punktów już na starcie, bo widziałem, że typowałeś IV lige łódzką ;)

Nie pierwszej ligi nie dodajemy. Tobet specjalizuje się w niższych ligach jest jednym z nielicznych bukmacherów, który oferuje zakłady na III i IV ligę i na tym się skupiamy - tego dotyczy konkurs.

R 1,2K

radomiak1910

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Radom
Czy extra typ moze byc zakladem na IV lige? Bo Tobet nie ma wystawionych kursow na zaklady over/under na wlasnie IV lige?

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
Mógłby któryś z modów dodać do moich typów że jest to

II Liga Wschód

Ok poźniej dodam ;)

Czy extra typ moze byc zakladem na IV lige? Bo Tobet nie ma wystawionych kursow na zaklady over/under na wlasnie IV lige?

Może być. Przy Extra Typie nie są konieczne kursy. Byle dotyczyło do spotkan weekendowych.

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Dzięki TBM, następnym razem będę bardziej rozważny ????

tomiangelo 26

tomiangelo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
muszę jeszcze jedną niejasność wyjaśnić, która Mnie dręczy więc pytam ????
w ExtraTyp-ie daję wynik np. 3:0, to czy liczba goli mogę dać na under ?? czy z racji dokładnego wyniku musi być over-ek ?? pozdrawiam i przepraszam za kłopot ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zachodnia Polska
muszę jeszcze jedną niejasność wyjaśnić, która Mnie dręczy więc pytam ????
w ExtraTyp-ie daję wynik np. 3:0, to czy liczba goli mogę dać na under ?? czy z racji dokładnego wyniku musi być over-ek ?? pozdrawiam i przepraszam za kłopot ????

Jak dajesz 3:0 to raczej logicznie aby było over 2,5. Aczkolwiek faktycznie nie zapisaliśmy, że będziemy karać za typowanie na przekór np typ 2 a wynik 1:0 i over 2,5...

B 63

bodzio57

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
mogłby ktoś z modów poprawić u mnie w meczu Polonia Nowy Tomysl typ na 1 a nie jak napisalem na 2 ??

by Ass: zrobione.

prof 2,2K

prof

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
&quot;10. Konkurs rozpoczynamy 22.08.2009 roku &quot;

Dlaczego 1 kolejce jest data 21-23? mozna podawac mecze z dzisiaj?

flamaster// tak

michalchojnice 742

michalchojnice

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przez pomyłkę w &quot;Ekstra Typie&quot; podałem under 2,5 zamiast over 2,5. Proszę o zmianę.

EDIT TBM: zrobione ;)

julez 27

julez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Proszę o połączenie posta [#122] i [#123] w jeden, jeżeli jest to możliwe. zapomniałem podać ekstra typu, za pierwszym razem.

flamaster// ok

B 0

bizi18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam takie pytanie biore udzial w konkursie i mam stale IP z Telewizji Kablowej Vectra w mojej miejscowosci duzo osob ma internet wlasnie z tej Vectry i cała moja miejscowosc posiada takie same IP, czy beda z tym jakies problem bo moze sie okazac ze bedzie jeszcze ktos bral udzial w konkursie z mojego miasta i wlasnie posiadal Internet z Vectry i to samo IP i co wtedy moje konto zostanie zablokowane ??

kanas 352

kanas

"Gram grubo"
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Elblag
Nie będzie żadnych problemów ???? Ewentualnie będą mogli chcieć skan dowodu osobistego. A swoją drogą własne ip w vectrze to tylko 5 zł na miesiąc ????