mareq_7
Użytkownik
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
ja mialem wyprobowac ten system dzisiaj ale jak popatrzylem na mecze to stwierdzilem ze raczej zysku z tego male prawdopodobienstwo i chyba dobrze zrobilem, moze jakos jeszcze na dniach sie pobawie w testowanie, aczkolwiek zaraz zostane zjechany przez kogos ze testuje na zywca ????
thecakeisaspy - własnie zadziałał na ciebie czynnik psychiczny. Wysoki kurs = nie stawiam. Takim rozumowaniem postaw na Barcę w weekend po kursie 1.10. Ja na pewno będę stawiał X lub X2.
Wiele spotkań można ratować dzięki Betfair (m.in Moreirense - Sporting Lisbon wczoraj).
Testowanie na żywca - jak widać po tygodniu gry nie ma jakiś większych strat (a raczej są zyski) na tym sposobie gry ale wiemy też, że: nie można selekcjonować spotkań - ze wszystkich spełniających warunek (wysoki kurs) grać minimum 70% tych spotkań.
Jednak czego dalej nie wiem? Nie wiemy czy lepiej grać samo X , X2 , samo 2 czy DNB ?
Takim oto sposobem poniżej przedstawiam wczorajsze mecze cubsonart'a przy grze na X2. Jeszcze można było wyciągnąć lepsze kursy grając dutchingiem X i 2 ale wtedy giełda odpada co może cubsonart dla Ciebie może być dobrą alternatywą na zwiekszenie zysków.
![]()
Ja dzisiejsze mecze, które będą miały wysokie kursy zagram X2, pozostałe DNB.
2 czy DNB? X2 czy X i 2? A do czego służy prosty kalkulator, a ty na longrun obliczysz sobie marżę na swojej grze?Jednak czego dalej nie wiem? Nie wiemy czy lepiej grać samo X , X2 , samo 2 czy DNB ?
Tego zdania nie rozumiem, bo jestem za tępy.2 czy DNB? X2 czy X i 2? A do czego służy prosty kalkulator, a ty na longrun obliczysz sobie marżę na swojej grze?
*zaznaczam, że nie jest to żaden atak - tylko merytoryczna uwaga i pyt.2 czy DNB? X2 czy X i 2? A do czego służy prosty kalkulator, a ty na longrun obliczysz sobie marżę na swojej grze?
I jeszcze jedno - jak gamblujesz na Betfair posługuj sie tylko BACK!!! Nad kursami są takie dziwne %, które zapewne pomijasz w swojej grze, nad BACK jest zawsze większy stopień zwrotu...
Zauważyłeś, choć może i nie zauważyłeś, że choć kurs nie drgnął można zakład sprzedać z zyskiem - to wynik zmieniającego się przeciwnego zdarzenia back...
Domyślam się, bo byłby bezpodstawny.*zaznaczam, że nie jest to żaden atak - tylko merytoryczna uwaga i pyt.
Back ma wyższą stopę zwrotu. Nad kursami masz powiedzmy 102%. Zauważyłeś coś takiego? Oznacza, to, że gdyby nie bylo prowizji - kursy back byłyby surebetem na poziomie 2%... Nad layem widnieje powiedzmy 98%, gdy zagrasz pomijając prowizję wszystkie zaklady, jesteś 2% w plecy. A dochodzi jeszcze prowizja...
No własnie tak jak piszę... Generalnie nie rozumiesz opcji cash out.Ale jak? Wybieram dowolny mecz, stawiam back i od razu mogę sprzedać zakład z zyskiem? Nie rozumiem...
Źle to rozumiesz. Powinno być tak: Im bliżej 100%, tym bliżej 100% payout, nie ma tu żadnego surebeta.Domyślam się, bo byłby bezpodstawny.
Back ma wyższą stopę zwrotu. Nad kursami masz powiedzmy 102%. Zauważyłeś coś takiego? Oznacza, to, że gdyby nie bylo prowizji - kursy back byłyby surebetem na poziomie 2%... Nad layem widnieje powiedzmy 98%, gdy zagrasz pomijając prowizję wszystkie zaklady, jesteś 2% w plecy. A dochodzi jeszcze prowizja...
No własnie tak jak piszę... Generalnie nie rozumiesz opcji cash out.
...
Mówię o tym:
100,5% i 99,2%
http://www.gamingfloor.com/imagebank/BetfairArgentinaSKorea.gif