Niestety Stasio tez popłynął ale dzisiaj tez jest dzień ????
Arsenal dość pechowo przegrał pierwsze spotkanie na wyjeździe, teraz wie ze musi odrabiać straty dlatego Wenger najprawdopodobniej postawi dzisiaj na najmocniejsza obecnie jedynastke. Po kilku suchych latach młoda drużyna Arsenalu znowu ma ochotę zdobywać puchary. Mimo ze to młoda drużyna myślę że dość długo byli drugoplanowymi "graczami" za Utd, Chelsea czy Liverpoolem, teraz maja ochotę na podbijanie piłkarskiego świata i zdobywania najcenniejszych trofeów.
Przewidywana wyjściowa jedynastka na dzisiaj:
Szczęsny - Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy - Song, Wilshere, Fabregas - Walcott, Van Persie, Nasri.
Nie przewiduje innego wyniku jak wysoka wygrana The Gunners.
M Utd są ostatnio w bardzo dobrej formie ( w sumie od poczatku sezonu ) nie przegrali jeszcze podczas rozgrywek ligowych, skuteczność zaczyna wracać do Berbatova który w tym sezonie strzelił już 3 hattricki. Imponujący jest też wynik z soboty gdzie Czerwone Diabły na własnym podwórku rozgromili aż 5-0 Birmingham. Jeżeli Berbatov będzie dalej tak dysponowany to jestem spokojny o wynik dzisiejszego spotkania. Zapomniałem na poczatku dodać ze jest to mecz zaległy. Widać ze drużyna z Blackpool ma "zadyszkę" w 5 ostatnich meczach aż 4 razy przegrali i raz wygrali z L'poolem który był na dnie. Sir Alex powołał bardzo mocną kadrę na dzisiejsze spotkanie :
van der Sar, Kuszczak, Lindegaard, Rafael, Neville, Brown, O'Shea,
Ferdinand, Vidić, Evans, Smalling, Evra, Fábio, Nani, Bébé, Fletcher,
Carrick, Scholes, Gibson, Anderson, Giggs, Obertan, Rooney, Berbatow, Hernández, Owen.
Dla zawodników lubiących ryzyko myślę ze typ -2 (3,20) na Utd jest dość prawdopodobny przy obecnej formie strzeleckiej chłopaków z Old Trafford powinno izi wejść.
33#
Arsenal v Ipswich
Wynik handicap - Arsenal -1.0 - 1,36 
Blackpool v Man Utd
Wynik handicap - Man Utd -1.0 - 1,90 
STAWKA 20
EW 52,07 
34#
Wigan v Aston Villa - 2 - 2,30 
Schalke v Nurnberg - 1 - 1,50 
Blackpool v Man Utd - 2 - 1,33 
STAWKA 10