Dam teraz i lecę spać.
1. Jastrzębski Węgiel -2,5 v Gdańsk @1,55
2. Arsenal Londyn - Blackburn @1,28
3. Hamburger SV - Bayern Munich @1,50
Nie wydaje na tego tripla majątku tak jak na dwa wyżej grane duble. Co nie znaczy jednak, że jest on na zasadzie - jak nie wejdzie, to trudno.
Idealna okazja dla JSW na rehabilitacje. Kiedy jak nie teraz, poprzez zmiecenie beniaminka z własnej hali? Nie wiem czy wraca Bartman, nigdzie nie mogę tego znaleźć - ale to nie jest ważne. Nie ma możliwości ze drugi tak średni mecz zagra Kubiak, a i Bozko z takimi rywalami jak Trefl powinien swoje zrobić. Te ekipy to niebo a ziemia i jeśli Jastrzębski wygra tu 3-1, ostro się poirytuje.
Arsenal po takim kursie z reguły to grzech, ale nie teraz. Sytuacja Blackburn jest masakryczna. Są w strefie spadkowej i nie widać żadnego promyczka nadziei, bo zamiast powolutku w górę to wszystko idzie w dół. Pokłócony z zarządem Samba, który dzisiaj nie zagra. Blackburn traci równo 2,00 bramki na mecz wyjazdowy. Ich obrona i z Sambą była żenująca, to teraz będzie istna katastrofa. Arsenal takie mecze musi wygrywać. 5 oczek do strefy Ligi Mistrzów, na to Wenger chyba nie pozwoli (mam tu na myśli katastrofę rodem z Old Trafford...)
@2,98 4/10
Zagrane za odpowiednią stawkę, jeśli wejdzie będzie dosłowny miodek!