Pokasowalem te wasze głupie komentarze w tym temacie i ostrzegam - jezelid alej bedziecie pisac w jakimkolwiek temacie "pokaz skan kuponu" , "gratuluje trafnych typow" i nie dodajac nic po za tym to dostaniecie ostrzezenie. Jak to nie poskutkuje to w niedlugim czasie zapewnie stracicie mozliwosc w ogole pisania na forum przez 30 dni. Moderatorzy staraja sie utrzymac porzadek i czystowac w tematach aby ten byl PRZEJZYSTY a jak wy teraz bedziecie pisac 20 postow z rzedu ze chcecie zobaczyc screen kuponu to o takie pierdoly prosze pisac na PW. Dotyczy sie to wszystkich tematow. I prosze nie wyskakiwac z tekstem ze zabraniamy komentowac / pisac w tematach userow - 3/4 z was piszacych w innych tematach niz swoim pisze tylko i wylacznie 1-2 zdania nie na temat typow. Jak macie zamiar sie wypowiadac to tylko i wylacznie dyskusja dotyczaca TYPÓW a nie robicie sobie chat.
26 kupon
▶ Jokerit Helsinki - IFK Helsinki typ over5.5 kurs 2.0
▶ AKO 2.0
▶ Stawka 1600zl
▶ Wygrana 3200zl
---------------------
PRZEGRANA
▶ Jak widac powyzej trafila sie seria przegranych ...
▶ Robie przerwe na jakis czas w typowaniu ...
▶ Pozdrawiam TyPeRoS
Po krotkiej przerwie powracam do typowania.
Bede tak jak wczesniej podawal typy na ako2.0 nie bede pisal za ile gram poniewaz niepotrzebnie pojawiaja sie dyskusje na temat skanow itd, .
Podrawiam TyPeRoS
(prosba do modow wykasujcie niepotrzebne posty i kwote w temacie)
Od jutra zaczynam !!
w lidze holenderskiej ostatnio naprawde sporo niespodzianek, mam nadzieję jednak, że powrót po krótkiej przerwie bedzie udany i ajax bez problemu sobie poradzi
Witam i gratuluje (co prawda Ajax ma jeszcze 15 min.,ale napewno to wygrają).Powrót udany zapożyczyłem typy i dodałem jeszcze Bayern???? i niestety przejechałem się ale myśle, że jutro odrobie (z Twoją pomocą:-D),
Kupon #28 wydaje się pewny, ale od samego początku nie mam przekonania do meczy Juventusu z Atalantą. Ostatnio wiedzie im się nieźle w lidze i myślę, że Juventus może mieć problem z przyjezdnymi dzisiaj. Co prawda od jakiś 20 lat Atalanta nie wygrała z Juventusem (może i dłużej) ale remisy czasami padały... ja mimo tego iż Juve jest faworytem dzisiejszego meczu, omijam ten typ szerokim łukiem.
Ja przytoczę u słowa mojego kolegi ,, Juve,u siebie to Pany" i też tak uważam, że nie ważne z kim grają to prawie zawsze wygrywają ,chyba, że mają naprawdę fatalny dzień, a po tym jak przegrali z Empoli i zremisowali z Milanem zapowiada się pogrom Atlanty. Dodatkowo Atlanta nie wygrała na terenie Juve jeszcze nigdy i na pewno po dzisiejszym dniu to się nie zmieni. Popieram typ
ja również popieram oba typki (bayer i juve, na Duńskim hokeju sie nie znam) co do juve, to ostatnio oszczedzali 1szy skład podczas Pucharu Włoch z Empoli, a dzisiaj muszą gonić Romę i Inter, które pewnie też wygraja tuż za Juve jest Udine i Viola, Juve gra u siebie wiec mysle ze duet Treze-Iaquinta troche dzisiaj postrzela
Wtaj Typeros! Muszę Ci powiedzieć, że od dłuższego czasu obserwuję Twój teamt i naprawdę masz zajebisty system, no i typy oczywiście! Bardzo ladne mecze ładne stawki Naprawdę szczerze gratuluję i zazdroszczę ???? ! DZisiejszy kuponik również na plus ???? Bravo