>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Typ na dziś od Youk'a

youk 1

youk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Znienacka
Villarreal - Mallorca
20.09.2011 22:00
Wynik: 2:0
Typ: 1 @1,68✅
Bukmacher: Tobet

Wydaje mi się, że dzisiaj nadszedł czas na przełamanie się Villarrealu po fatalnym początku w Primera Division. Atut własnego stadionu, oraz niezbyt wymagający przeciwnik jakim jest Real Mallorca powinien zmotywować Łodzie do pierwszego zwycięstwa w sezonie i podbudowania tym samym morale zespołu.
Zawodnicy Mallorki również nie mają ciekawych statystyk. Jedno zwycięstwo z Espanyolem i dwie porażki. Zdecydowanym faworytem według mnie jest Villarreal i to ich zwycięstwo dzisiaj typuję.
.....
Blackburn Rovers - Leyton Orient
20.09.2011 21:00
Wynik: 3:2
Typ: 1 @1,33✅
Typ: Handicap (0 - 1) - 1 @1,90 ⛔
Dla podbicia kursu na Villarreal proponuję dorzucić jeszcze to wydarzenie. Nie sądzę aby Blackburn miał problemy z pokonaniem u siebie ostatniej drużyny trzeciej ligi angielskiej. Leyton ma na razie na koncie serię porażek i 2 remisy i zdecydowanie w obecnej formie nie ma szans z pierwszoligowym Blackburn.​

youk 1

youk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Znienacka
Chievo - Napoli​

21.09.2011 20:45
Wynik: 1:0
Typ: 2 @2,05⛔
Napoli na fali a kurs wysoki. Nie powinni mieć problemu z Chievo, mimo, iż grają na wyjeździe. Napoli po ostatnim triumfie 3:1 nad AC Milanem są zmotywowani i bez problemu sięgną po kolejne 3 pkt. Wydaje mi się również, że piłkę jako pierwszy do bramki gospodarzy wpakuje nie kto inny jak Edinson Cavani ???? .
...
FC Sochaux - Stade Rennais
21.09.2011 19:00
Wynik: 2:6

Typ: Powyżej 2,5 gola @2,05 ✅

Bukmacher: Expekt
W meczach obu drużyn w tym sezonie wpadało sporo bramek. Zarówno Sochaux jak i Rennais traciło jak i strzelało łącznie przeciętnie 3 gole. Atak w obu drużynach działa bez zarzutu i jest mocny. To, że wpadnie więcej niż 2 bramki w tym meczu jest zatem bardzo prawdopodobne.​

youk 1

youk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Znienacka
Serie A
AS Roma - Siena
22.09.2011 20:45
Wynik: -:-​

Typ: Powyżej 3,5 bramki - TAK @3,00
Bukmacher: Bet365
Dzisiaj Rzymian czeka spotkanie ze Sieną. Ostatni być może sprawdzian dla trenera Luisa Enrique, który jest nękany krytyką za nieudolne prowadzenie Giallorossich. Wydaje mi się, że Roma poradzi sobie dzisiaj ze Sieną i wpakuje do bramki przyjezdnych przynajmniej trzy bramki. Czas wreszcie na 3 pkt. Nie sądzę aby beniaminek miał spore pole manewru na wyjeździe z Romą, która będzie przyciskać gdyż ma sporo do udowodnienia swoim kibicom rządnym bramek i zwycięstw swojego zespołu. Nie wątpliwie jednak powalczą i zagrają jak najlepiej. Wpadki w zespole gospodarzy zdarzają się często, więc bramkę mogą stracić, może nawet i w głupi sposób. Nie ma co ukrywać, Rzymianie nie są w formie. Osłabieni brakiem Stekelenburga kontuzjowanego w ostatnim meczu z Interem mogą stracić bramkę. Ponadto w Romie nie zagra Lamela, Greco i Osvaldo. Przyjezdni nie zjawią się natomiast z Angellą. Prawdopodobnie od pierwszej minuty w Romie zagra Bojan. Chce strzelać bramki i zadomowić się w nowym klubie, zdobyć sympatię kibiców. Wydaje mi się, iż 4 bramki wpadną w tym meczu. Kurs duży więc może warto zaryzykować.
...
Primera Division​
Espanyol - Getafe​

22.09.2011 20:00
Wynik: -:-​

Typ: Obie drużyny strzelą - TAK @1,88​

Dzisiaj Getafe powalczy o wyjście z dołu tabeli. Nie grają tragicznie, co zaprezentowali stawiając opór Królewskim i strzelając im nawet dwie bramki.
Faworytem jest zespół z Katalonii. W trzech dotychczasowych meczach zdobyli trzy punkty i zajmują 14 lokatę w tabeli. W mojej opinii obie drużyny powinny strzelić bramki. Espanyol chce zaprezentować się przed własną publicznością, lecz Getafe tanio skóry nie sprzeda i nabroi pod bramką gospodarzy sprawiając im nie raz kłopoty.​

youk 1

youk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Znienacka
Powracam po dłuższej nieobecności... tym razem typy będę podawał bardziej na sucho, choć czasami może zachce mi się napisać jakąś analizę. Zacznę również podawać stawki.
Typ późno podaję, przepraszam ale dopiero sam na to wpadłem:
NHL Edmonton Oilers - Pittsburgh Penguins 10.10.2011 03:00
Wynik 2:1pk
Singiel:

Typ: 2 @2,10
Sportingbet
Stawka: 9/10
⛔9j

youk 1

youk

Użytkownik
Reaction score