>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tydzień 46: Sao Paulo, Champaign, Guayaquil, Lima, Yokohama, Helsinki

Status
Zamknięty.
andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Nieminen/Kontinen - Marx/Brown @ 1.8 ✅ wynik 2:1
dla mnie kurs dnia
Finowie grają u siebie, gra 3 przeciętnych tenisistów i jeden robiący różnicę, czyli oczywiście JArkko. Gospodarze nie stracili tu jeszcze seta. W ćwierćfinale nie dali szans parze numer 3 turnieju wygrywają 6:2 6:4, w półfinale 6:3 6:3 przeciwko turniejowej jedynce. Oczywiście Marx/Brown to na warunki challengerowe dobra para, aczkolwiek gdybym to ja wystawiał kursy wyglądałyby one mniej więcej ok. 1.4 na Finów.
edit: niestety na typ nie wpływa pozytywnie fakt rozegrania epickiego meczu przez Nieminena w półfinale. Wygrał w tb 3 seta, wcześniej broniąc 3 meczowych przy serwisie Struffa.
Gonitwa zakończyła się dla niego pozytywnie, mam nadzieję że tak samo podejdzie do finału debla.

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gabashvili-Volandri 1 @1.8
Tak mi sie wydaje. Reki uciac sobie nie dam, poniewaz nie mialem okazji ogladac turnieju popoludniami w tym tygodniu, jednak Gabashvili w moim odczuciu sprawia bardzo dobre wrazenie. Jak zwykle malo kto pamieta, ale Gabashvili byl w 4 rundzie French Open swego czasu w 2010 roku, wiec umie zagrac bardzo dobrze. Volandri za caloksztalt kariery moze jest lepszym tenisista, ale Wloch juz jest zaawansowany wiekowo, a swoj tenis opiera glownie na aspektach czysto technicznych, a wiek w tym z pewnoscia nie pomaga, takze wydaje mi sie ze Rosjanin ma wieksze szanse na final i mam nadzieje, ze na samym odczuciu sie nie skonczy, wiecej nie moge nic dodac.

jasmin_bogow 1,2K

jasmin_bogow

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Jarrko Nieminen + Horacio Zeballos✅✅
Kurs 1,75

Dwa dość fajne mecze na dzisiaj, razem dające wart zagrania kurs a i dość przekonujące. Nieminen u siebie grać lubi i gra dobrze, rok temu osiągnął finał i co warto zaznaczyć, dokładnie na tym turnieju pokonał Struffa. Czy dziś będzie rewanż? Nie sądzę, Nieminen, nawet patrząc po wynikach, radzi sobie wyśmienicie, nie pozostawiając konkurencji dużo do gadania. Struff też w dobrej formie, ale Nieminen jednak to gracz dużo bardziej doświadczony i plusem jest gra u siebie. Zeballos tymczasem prowadzi 2:0 w h2h ze swoim obecnym przeciwnikiem, oba mecze bez straty seta. Poza tym ostatnio gra naprawdę fajny tenis, co dodatkowo pokazuje na tym turnieju, gdzie w większości łatwo ogrywa swoich rywali. Nie spodziewam się niespodzianek w żadnym z tych dwóch meczów.

Status
Zamknięty.