>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tydzień 39: Orleans, Sibiu, Napa, Pereira, Kenitra, Porto Alegre

Status
Zamknięty.
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Open d&#39;Orleans

Miejsce: Orleans (Francja)
Data: 22.09.2014-28.09.2014
Rozmiar drabinki: S-32 D-16
Nawierzchnia: Indoor hard
Pula nagród: 106&#39;500 € + H
Oficjalna strona:
http://www.opendorleans.com

Sibiu Open

Miejsce: Sibiu (Rumunia)
Nawierzchnia: Clay
Pula nagród: 42&#39;500 € + H
Oficjalna strona:
http://www.sibiuopen.com

Napa Valley Challenger

Miejsce: Napa (USA)
Nawierzchnia: Hard Pula nagród: 50&#39;000 $
Oficjalna strona:
http://www.napavalleychallenger.com

Seguros Bolivar Open

Miejsce: Pereira (Kolumbia)
Nawierzchnia: Hard Pula nagród: 40&#39;000 $ +H
Oficjalna strona:
http://www.tennissegurosbolivar.com

Aberto de Tenis do Rio Grande do Sul

Miejsce: Potro Allegre (Brazylia)
Nawierzchnia: Clay Pula nagród: 40&#39;000 $ + H
Oficjalna strona:
http://www.abertors.com.br

Kenitra Challenger

Miejsce: Kenitra (Maroko)
Nawierzchnia: Clay Pula nagród: 42&#39;500 €
Oficjalna strona:
http://www.frmt.ma

Zapraszam do dyskusji i pisania analiz

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Obry 1,65
Ten kurs na francuza to dla mnie jakiś zart, powinno być max 1,30 ???? Gramy na hali a tu Naso w ciagu swojej kariery rozegrał nieco ponad 30 spotkać gdzie np na cegle zaliczył ponad 800 spotkań... Na ulubionej nawierzchni Włocha spotkali sie w tym sezonie i obry spokojnie wygrał oddając 5 gemów, wiec teraaz na kortach w hali jego przewaga powinna być jeszcze wieksza.
Obrego widziałem w zeszłym tygodniu podczas świetnego spotkania z Menendez-Maceiras. Na temat tego spotkania mógłbym napisac ksiezke ???? Tyle sie tam działo, tyle zwrotów akcji, rózncyh sytuacji ale przede wszystkim tenis na naprawde wysokim poziomie i walka do ostatniej piłki, jedno z lepszych meczy jakie widziałem w tym sezonie na challangerowych kortach. Obry w formie, wiec spokojnie awansuje do turnieju głownego. Naso od jakiegoś czasu poza wielkim tenisem. Pogrywa sobie w ITF, teraz probuje zagrać w turnieju wiekszej ranki i ma pecha bo trafa na rywala zdecydowanie od siebie lepszego i jeszcze w naprawdę dobrej dyspozycji...

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Carpet. czesto tak sie okresla korty na hali i tym ie sugerowałem. Grają na tawrdych koratch na powietrzu. Nie ma grama cegły ???? wiec i pad moderator sie pomylił, usuwajac mojego posta i podsywajac sie pod siebie i tenfnan tez sie pomyliłes ????

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Carpet. czesto tak sie okresla korty na hali i tym ie sugerowałem. Grają na tawrdych koratch na powietrzu. Nie ma grama cegły ???? wiec i pad moderator sie pomylił, usuwajac mojego posta i podsywajac sie pod siebie i tenfnan tez sie pomyliłes ????

Nie wiem po co te głupie zaczepki stosuje ktoś kto jest w &quot;prestiżowym&quot; forum VIP? ???? Turniej w Maroku jest na cegle a nie na dywaniku jak to określiłeś powyżej.

Dowód:
http://tennisbios.com/view/tennis-week39

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ok, ale dziwne rozne zrodla mowia rozne rzczy dziwne ???? na stronie turnieju tez nie mozna sie zawiele dowiedzien bo jest ogolna do wszystkich turniejow co sa tam rozgrywane itp. Masakra jakas. Moje zrodla gdzie sprawdzam staty mowily ze to twrde korty, podczas relacji live na bet365 tez pokazywalo ze to hard a graja na cegle, dziwne i na tym poziomie malo spotykane ze sa rozne zrodla no ale trudno ???? Taki urok turniejow w takich miejscach.

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Ok, ale dziwne rozne zrodla mowia rozne rzczy dziwne ???? na stronie turnieju tez nie mozna sie zawiele dowiedzien bo jest ogolna do wszystkich turniejow co sa tam rozgrywane itp. Masakra jakas. Moje zrodla gdzie sprawdzam staty mowily ze to twrde korty, podczas relacji live na bet365 tez pokazywalo ze to hard a graja na cegle, dziwne i na tym poziomie malo spotykane ze sa rozne zrodla no ale trudno ???? Taki urok turniejow w takich miejscach.

Rozbieżność informacji zawsze może się przecież pojawić. Nie obliguje to jednak nikogo od razu do wypominania innym błędów, bo przecież sam możesz być w błędzie... NEXT TIME więc zalecam spokojniejsze podejście ????

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Orleans challenger, 1. round, indoors
GUEZ DAVID - Bozoljac Ilija 6-2,6-4✅✅✅
GUEZ 2,69 PinnacleSports

Mecz planowany na 21:00 , obaj w rankingu ATP blisko siebie bo dzieli ich 23 miejsca i obaj blisko drugiej setki .
Na dzień dzisiejszy lepszą forma wg. mnie dysponuje tutaj Guez gdzie w tym roku na hali 18/5 gdzie Bozoljiac raptem tylko 1/1.
Nie jest tutaj David faworytem ale niespodzianki sie zdarzaja, serb natomiast nie jest wybitnym orłem więc szanse na powodzenie typu daj 60/40 .
Guez ostatni grywał w Futures gdzie raz doszedł do finału i raz do ćwierćfinału , Bozolijac natomiast odpadł w Izmirze z Corciem przegrywając gładko do dwóch i do trzech . W tym typie licze troche na niespodzianke , troche na szczęście i troche na dobry dzień francuza i z tego wszystkiego wyszło mi ,że gram na Gueza po bardzo dobrym kursie .
edit: i po co te nerwy rakubedzburg ?

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lawki pod nocnym
???? Challenger Orleans
Guez vs Bozoljac 6-2 6-4 ⛔
Typ: 0-2 2,25 Bet365 50zl
Bozoljac 1,54 Unibet 100zl
To kto jaksie prezentuje na danej nawierzchni, dla mnie mozna sobie w d... wsadzic. Pokazalo to ostatnie US Open. Jedyna zaleta Gueza jest to ze gra u siebie. Sporo kursow w tym roku mi weszlo na Bozoljaca wiec dalej gram na Niego. Potrafi przylozyc z serwisu wiec nie latwo go bedzie przelamac. Ostatnio przegral wIzmir latwo z Coric i ne wierze ze kolejny mecz rowniez latwo wtopi. Wczesniej na clayu odpadl z Sorensenem w trzech setach. Guez dla mnie bez formy. Cos tam niby pogral w futuresie, ale na poziom challengerow slabo. Poza tym roku rozegral 66spotkan i tylko raz sprawil niespodzianke na miare kursu 3,3 emininujac Sugite poczatkiem roku z AO. Jedyne niespodzianki ktore mu sie zdarzaja to te in minus

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
wolny carpet we Francji + Guez z dobrym returnem oraz mądra grą i Bozo moze byc w kłopotach
Guez ML

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
arquisek +11 Punkty (;))
alex.bp 1,4K

alex.bp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ma ktos może info nt. meczu Mahuta czy grał z jakąś kontuzją czy po prostu oddał mecz bo Bemelmans tak jechał Francuza przy jego podaniu, że to aż nieprawdopodobne. Swoją drogą Mahut to zerowy poziom, ale swój serwis zazwyczaj trzyma.

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Stalowa Wola
Pereira challenger, round of 16, clay
LONDERO JUAN IGNACIO-Pella Guido⛔⛔⛔1-2
LONDERO JUAN IGNACIO
2,06 PinnacleSports

Mecz rozgrywany w czwartek o godzinie planowanej na 17:00.
Londero(191 ATP) w tym roku na ziemi 19/13 , na tym turnieju w poprzedniej rundzie pokonał niżej notowanego ekwadorczyka Escobara 6-3,6-4 .
W Quito przegrałw półfinale z Jarr&#39;ym gdzie zdołał powalczyć w rugim secie przegrywając seta 7-5 .
Pella(159 ATP) w tym roku na ziemi 12/12 , ale gołym okiem wida że ogólnie mu w tym roku nie idzie bo odpada z turniejów nawet po pierwszym meczu jak to miało miejsce niedawno w Medellin .
H2H na korzyść Pelli gdzie prowadzi 2-0 , ale tutaj sadze ze to młodszy z Argentyńczyków bedzie dzis świętował trimf .

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Stakhovsky-Bellucci 2 @1.8
Wczoraj widzialem duzo z tych polfinalow, mam nadzieje ze jeszcze mnie zmysl wzroku nie zawodzi, chociaz zawsze przyznaje ze nie ma tyle czasu na tenisa co kiedys. Bellucci z Mathieu grali troche niezlego tenisa i w moim odczuciu mecz byl na duzo wyzszm poziomie. W drugim polfinale bylo wiecej bledow, Stakhovsky dwukrotnie na podaniu serwowal po 1 i 2 seta i dwukrotnie to podanie przegral. Na szescie Ukraincowi udalo sie klepnac drugiego seta, a Vesely&#39;emu juz w 3-im odlaczono raczej prad. Te slice&#39;y i dropy na Bellucciego nie wystarcza. Brazylijczyk w koncu gra dobrze i nie idzie tylko o serwis, co pokazal wczoraj z Mathieu. Ostatnio juz w Davis Cupie Bellucci ogral dwoch Hiszpanow i klepnal awans Brazylii w meczu z Hiszpania. Cegla czy nie widac duzy progres, a pewne pokonanie Sijsilnga i Mathieu to pokazuje. Mozna mowic, ze Stakihovsky gra duzo wiecej w hali, a Belluccii relatywnie malo, ale to nie tak do konca, bo rownie dobrze mozna przytoczyc wspanialy emcz Bellucciego z Federerm w Bazylei, czy jak Brazylijczyk ogrywal Rosjan w moskiewskiej hali na Davis Cupie. Forma jest, challanger 100 tys, wygra to Thomaz.

Status
Zamknięty.