>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tydzień 37: SZCZECIN, Banja Luka, Tulsa[Oklahoma-USA], Bangkok, Belo Horizonte2, Todi

Status
Zamknięty.
zludna 0

zludna

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Miami
No tak, zawodnik, który przegra, dla was zawsze sprzeda :) ot, typowe, widzę to nie pierwszy raz i nie na pierwszym forum. W ubiegłym roku miał wygrać Serra - przegrał. Czy to znaczy, że sprzedał? Chyba nie.
Andreev wczoraj balował? Może, ale była sobota i całkiem możliwe, że ktoś by go w jakimś klubie rozpoznał - informacji takiej nie było. Poza tym idiotą nie jest. Finał turnieju, to trochę co innego, niż druga runda na przykład. Jeśli przed drugą rundą siedziałby na player party do 5 nad ranem, to wtedy ok - olał sprawę. Gra w finale toczy się o pieniądze i punkty. Oczywiście opinia, że Rosjanie są pazerni już też mi przemknęła w gąszczu gorzkich pomeczowych żali, więc chyba powinien chcieć wygrywać.
Cuevas zagrał tak, jak w tym turnieju nie grał wcześniej. Tego się nie da przewidzieć. Po tym, jak się pokazali wcześniej wytypowaliśmy (przynajmniej ja i moi towarzysze), że wygra Andreev. Przegrał, no trudno.
Bardzo ładna wypowiedź kolegi wyżej...
Ale to nie jest jedyny taki przypadek w tenisie i jestem przekonany. Taki jest po prostu sport, to bardzo dobra lekcja każdego z typerów i pokazuje, że wciąż musimy doskonalić swoje rzemiosło bukmacherskie.
A wyzywanie zawodników albo przy każdej sposobności szukanie &#39;sprzedania meczu&#39; jest żenujące. Nikomu nic nikt nie udowodnił. Dawidience ostatecznie również.
Pozdrawiam, do zobaczenia za rok.

gju 134

gju

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
cracktown
hmm. trochę się dziwie wam.
obstawiłem, jak widać na pierwszej stronie, andreev - huta 2. rusek zagrał dobry mecz i po dosyć wyrównanym meczu wygrał. na logike ze słabszym patiencem też powinnien wygrać i wygrał. po komencie zludna zagrałem też na niego w meczu z kamke, ale wiedziałem, że to już pewniak nie jest.
ale dzisiaj? cuevas to nie jest byle grajek na clayu. i ja ten mecz odpuściłem.
nie dziwie się jednak, że poszły typy na andreeva, ale dziwie się, że takie poruszenie się tu zrobiło.

Status
Zamknięty.