Pare meczy wartych uwagi :
De Bakker - Arevalo 1 1,17 Milenium 

Typ raczej do kombinacji, bo kurs mizerny. Dużo nie będę się rozpisywał.. Holender o dwie klasy lepszy, jeśli podejdzie do meczu poważnie to wygra szybko ????
Rola B. - Severino 1 1,25 Milenium 

Mały kurs, ale dość pewny, może komuś się przyda.. Rola zaimponował mi na ostatnim turnieju w Sao Paulo, dość pewnie grał, pokonał 2-0 Clezara, Souze, potem przegrana w 3 setowym pojedynku z triumfatorem turnieju, czyli Gonzalezem. O rywalu nic nie napiszę, nie znam, nie widziałem itd...
Gimeno-Traver - Gianessi 1 1,30 Milenium 

Kolega Seboafc opisał ten mecz, więc nie będę się powtarzał... różnica klas spora, jeśli podejdzie skoncentrowany to pokona Włocha..
Kavcic - Trevisan 1 1,27 Milenium 

Kavcic lepszy zawodnik, ale jakoś mam obawy do tego meczu... no ale skoro daje ten typ to liczę, że wygra... wygra swoją regularnością, taką mam nadzieje. Grali ze sobą dwa razy i to dwa razy wygrał Kavcic
Nedovyesov - Virgili 1 1,20 Milenium 

????
Ukrainiec jest zdecydowanym faworytem, dość pewny kurs ???? rywala nie znam, pierwszy raz o nim słyszę, forma słabiutka, przegrywa mecz za meczem... kurs do kombinacji w sam raz ????
Vesely - Paschanski 1 1,25 Milenium 

Vesely młody gniewny, rządzi w chelengerach. Ostatnio wygrał u siebie w Libercu i wygra i dzisiaj, jeśli nie odpóści meczu. Natomiast Serb.. no właśnie.. rok 2013 to seria porażek.. pojedyncze wygrane mecze.. ogólnie mizeria..
Phau - Gaio 1 1,35 Milenium 

Mecz opisany u kolegi powyżej ????