>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tydzień 32: San Marino, Aptos, Rio de Janeiro

Status
Zamknięty.
seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
Guccione 1.44 bet365
Gutek ostatnio coś tam gra, niezły turniej w Bogocie, w Atlancie w kwalach dobry mecz z Ebdenem, uważam że dziś na Frotangelo powinno starczyć. wiemy że największą bronią Australijczyka jest serwis, problem jest gdy rywal zagra piłkę na jego prawą stronę, ale powinien dać sobie radę z takim ogórkiem.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dawtom91 +2 Punkty (Dzięki, Gucci zawsze spoko :))
seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
Guccione 2.1 bet365
Konsekwentnie w strone Gutka, wczoraj wprawdzie w trzech setach, ale pokonał Fratangelo, zdobywając aż 24 asy. Tak jak pisałem Guccione jest ostatnio w niezłej formie i uważam że kurs warty grania, tym bardziej że rywal nie zachwyca. McGee tutaj w pierwszej rundzie pokonał Kepplera 6-0,6-0, było by to imponujące, gdyby nie fakt że Kepler urodził się w 1967 roku, czyli ma 46 lat. Po za tym ostatnio bez błysku,pokonał Kuznetsova, ale zaraz przegrał z Sandgrenem, potem przebrnął kwale i odrazu porażka z Wardem, jakoś on mnie nie przekonuje. Gutek ma słabe strony, ale jego zagrywka bardzo dużo daję, do tego trzeba przyznać że Australijczyk chyba zaczyna poważnie myśleć o singlu, osobiście wystawił bym tu kursy może po 1.8, dlatego 2.1 uważam za promocję i trzeba z tego skorzystać. A jak będzie? zobaczymy

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
McGee 2.25 Bet365
1/6 6/4 (Groth ret.)

Miałem pisać analizę do wcześniejszego spotkania widząc analizę kolegi wyżej, ale było już po 3 w pierwszym secie. Sytuacja analogiczna co do spotkania wyżej, jaki sposób najlepszy na Challengerowego service-mana? Dać im takiego przebijaka jak McGee, a wiedz, że będą problemy. Groth, mocny serwis i jak to w takich przypadkach, mocne bicie piłką i liczenie na szybkie kończenie akcji. McGee wystarczy, że będzie odbijał te piłki na drugą stronę i powinien powalczyć z Samuelem. Groth pokonał po kreczu Wolmaransa i Sarkissiana z okolic 9 setki. McGee wygrał z Kepplerem i wcześniej dzisiejszego dnia z podobnym zawodnikiem jak Groth, czyli bazującym na serwisie i mocnej grze. Gra taka jak Irlandczyka może być irytująca dla Australijczyka co będzie powodować kolejne błędy. Warto pograć wg mnie.

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
Reid 1.4 bettson
Novikov pokonał w tamtym roku Jurka i od tak sobie przestał grać, niektórzy myśleli że coś z tego będzie ale to był tylko wypadek przy pracy. W tym roku zwycięstwo w futuresie na clayu, następnie porażka w chalangerze na hardzie w pierwszej rundzie i potem porażki w kwalach, ostatnio przegrana w drugiej rundzie futuresa z zawodnikiem z miejsca 100+. Ogólnie po US Open znowu powrót w miejsca gdzieś w okolicach 800-1000, bo chyba nikt mu dzikiej karty nie da. Reid również nie zachwyca ale patrząc na to z kim przegrywa w porównaniu z Novikovem, to niebo a ziemia. Druga rzecz ma lepsze umiejętności oglądałem go ostatnio z Diezem i przegrał, ale dlatego gdyż nie wytrzymywał dłuższych wymian, a Diez,który uwielbia grać na clayu systematycznie przebijał piłki, Novikov taki nie jest. Dla mnie Novikov to żaden tenisista, wiadomo coś tam potrafi ale w porównaniu do Reida to wygląda to słabo. Różnie może być ,a le wydaję mi się że Reid powinien go ogarnąć.

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Klahn 1.70 WilliamHill
7/6 6/3

Klahn ostatnio świetny okres, dobra gra, ale słabszy w tamtym tygodniu turniej w Vancouver (porażka w 2R, ale z Pospisilem więc nic strasznego). Przerwa wg mnie zrobi mu dobrze, wraca do siebie na Challengera i zagra z Ito, który w tym roku nie ma dobrego bilansu na twardej nawierzchni. Jakiegoś wielkiego bilansu z leworęcznymi nie widzę, więc dziwią takie kursy. Śmiało można pograć Amerykańca.

seboafc +3 Punkty
lothar +7 Punkty (Klahn)
kubuevil +6 Punkty (za Klahna.)
seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
no gratulacje dla kolegi wyżej świetna robota;D mnie jakoś Klahn nie przekonuję chociaż czasami go zagram.
Donskoy 1.5 bet365
Donskoy ostatnio porażka z fialistą Evansem ,który był dobrze dysponowany, sezon średni, jednak są przebłyski a że umiejętności ma to chyba każdy wie. Smith najczęściej przechodzi kwale do turnieju ale potem kończy na pierwszej rundzie. Tym razem powinno być podobnie. Donskoy w pełni skoncentrowany i zaangażowany to gracz o chociaż klasę lepszy od Smitha.
Johnson 1.66 bet365
Young z roku na rok co raz gorzej, w tym roku obiecujący początek, ale tylko początek bo ostatnio przegrywa z każdym zawodnikiem nawet o podobnych umiejętnościach. Steve rozgrywa bardzo dobry sezon , udział w turniejach głównych wielkiego szlema, porażki z graczami zdecydowanie wyżej notowanymi. Najważniejsze jest chyba to, że w tamtym roku wygrał tutaj turniej, a więc ma bardzo wiele ptk do obrony. H2H 1:0 dla Johnsona
Daniel Gimeno-Traver 1.3 bet365
Różnica klas, Hiszpan jest po prostu lepszym graczem od Giannesiego. Włoch coś tam gra w chalkach , a Hiszpan to jednak poziom Atp na clayu, nie pojechał do Kanady, więc nie chce mi się wierzyć że sobie od tak odpuści ten turniej. Jeżeli podejdzie poważnie do meczu to powinien go wygrać.

maroon +11 Punkty (też gram Johnsona , elegancki typ moim zdaniem)
kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Polski
Dyscyplina: Tenis, San Marino
Mecz: Gaio F. - Phau B.
Data: 06.08.2013 18:00
Typ: 2
Kurs: 1.40
Bukmacher: Unibet
Analiza: Spotkanie pierwszej rundy turnieju w San Marino rozgrywanego na nawierzchni ziemnej. Zagrają ze sobą 187 w światowym rankingu Niemiec Bjorn Phau oraz 666 w światowym rankingu reprezentant gospodarzy Federico Gaio. Oprócz sporej różnicy w rankingu, obydwu panów dzieli także spora różnica w wieku. Doświadczony Bjorn Phau ma 33 lata, podczas gdy Gaio dopiero 21. Niemiec po dwumiesięcznej przerwie na korty powrócił 1 lipca turniejem w Brunszwigu, gdzie pokonał Alexandra Warda 6:4, 7:5, Dusana Lajovicia 7:6, 3:6, 6:4 oraz przegrał w ćwierćfinale z Maximo Gonzalezem 3:6, 2:6. W holenderskim Scheveningen Niemiec przegrał w pierwszej rundzie z Lorenzo Giustino 3:6, 4:6. Następnie w Poznaniu pokonał Renevanda 6:2, 6:4, aby później dość zaskakująco łatwo przegrać z Dzumhurem 2:6, 1:6. Ostatnio w czeskim Libercu został wyeliminowany w pierwszej rundzie przez Polaka Grzegorza Panfila 6:1, 3:6, 2:6. Niby wyniki nie są jakieś powalające, jednak na nieogranego Włocha w zupełności wystarczą. Wystarczy zwrócić uwagę na jego przeciwników. Gaio ostatnio we Włoszech pokonał Lorenzo Papasidero (893 ranking) 3:6, 6:0, 6:3, później wygrał z Hugo Dellienem 6:3, 6:2, aby przegrać w ćwierćfinale z Jebavym 2:6, 3:6. Tydzień wcześniej przegrał z Edoardo Ereminem 6:7, 7:5, 4:6. Ogólnie rzecz biorąc, nie ma sensu wypisywać dalej, bo nikomu raczej te nazwiska wiele nie powiedzą. Różnica klas jest widoczna gołym okiem i taki kurs to biorę bez wachania.

katalonczyk 480

katalonczyk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pare meczy wartych uwagi :

De Bakker - Arevalo 1 1,17 Milenium
✅✅✅
Typ raczej do kombinacji, bo kurs mizerny. Dużo nie będę się rozpisywał.. Holender o dwie klasy lepszy, jeśli podejdzie do meczu poważnie to wygra szybko ????

Rola B. - Severino 1 1,25 Milenium
✅✅✅
Mały kurs, ale dość pewny, może komuś się przyda.. Rola zaimponował mi na ostatnim turnieju w Sao Paulo, dość pewnie grał, pokonał 2-0 Clezara, Souze, potem przegrana w 3 setowym pojedynku z triumfatorem turnieju, czyli Gonzalezem. O rywalu nic nie napiszę, nie znam, nie widziałem itd...
Gimeno-Traver - Gianessi 1 1,30 Milenium ✅✅✅
Kolega Seboafc opisał ten mecz, więc nie będę się powtarzał... różnica klas spora, jeśli podejdzie skoncentrowany to pokona Włocha..
Kavcic - Trevisan 1 1,27 Milenium ✅✅✅
Kavcic lepszy zawodnik, ale jakoś mam obawy do tego meczu... no ale skoro daje ten typ to liczę, że wygra... wygra swoją regularnością, taką mam nadzieje. Grali ze sobą dwa razy i to dwa razy wygrał Kavcic
Nedovyesov - Virgili 1 1,20 Milenium ⛔⛔⛔ ????
Ukrainiec jest zdecydowanym faworytem, dość pewny kurs ???? rywala nie znam, pierwszy raz o nim słyszę, forma słabiutka, przegrywa mecz za meczem... kurs do kombinacji w sam raz ????
Vesely - Paschanski 1 1,25 Milenium ✅✅✅
Vesely młody gniewny, rządzi w chelengerach. Ostatnio wygrał u siebie w Libercu i wygra i dzisiaj, jeśli nie odpóści meczu. Natomiast Serb.. no właśnie.. rok 2013 to seria porażek.. pojedyncze wygrane mecze.. ogólnie mizeria..
Phau - Gaio 1 1,35 Milenium ⛔⛔⛔
Mecz opisany u kolegi powyżej ????

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
Nedovyesov - Virgili 1 1,20 Milenium

Ukrainiec jest zdecydowanym faworytem, dość pewny kurs rywala nie znam, pierwszy raz o nim słyszę, forma słabiutka, przegrywa mecz za meczem... kurs do kombinacji w sam raz

przegrywa mecz za meczem.. ciekawe, naprawdę bardzo ciekawe, bo ja widzę zupełnie niezły bilans 13/7 w tym roku. Młody makaron na początku lipca pokonał np. Gombosa, który wtedy prezentował bardzo dobrą dyspozycję, potem przegrał po bardzo wyrównanym 3-setowym pojedynku z Geraldem Pujolem. Tutaj w kwalach odprawił w 2 setach Krajinovicia i Taro Daniela, a więc graczy ze znacznie wyższym rankingiem niż on (poza top1000).
To co więc piszesz to kompletna nieprawda, następnym razem więc przeanalizuj dokładniej wyniki NA STRONIE NA KTÓREJ BĘDZIESZ MIAŁ RÓWNIEŻ WYNIKI Z KWALIFIKACJI DO CH, a nie z livesports.pl.

Nedovyesov - Virgili 1 1,20 Milenium ⛔⛔⛔????
oczywiście rozumiem, że sam sobie dajesz tą kartkę?

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Schwank 2.25 WilliamHill
6/3 7/5

Oglądałem ostatnie spotkanie Souzy z Rolą i nie mogłem na to patrzeć, tyle kłótni jednego zawodnika w jednym spotkaniu nie widziałem nigdy, i to na mączce gdzie wszystko można łatwo rozstrzygnąć. W turniejach ATP po takiej porcji kłótni dawno zostałby odesłany z w/o. Oprócz tego na prawdę nie pokazał się z dobrej strony, problemy z koncentracją i porażka w dwóch setach. Przeciwnik Schwank wraca na dobre tory, dwa dobre turnieje po przerwie, ćwierćfinał w Medellin i finał w Sao Paulo. Musi ciułać punkty, żeby wrócić jak najszybciej do czołówki, tutaj nie widzę jego porażki.

Schwartzman 1.29 WilliamHill
2/6 7/6 6/1
Mega słabe spotkanie Diego, przed TB w 2 secie utrzymał 2 razy serwis, ale ważny plus

Ładny pewniaczek do AKO, może i ostatnio kilka porażek, ale Diego próbował gry w ATP. W końcu wraca do Challengerów i miły kurs. Umiejętności o wiele lepsze po stronie Diego, grali ze sobą kilka razy we Futuresach i bilans był 5-1. Panowie zagrają również razem w parze w deblu, ale nie widzę opuszczania koledze w singlu. Umiejętności po stronie Schwartzmana i powinien to udowodnić.

Popieram również typy na Johnsona i Donskoya kolegów wyżej.

koguttt +3 Punkty
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baltimore
Vesely 1.25✅
Steve Johnson @1.66⛔???? powinien na leczenie się udać ten człowiek , rzucanie rakietą w trybuny w najważniejszym momencie meczu mówi wszystko
AKO 2.08
bet365

Czech bardzo ładnie pogrywa sobie w challengerach w tym roku na clayu , ostatnio wygrany turniej u siebie ale nie powinien popuścić dla doświadczonego rywala . Szalony Boris Pashanski , swojego czasu niezły grajek na ziemnych kortach (367-292) , spore doświadczenie i to w sumie wszystko , wiek powoli robi swoje . Ostatnio ten zawodnik przegrywa regularnie , często z zawodnikami bardzo słabymi . Jego ostatni występ to 3 runda kwalifikacji w Umag gdzie odprawił go słabiutki Boy Westerhof .
Nie wyobrażam sobie że Vesely odpadnie z Borisem , musiałby totalnie zlać ten turniej ale to nie w stylu młodego Czecha .
Johnson to jeden z moich faworytów z tej fali młodych gniewnych Amerykanów którzy pokazali się na poziomie challengerów .
Dobry serwis + mocny FH czyli stały Amerykański zestaw . Bardzo agresywna gra i ciągłe wywieranie presji na rywalu może się podobać .
Young z kolei to zawodnik przeciwko któremu stawiał tak często jak tylko się da .
Psychika i niestabilność formy to znak firmowy Donalda , potrafi od początku oddawać mecz punkt po punkcie na własne życzenie . Kolejny kiepski rok , w lutym miał 2 dobre turnieje ATP tour gdzie pokonał kilku solidnych graczy ale było to dawno . Od tego czasu wygrana w Leon 1 kwietnia i to wszystko warte odnotowania .
Ostatnio porażki z Hindusem Saketh Mynemi czy Sandrgrenem - oglądałem ten mecz i Young grał fatalnie .
Dość niedawno przegrał gładko z Jackiem Sockiem , zawodnikiem o bardzo podobnym stylu gry i poziomie co Johnson .
W 2012 roku Johnson wygrał w 3 setach z Youngiem , warto wspomnieć że Steve był wtedy na 402 miejscu w rankingu , Young 58 a więc w dobrym okresie w swojej karierze.
Od tego momentu Johnson się rozwijał , Young stoi w miejscu i jak dla mnie po takim kursie warto zagrać .

yddetkgb +3 Punkty
seboafc +3 Punkty
N 7

nrth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rochus - Dustov 1 @1,40 Sbobet
Pojedynek 143 w rankingu Rochusa z 213 Dustovem. Belg na hardzie w tym roku ma bilans 13/9, Dustov z kolei słabiutko bo tylko 3/6. Trzeba dodać sprawe bardzo ważną, otóż Uzbek zdecydowanie preferuje grę na mączce. Tutaj przeszedł już 3 rundy kwalifikacji ale grając z typowymi no name. Dzisiaj zakończy przygodę i przegra z bardziej doświadczonym Belgiem. Jeśli temu oczywiście będzie się chciało grać co w tenisie nie jest takie oczywiste ????

M 0

maciej_069

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lubartów
Siemka mam takie pytanie .. czy ma ktos jakiekolwiek pojecie o meczu ghem - malla challenger w Rio , koles gra u siebie ( chodzi o Ghema ) rano kursy byly okolo 1.10 a przed samym meczem wzrosly do nawet 1.50 , Brazylijczyk plasuje sie w rankingu na 200 miejscu a jego przeciwnik okolice 1600 i broni pkt za ubiegloroczny cwiercfinal . orientuje sie moze ktos ocb ?? -
wlasnie przed chwila umoczyl mecz ;pp

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Valhalla
sytuacja pewne jest dosyć oczywista. a mianowicie - albo przed meczem wyszła jakaś kontuzja Ghema albo ktoś mocno przyłożył Mallę, mając właśnie wiedzę o jakiejś kontuzji Ghema, o tym, że sprzedaje mecz albo, że odpuszcza z jakiegoś innego powodu ????
Raczej nic nadzwyczajnego na poziomie CH.

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Klahn 1.75 WilliamHill
6/4 6/4

Pojedynek leworęcznych zawodników, o Klahnie napisałem krótki w ostatniej analizie. Przeciwnikiem Young, który gra fatalnie ostatnio, przed zwycięstwem z Johnsonem wygrywał tylko ze słabymi zawodnikami, a jak przyszedł mecz z poważniejszym zawodnikiem, kończyło się to ostatnio 0-2. Nie oglądałem wczorajszego spotkania Younga, ale z tego co widziałem w DNTB to Johnson popełniał sporo prostych błędów, wg mnie dzisiaj ze strony Klahna tego nie zobaczymy i wygra to spotkanie.
Rola 2.25 WilliamHill
6/4 6/2

Spodziewałem się wyższego kursu, ale przyjmę go takim jaki jest. Shwartzman wczoraj zagrał tragicznie! Bronił aż 23 bp (65% obronionych, w tym 2 mp), z 13 gemów serwisowych utrzymał serwis tylko 5 razy w tym 2 przez dwa pierwsze sety. Rola też się męczył, ale po przegranym pierwszym secie spokojnie ogarnął przeciwnika. Najbardziej w typie obawia mnie postawa Argentyńczyka we wczorajszym spotkaniu, czy był to jednorazowy wybryk, czy rzeczywiście coś jest na rzeczy i ma zniżkę formy. Mimo wszystko warto zagrać, ale ze stawkami bym uważał.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Village Montana
Kirche L. - Andreozzi G. (1.35) / Betathome

Nie będę sie za bardzo rozwodził, na temat tego spotkania, ale Argentyńczyk jest tu faworytem, mimo że Brazylijczyk gra u siebie. Patrząc na formę Argentyczyka, nie ma powodu do zmartwień chłopak, mocno bije dobrze returnuje, a gra na swojej ulubionej nawierzchni, to spodziewam, się że Brazylijczyka powinien szybko odprawić i zapewnić sobie kolejny awans, do kolejnej rundy.
Jeśli będzie tylko wchodzić będzie pierwszy serwis, to na spokojnie to ogarnie. Kurs może nie jest wysoki, ale proponuję grubiej pograć, bo raczej, tego meczu nie zaprzepaści.. Andreozzi.​

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
Huta-Galung 1,36 bet365 jak narazie to Holender ma wywalone na ten mecz
Jeżeli Holender zagra skoncentrowany i będzie na maxa zaangażowany to powinien dać radę. Ostatnio wygrana w Tampere, tutaj ograł pewnie Bellotiego. Rywalem Holendra jest 21 letni Włoch Marco Checchinatto, który oprócz wygrania jednego futuresa niczym szczególnym się nie wyróżnił. Po za tym w chalkach to porażki w pierwszej, drugiej rundzie. Umiejętności po stronie Holendra, który oprócz ostatnio całkiem niezłej gry z głębi kortu, potrafi mocna zaserwować, co napewno jest dużym plusem.

hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Vesely - Lajović @ 3.50 1/10 marathonbet ⛔, Lajović +1.5s @ 1.81 4/10 Sbobet ✅ 75 46 75
Jiri Vesely na challach zrobił chyba już wszystko w tym roku, wygrał 2 turnieje, zaliczył 2 finały. Aktualnie jest około 80. miejsca w rankingu, więc może spokojnie grać na ATPkach czy kwalach do Mastersów, a że sezon jest taki że jednak jeszcze nie pchał się na głęboką wodę jak na HC w Kanadzie czy USA tylko po turnieju w San Marino idzie na krótkie wakacje i zagra na US Open.
Bardzo lubię Veselego my mamy naszego Jurka, Czesi mają swojego Jirziego myślę że gry narazie mu starczy, bo po co się przemęczać, a lepiej odpocząć przed nowym rozdziałem czyli szybszą nawierzchnią i wielkiem szlemem w Nowym Jorku.
Lajović odpowiednio kąśliwy zawodnik by odesłać Czecha na krótkie wakacje i przygotowywanie się na USO. Dusan aktualnie ten sam schedule co Vesely czyli ten turniej jest ostatnim przed USO lecz Serb będzie musiał grać w kwalifikacjach.
H2H 1-0 dla Jirziego grali w tym roku w Mersin gdzie Vesely wygrał 62 36 64 czas i tutaj nq rewanż ze względu na zmęczenie materiału u Czecha który gra już 7 spotkanie w ciągu 9 dni, gdzie Lajović ostatnio dużo odpoczywał

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
McGee 1.90 Bet365
2/6 1/6

Nie rozumiem kolegi kilka postów wyżej piszącego, że Dustov preferuje grę na mączce, bo wg mnie jest odwrotnie, mając tak mocny serwis powinien grać dobrze na szybszych nawierzchniach. Kolega zobaczył bilans na hardzie i wyrokował, a Uzbek ma słaby bilans na każdej nawierzchni. To na pewno nie jest jego rok, a jak strzelcowi gra w sezonie nie idzie i zmierzy się z przebijakiem tam pojawiam się i ja. Do tego mamy wyrównane kursy. McGee grał dwudniowy mecz i dokonał świetnej rzeczy wychodząc w 3 secie z Ryanem Harissonem ze stanu 1/5. Na pewno mu to doda skrzydeł i dzisiaj grając swój tenis pokona Dustova.

Status
Zamknięty.