>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tydzień 23: Nottingham -2, Kosice, Blois, Praga

Status
Zamknięty.
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Type: €64K+
Surface: Grass
Balls:
Site: Nottingham Tennis Centre, University Boulevard, Nottingham NG7 2QH, UK
Starting Date: 10 June
2012 Champion: Grega Žemlja

Type: €30K+H
Surface: Outdoor Clay
Balls:
2012 Champion: Aljaž Bedene (Slovenia)

Type: €30K+H
Balls:
Site:
New Event:
Tournament website:

Type: €42.5K
Balls:
2012 Champion: Horacio Zeballos (Argentina)

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Baltimore
Sock ✅
+
Johnson ✅
@ 2.01

bet365
Sock przechodzi na trawę , ciekawe jak się zaprezentuje , ostatnio całkiem nieźle . Widziałem jego mecz w Czechach i gdyby nie został oszukany przez sędziów w meczu z Veselym przeszedłby dalej . Ogólnie pokazał się z dobrej strony .
Serwis + agresywne uderzenia robiły swoje na clayu , teraz jeszcze szybciej , Sock podobna gra do Jonhsona , który poradził sobie dosyć dobrze w Nothinhgam gdzie odpadł dobiero po walce z Beckerem .
Przysiężny na trawie bilans 7-7 , godni uwagi pokonani zawodnicy to Ljubicic i Ram .
Kurs dobry , mecz na pewno będzie zaciety ale moim zdaniem warto spróbować . Sock jak zagra na takim poziomie jak ostatnio , będe o niego spokojny .
O Jonhsonie nie ma co się rozpisywać , ładnie pokazał się w 1 turnieju na trawie , serwis + agresywna gra procentowała . Powinien zaliczyć kilka fajnych meczów podczas sezonu trawiastego .
Rywal to kolejny z armi brytyjskich przeciętniaków , przegrał ostatnio z Grothem wygrywając tylko 53% 1 serwisu co przy drewnianym returnie Grotha mówi wszystko o tym zawodniku .

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
dzipkis +2 Punkty
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
???? Victor Crivoi - Gerald Melzer dla Mecz (1.72) WYNIK 57 46 ⛔ śmiech na sali !!
Expekt

Zaskakująco wysoki kurs na to spotkanie wg mnie... Crivoi zdecydowanie lepszy od młodego Melzera i nie powinien mieć dziś problemów. W osatnim turnieju przegrał po walce z triumfatorem w Arad - Aungurem, więc na pewno z formą nie jest najgorzej. Rok temu w Koszycach całkiem fajny wynik bo osiągnął QF - w tym roku z takim rywalem nie powinien odpaść w pierwszej rundzie... Jak dla mnie całkiem spore VALUE jeżeli chodzi o kurs na WIN.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Matthew Ebden-Maxime Authom Typ 1 1,38 eFortuna 6:1 6:2✅✅✅
Zwycięzca turnieju z przed tygodnia który bardzo dobrze się czuje na kortach trawiastych,niespodziewane zwycięstwo z Beckerem,wcześniej odprawił z kwitkiem Reynoldsa,Evansa,Levine,Ito,Australijczyk naprawdę w formie, świetne poruszanie się po korcie bardzo dobry serwis i gra serv&amp;volley opanowana niemalże do perfekcji.Po drugiej stronie Belg który w tym sezonie mizernie, prawie same porażki, myślę że Ebden nie powinien mieć problemów z Authomem jeśli potraktuje spotkanie poważnie. Obecna forma i doświadczenie z gry na kortach trawiastych na to wskazują a jak będzie pokaże kort ????

wroblos +4 Punkty
qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
???? Andre Ghem - Adrian Ungur dla Mecz (1.30) WYNIK 61 26 61 ???? ⛔ wał
???? Joao Sousa - Fabiano De Paula dla Mecz (1.35) WYNIK 62 60 ✅
???? Adrian Menendez-Maceiras - Julian Reister dla Mecz (1.35) WYNIK 67 26 ✅
KURS: 2.37
Stawka: 50 | Do wygrania: 68.50 PLN
Expekt

Tutaj nie powinno być niespodzianek. Ungur i Sousa wygrali ostatnio Chellengery (Sousa wygrał w
Furth, Ungur w Arad), na pewno forma całkiem nie zła i jeżeli nie odpuszczą to wynik powinien być tylko w jedną stronę... Do TRIPLE dokładam Juliena, który też ostatnio całkiem dobrze gra i nie tak dawno też wygrał chellengera w Rzymie, a ostatnio na RG dostał się z kwali do głównego turnieju dość swobodnie pokonując Volandriego czy Dustova... W pierwszej rundzie przegrał z DelBonisem ale na pewno Julien w aktualnej dyspozycji powinien spokojnie poradzić sobie z będącym &quot;pod kręską&quot; Adrianem.

EDIT:
Jednak będzie wałek - Ungur oddaje prawie bez walki mecz...

hayto +2 Punkty (:))
K 65

konji

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dyscyplina: Challenger Nottingham (2)
Spotkanie: Michael Berrer - George Coupland + (6:4, 6:3)
Typ: Poniżej 20.5 gemów w meczu
Kurs: 1.72

Buk: Bet365
Analiza:
Kurs na zwycięstwo Niemca 2:0 mało interesujący, wobec czego skuszę się na sumę gemów. Berrer jest o dziewięć lat starszym i - co ważniejsze - notowanym niemal 900 pozycji wyżej w rankingu ATP. Coupland bez problemów przebrnął przez eliminację, ale nie sądzę, by pomogło mu to w pokonaniu dużo bardziej doświadczonego rywala w pierwszej rundzie. Można powiedzieć, że Michael odcina już tylko kupony od swojej (nie najgorszej wszakże) kariery, bowiem od roku 2010, gdy był w pierwszej pięćdziesiątce rankingu, leci już tylko w dół. Nie zmienia to jednak faktu, że z tak przeciętnym rywalem powinien poradzić sobie nawet szybciej, niż w stosunku 6:4, 6:4.
// Ehhh, żal, że przy 4:4 w pierwszym secie nieco się wystraszyłem i pociągnąłem na over 12.5 w gemie. Misza jednak nie jest w ciemię bity i wyszedł nawet z tak trudnego położenia, jak 0:40, by przełamać i wygrać seta 6:4. Druga partia to już pełna dominacja Niemca. Niemniej jednak cieszy plus, który udało się dzięki Berrerowi osiągnąć.

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Bogomolov Jr.-Ignatik Typ 1 1,44 Pinnacle Krecz=Wtopa

Alex najlepiej czuje się na hard i grass kortach,myślę że jeśli pofatygował się na turniej w Europie to potraktuje go poważnie,w swojej karierze rozegrał bardzo wiele spotkań na grass kortach z różnym skutkiem, wygrywał z tymi co miał wygrywać a przegrywał z tymi co miał przegrywać,w tym sezonie raczej dobra forma jednak poza Europą,zwycięstwa w challengerach w Meksyku i Chinach, przegrany finał w Korei z Dudi Selą który był o krok wyeliminowania Dimitrova w Queens, po drugiej stronie Białorusin który rozegrał 3 oficjalne spotkania na grass kortach i w tym sezonie prezentuje się bardzo mizernie, niemal same porażki, jeśli Alex potraktuje poważnie spotkanie to nie powinien mieć większych problemów ze słabiutkim Białorusinem
Zgadza się krecz to jest wtopa byłem pewien że zwrot ale po Twoim poście i zalogowaniu na Pinka widzę co innego...

Edit by kubamajcher:
Jak mnie pamięć nie myli to w Pinnacle jak jest rozegrany jeden cały set to krecz nie jest zwrotem a porażką, więc proszę nie zakłamywać rzeczywistości :zoltakartka:

dingsaller 1K

dingsaller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przestrzegam przed graniem niskich kursów na trawie, z własnego doświadczenia wiem, że obstawianie faworytów po kursach &gt;1,7 na dłuższą metę nie przynosi sukcesu na tej nawierzchni - za dużo zależy od procentu trafionego 1. serwisu.
W tym tygodniu zebrała się w Nott. cała armia serwisantów, i jeśli już trzeba grać ten turniej nie mając dobrych przesłanek to warto obstawiać &quot;servebotów&quot; o ile są dogami.
No i mimo wszystko warto się przyjrzeć bliżej stylom gry, bo same staty nie powiedzą jak komuś odpowiada taka nawierzchnia (byłbym również skłonny postulować to odnośnie wszystkich meczy, ale niektórym trudno to zaakceptować ???? )
Swoją drogą ciekawi mnie od kiedy Piinacle daje zwroty w meczach gdzie rozegrany został pełen set ???? ?

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Gerald Melzer-Antonio Veic Typ 1 Kurs 2,38 William Hill ⛔⛔
Melzer ostatnio w niezłej formie,widziałem jego mecz z Crivoiem i bardzo dobrze wyglądał,niezły serwis, drugi trochę kuleje ale bardzo precyzyjny, świetne poruszanie się po korcie,dużo kątowej gry, niezły oburęczny bh,jeszcze lepszy Fh który przysparzał mu wiele wygranych punktów,dużo dobrych drop shotów,w tym sezonie niezłe wyniki na mączce nawet finał challengera w Panamie gdzie odprawił po drodze Delbonisa,po drugiej stronie Antonio Veic który niezłe mecze przeplata dobrymi,dosyć dobre kwale do Rg gdzie pokonał Eliasa i Gojowczyka,w obecnym turnieju odprawił nieznanego Pavlaska,swój typ opieram na ostatnim meczu Melzera jeśli zagra tak jak z Crivoiem nie będzie czego zbierać z Chorwata,WARTO TEŻ DODAĆ ŻE VEIC MA PROBLEMY Z LEWORĘCZNYMI ZAWODNIKAMI OSTATNIE JEGO PORAŻKI TO KOLEJNO: Facundo Bagnis,Andreas Beck,Dusan Lojda którzy właśnie są leworęczni, do tego grona zaliczamy Geralda Melzera,myślę że jak będzie skoncentrowany i powtórzy swoją grę z poprzedniego spotkania to będzie spokojne zwycięstwo,ciekawi mnie kurs jaki zaserwują nam bukmacherzy ale ja w to wchodzę polecam ten pik ????

A 132

acemilan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
WARTO TEŻ DODAĆ ŻE VEIC NIE POTRAFI GRAĆ Z LEWORĘCZNYMI ZAWODNIKAMI OSTATNIE JEGO PORAŻKI TO KOLEJNO: Facundo Bagnis,Andreas Beck,Dusan Lojda którzy właśnie są leworęczni, do tego grona zaliczamy Geralda Melzera,
Bajki: Bilans Veica z leworęcznymi to ponad 50% zwycięstw (31/26), na ziemi % jeszcze lepszy, a jak wybierzemy tylko challengery to okazuje się, że prawie 2/3 wygrywa na ziemi.
PS. Na pewno nie będzie to jednostronny mecz dla Melzera jak sugeruje kolega.

seboafc 576

seboafc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zambrów
Sock 1.66 bet365
Dev Varman nie pasuje mi tu do całego towarzystwa. Oglądałem Hindusa parę razu w tym sezonie i oprócz przebijania nie zaprezentował nic ciekawego. Bilans na trawie 5/11, Hindus na trawie nie prezentuję się najlepiej ostatnio męczył się z Kleinem, który jest bardzo przeciętnym zawodnikiem ( a nawet słabym). Sock dysponuje lepszym, serwisem i wykończeniem. Problemem może być nieregularnośc Jacka, które często za bardzo chce skończyć i wtedy trafia w siatkę. Mimo wszystko uważam iż lepszym zawodnikiem jna trawę jest Sock, który w pierwszej rundzie łatwo pokonał Przysiężnego. Dziś liczę że rozprawi się z Hindusem.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Johnson - Pospisil 2,10 tobet✅

W szoku, że nikt nie podał tego typu. Chciałem sobie zrobić przerwe a analizami, ale chyba nie mogę ????

Johnson od kilku ładnych miesiecy robi furore, szybko przebija się w rankingu i teraz nachodzi jego czas, trawa a pozniej turnieje w USA... Widziałem go w meczu z Becker i wyglądał fantastycznie. Grał z Niemiec, który jest ograny tatej nawierzchni jak mało kto a grał jak równy z rówym i przegrał po trzech setach walki. Wytrzymywał długie wymianym, serwis + Fh to klasyka ???? teraz na pewno jeszcze pewniej porusza się po trawie, chodz teraz wiecej tam ziemi niż trawy ????

Pospisil oczywiście tez lubi szybkie korty itp, ale nie ma startu do Amerykanina chyba w rzadnym elemencie, typowy przecietniak. Tutaj w 1r walka w 3 setach z Pospisil w zeszłym tygodniu porażki ze słabym Young...

Jako dooga to Amerykanina biore z pocałowaniem reki, mecz do łatwych nie będzie należał, ale Steve&#39;n może naprawde nastukac wiele punktów w tym okresie gry.

santoro86 +5 Punkty (ładnie upolowałeś, brawo !)
mocce +1 Punkty
mad3rs +2 Punkty
assitalia +12 Punkty (Super typ na Johnsona, dzięki.)
ahoy123 +3 Punkty
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
DeVoest - Sugita 1 1,57 5/10✅
Nie podoba mi sie gra Sugity na trawie, Rik powinien go zdominować i narzucic wlasne warunki gry. Chlop z RPA kocha trawe, lubi atakować, mocno serwuje. W pierwszym meczu ogral bez straty seta Tima Smyczka. Wiekszosc stawiala na Amerykanina. Finał w Busan i wygrana w Kanadzie w chall pokazują, że jeszcze Rik żyje i ma się dobrze. Sugita bez znaczacych wynikow w sotatnich tygodniach.
Ramirez Hidalgo - Polansky 1 1,50 3/10✅
Ramirez ostatnio troche gorzej, kilka tygodni temu mial swietna forme w chall sporo wygrywal. Mimo to jest zdecydowanym faworytem bo Polansky nie dosc, ze gra marnie i popelnie sam mase bledow to jeszcze na cegle nie czuje sie zadobrze. Hidalgolubit akich rywali, kopalnia bledow i sam siebie wypunktuje. Hiszpan do wszystkiego biega i odgrywa.

assitalia +12 Punkty (Dzięki za Rika i potwierdzenie stawiania na over u Istomina (chyba już pewny).)
karol666 +4 Punkty
maroon +10 Punkty
alex.bp 1,4K

alex.bp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Na mecz w Sousa - Dzumhur w Unibecie mamy 1.27 na Portugalczyka a w bet365 mozna w tej chwili złapać 2.25. Zanosi się, że po wygraniu w Furth odpuści w Koszycach? Chyba w bet365 cos wiedzą na ten temat ;)
E: 6-0 w 1 secie, zamiast oddać walkovera lepiej sie skompromitować

W 108

wolnosc-slowa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bemelmans-Ebden ✅ 7:6,6:3
2,5 bet365

A ja tu widze value, owszem Ruben ma slaby sezon przez kontuzje, ale na trawie potrafi grac, im szybsza nawierzchnia tym lepiej. Ebden wygral w niedziele final szczesliwie z Beckerem, wiec ograny tez jest na trawie, ale nie wydaje mi sie zeby wygral w 2 setach, o ile w ogole wygra, w koncu przyjdzie slabszy dzien i mysle ze to nastapi dzisiaj.
wg mnie szanse zawodnik 50-50.

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Westerhof - Ramirez-Hidalgo 1,28 bwin✅

Mały kursu, ale można spokojnie dodać do jakiegoś dubla,tripla... Hiszpan dzisiaj bez problemów pokonał zawsze solidnego Polansky&#39;ego. Ruben średni jak na niego sezon na cegle narazie, sporo porażek, ale reczej z niezłymi zawodnikami, mało kiedy robi nie miłe niespodzianki....

Holener w tym sezonie rozegrał zaledwie 3 mecze na cegle z czego tylko jeden wygrał! Na codzień grywa w futuresach, wiec tutaj 2r jest dla niego naprawdy dobrym wynikiem, pokonał tutaj w 1r zawodnika z okolic 9 setki, teraz zawodnik z innej beczeki, zapewne dwa szybkie sety ????

Dusan Lajovic - Niels Desein 1,47 tobet

Lajovic świetna forma w ostatnich tygodniach. Co dało wygrany turniej w zeszłym tygodniu w Caltanissetta. Tam ograł Haase,Mefferta czy Dev Varman i to bez straty seta. Za bardzo nie świetnował tego fantastycznego dla niego tygodnia, bo już w wtotek bez problemów ograł Alvesa. Dzisiaj dzien odpoczynku, wiec jutro będzie chyba optymalnie dysponowany. Rywal chyba nie stawi mu za dużego opory ????

assitalia +12 Punkty (Jak zwykle, na plus.)
pioweb +1 Punkty
hayto +2 Punkty (super opis, pobieram ! :))
hayto 631

hayto

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
Dzumhur - Campozano 1 1.60 Unibet 2-0 ✅ izi #teorie spiskowe
Zaszokował mnie młody Bośniak pokonując świetnie dysponowanego w ostatnich tygodniach Joao Souse. Warto przyjrzeć się temu chłopakowi w tym sezonie na cegle spisuje się bardzo dobrze, wygrał ITF w Bułgarii, w Prostejovie zaprezentował się solidnie (przegrał w 2 rundzie po zaciętym meczu z Hajkiem, czyli nie byle kim). Na obecnym turnieju w Kosicach bezproblemowo przeszedł przez rundę kwalifikacyjną i odprawił szybciutko w pierwszej rundzie Sandgrena, a w drugiej jak napisałem wyżej zdominował Souse. Jego następnym rywalem jest Ekwadorczyk Campozano który w tym sezonie gra w kratkę. W tym sezonie często odpadał na etapach kwalifikacji do turnieju. Porównując obecną dyspozycje obu Panów to Bośniak nie powinien mieć problemów z odprawieniem Ekwadorczyka.

alex.bp 1,4K

alex.bp

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzumhur - Campozano 1 1.60 Unibet
Zaszokował mnie młody Bośniak pokonując świetnie dysponowanego w ostatnich tygodniach Joao Souse. Warto przyjrzeć się temu chłopakowi w tym sezonie na cegle spisuje się bardzo dobrze, wygrał ITF w Bułgarii, w Prostejovie zaprezentował się solidnie (przegrał w 2 rundzie po zaciętym meczu z Hajkiem, czyli nie byle kim). Na obecnym turnieju w Kosicach bezproblemowo przeszedł przez rundę kwalifikacyjną i odprawił szybciutko w pierwszej rundzie Sandgrena, a w drugiej jak napisałem wyżej zdominował Souse. Jego następnym rywalem jest Ekwadorczyk Campozano który w tym sezonie gra w kratkę. W tym sezonie często odpadał na etapach kwalifikacji do turnieju. Porównując obecną dyspozycje obu Panów to Bośniak nie powinien mieć problemów z odprawieniem Ekwadorczyka.
Wczorajszym meczem bym się nie sugerował, bo to była komedia i ten mecz śmierdział na kilometr od samego początku. Mogło równie dobrze się skończyć 6-0 6-0, ale chyba Sousa uznał, że dla niepoznaki trochę powalczy w końcówce i urwał te 4 gemy. Oczywiście typu nie neguję ;)

qbali 3,5K

qbali

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
???? Andreas Haider-Maurer - Pere Riba dla Mecz. WYNIK 63 62 ✅
KURS: 2.30
Stawka: 60 | Do wygrania: 78 PLN
Expekt

Wg mnie za wysoki kurs na Andreasa w tym spotkaniu, więc delikatnie w to wchodzę. Pere wraca bardzo szybko po kontuzji, grając sporo spotkań. Bilans w Chellengerach jak narazie bardzo dobry (13-7), ba, pokonał nawet ostatnio w kwalach właśnie Andeasa, ale ten do głównego turnieju i tak się dostał jako LL... Czemu więc dziś jednak przeciwko Hiszpanowi ???
Po pierwsze to czas na rewanż, bo wątpię żeby w tak krótkim odstępie czasu Andreas dwukrotnie przegrał z Hiszpanem. Ich mecz w kwalach RG był bardzo na styku i w zasadzie wynik mógłby być i w drugą stronę...
Po drugie ilość spotkań rozgrywana przez Hiszpana na pewno będzie miałą w końcu znaczenie. W Rumunii przecież rozegrał 7 spotkań, tutaj też już jedno, więc wiele na odpoczynek czasu nie miał... Szaleńcze tempo w pogoni za odpowiadającym mu miejscem w rankingu na pewno się prędzej czy później odbije czkawką. Moim zdaniem to nastąpi właśnie dziś i Pere przegra z rozstawionym nr.1 tego turnieju.
Szanse oceniam delikatnie na korzyść Andreasa, więc kurs wg mnie to delikatne VALUE. Jak będzie - zobaczymy!

roxanne +12 Punkty
hellraiser 636

hellraiser

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Daniel - Minarz @ 2.42 ⛔ 36 26 :dfdrgdf:

Prawdopodobnie ostatni wpis w tym tygodniu, możliwe że do Wtorku lub Środy.

Japończyk który nie jest filigranowy, który uczył się grać na mączce w Hiszpanii coraz lepiej sobie radzi jeszcze w Styczniu przebijał się w kwalach do satelitek, następnie w kwietniu poleciał spróbować swoich sił na green clayu gdzie przeszedł kwalifikacje i poległ z RRH 61 67 26 po czym dostał WC do kolejnego turnieju gdzie przegrał z Harrisonem 36 76 67. Po udanym jak na debiutanta części sezonu w USA wygrał jedną satelitkę i ponownie zakwalifikował się do turnieju głównego w Furthcie.

Wczoraj ograł Arguello który był bezradny na Hiszpańską rzeźbę Japończyka i serwis.

Minarz miał już wczoraj problemy z Koroljewem, Czech aktualnie na starość oprócz jako takiego płaskiego sewisu i płaskich uderzeń próbuję przebijać, przebijać i jeszcze raz przebijać.

Na nieopierzonych zawodników jest to jakaś taktyka płasko i do bólu, lecz na Samuraja może być to naprawdę za mało

Status
Zamknięty.