qbali
Forum VIP
- Reaction score
- 0
- Punkty
- 0
Uważałbym na Bagnisa, dla mnie to kompletne drewno, nigdy więcej na niego nie zagram,bardzo słabo porusza się po korcie, wiele prostych błędów, jego gra opiera się głownie na przebijaniu i czekaniu na błąd rywala, zdecydowanie wyżej cenie Veica który ostatnio jest w formie gra bardziej agresywnie z czym Bagnis będzie miał straszne problemy,h2h dla Chorwata,i moim zdaniem on wyjdzie zwycięzko z tego pojedynku ????
Bagnis drewno ?? Na jakiej podstawie tak uważasz ?? Wg mnie wcale słabo po korcie się nie porusza a wiele prostych błędów popełnia jak już to VEIC, który ma bardzo kiepską psychę.
Nie wiem też na jakiej podstawie uważasz, że Veic jest w formie?? Kogo on wartościowego ostatnio pokonał ?? Ba, raz w tym roku wygrał więcej niż 2 mecze w jednym turnieju, więc sezon na pewno kiepski... Znacznie lepiej grał rok czy dwa lata temu niż w tym roku. Widziałem go na jednym z turniejów w Brazylii i grał fatalnie albo przynajmniej słabo.
Rok temu w tym turnieju wygrał nie kto inny niż Bagnis, więc na pewno dobrze mu się tutaj gra. Nie będę pisał o obronie punktów bo wiele ich do onrony nie ma ???? ale w dzisiejszym meczu powinien spokojnie dać sobie radę z będącym wg mnie pod kreską Veicem. Dokładam do dubelka De Bakkera, które solidnie się zaprezentował w pierwszej rundzie i w drugiej też powinien ograć klasę od siebie gorszego rywala
???? Antonio Veic - Facundo Bagnis dla Mecz (1.65) WYNIK 16 46

???? Thiemo De Bakker - Alessio Di Mauro dla Mecz (1.40) WYNIK 64 64

KURS: 2.31
Expekt