>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Turnieje z cyklu ITF (kobiece ITF-y oraz męskie futuresy)

lucky93 529

lucky93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ostrowiec Sw.
Tearney Finn - Peliwo Filip
Mecz za chwilę więc tak na szybko. Peliwo chyba nie trzeba przedstawiać nikomu, zawodnik średniej klasy występujący w challengerach oraz futuresach.
Ostatnio nie udało się przejść klasyfikacji w challengerze w Seoulu oraz Bangkoku, czas cos pograć więc wrócił na Futuresy i dzisiaj trafia mu się słaby Tearney Finn występujący praktycznie tylko w Futuresach.
Prosta piłka jak w przypadku porannego meczu. Klasa zawodników widoczna, a kursy ładne do gry.
Peliwo @1.82
Peliwo 2:0 @2.62

barthezz 3

barthezz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
miasto seksu i biznesu
Pany o co chodzi w tym że w części turniejów ITF zawodniczki same sobie sedziuja w eliminacjach? Rozumiem, że w tych do $10 000 ale np teraz w Toruniu?

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Holandia
No to jest problem nie tylko amatorskich turniejów, w których grywam, ale także w zawodowym tenisie na najniższym poziomie. O ile na kortach ziemnych można zawsze poprosić o ślad to na innych nawierzchnia jest już gorzej.

P 87

plmati

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Odniesie się ktoś do tego co dzisiaj wydarzyło się w ITF-e w Winnipeg? Chodzi konkretnie o Glushko... Dziewczyna kręcąca się w okolicach 100 miejsca, przegrywa z zawodniczką z 853 miejsca! I nie byłoby może w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że mecz można było grac live, a Gluskho w 1 secie, raz obroniła swoje podanie, a w 3 ani razu ???? Co ciekawsze, można było stawiac bezpośrednio na gemy... Nigdy nie oskarżałem nikogo o machlojki, ale dobrze widomo, jak to jest w sporcie ???? Ale tutaj mamy jawny przykład tego, że każdy gem GLUSHKO był chyba dla niej sowicie $$$ opłacalny ???? Mam nadzieję, że ktoś się wreszcie za taki rzeczy weźmie i takie dziewczynki zostaną z świadka tenisowego wyrzucane i to z hukiem!

A 0

aras96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Makarova, Ekaterina - Mendesova, Pernilla
4.38 na Makarovą w Bahu, ITF Ołomuniec ktoś coś wie???

A 0

aras96

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
na livesports jest jej twarz i normalny ranking, ale dzięki, chciałem już stawiać chate ????

marylka 1,2K

marylka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ITF Belgrad
Drnic - Filipenko @ 2,37 bet365 ✅:plus :63 63

Tenisisci z drugiego tysiaca rankingu , z tym ze Drnic gral rzadko za juniora , zaczal na serio w tym roku tak jak Hurkacz przebijac. W tym roku wyniki przyzwoite , co ma wygrac to wygrywa , klopot bo musi przebijac sie przez kwale , tu dostal WC i pewne dwa zwyciestwa , pokonujac nawet Ciasia. Nigdy nie byl jeszcze w cwiercfinale , ale to stanie sie jutro. Rywalem jest 25 letni Wegier , nie rokujacy juz raczej nadziei na zawojowanie swiatowych kortow. Mlodzieniec gra u siebie , i mysle ze Serb to wygra a kurs zachecajacy, Jesli mam wtopic na Lorenzim , Dzumhuze , Fogninim czy innym Ramosie majacych muchy w nosie to wole juz na ambitnym Serbie..

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
ragz0 +1 Punkty
techn9cian +2 Punkty (Klasowy typ, gratulacje.)
marylka 1,2K

marylka

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ITF Portugalia
Borges - Voljacques @ 2,00 bet365 ⛔ 46 36

Przenieslismy sie na Portugalski hard. Nastepny mlody czlowiek 19 latek grajacy sporadycznie miedzy przerwami szkolnymi i oczywiscie w grach juniorskich. W tamtym roku rozegral parenascie pojedynkow i co mial wygrac to wygrywal , przegrywal z duzo silniejszymi rywalami od siebie. W tym roku bedzie to jego dopiero 4 mecz w sezonie , pokonal tu w 2 rundzie niezlego Anglika Gabba , i bedzie szykowal sie mlody Portugalczyk na Francuza. 24 lateg obija te ITF drugi rok bez znaczacych sukcesow. Widze tu win Borgesa.

madman 909

madman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Ktos ma jakies opinie o meczu Rhyne Williamsa z Sandgrenem? Dobry mecz moze byc, Panowie znaja sie z debla... razem graja, obaj potrzebuja punktow... ????

G 2,2K

gawronix

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraina Typów
Sandgren bardziej regularny, choc ma problemy z serwisem, Rhyne Williams dopiero powraca na wlasciwe tory, wg mnie wygra to Sandgren...

madman 909

madman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Londyn
Sandgren bardziej regularny, choc ma problemy z serwisem, Rhyne Williams dopiero powraca na wlasciwe tory, wg mnie wygra to Sandgren...

3/2 H2H Gawronix. Williams wraca, forma wydaje sie zwyzkowa, Sandgren nie gra tez jakos dobrze, bardzo sie meczyl ostatnio.

Myslalem o secie zagrac grubiej na Williamsa, ale sam nie wiem. Masz jakas 8/10?

dx2 9,6K

dx2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
E.King-Sandgren 2 @1.5 ✅
Taki typ z przypadku mi sie urodzil, ale droga dedukcji to Sandgren naprawde zlapal wysoka forma. Tennys Sandgren to na pewno tenisista, ktory byl juz duzo wyzej w hierarchii w swoje karierze, ale gdzies to sie zalamalo. Zwyzka formy jednak na moje oko zdecydowanie. Amerykanin mysle, ze za niedlugo zagosci z powrotem w turniejach rangi challenger. W ubieglym tygodniu wygrany Futures w Godfrey, w tym tygodniu na razie polfinal z niejakim Kingem (ale nie jest to Darian King, ktory wlasnie co wygral w Binghampton). Ten challenger w Edwardsville troche bogatszy bo pula dwa razy wieksza. Ja bym zwrocil jednak uwage, ze Sandgren zanim pojechal zagrac te dwa turnieje Futures to wystapil w challengerze w Winnipeg, gdzie przegral w 1 rundzie z Go Soeda 1-2 (6-4 4-6 6-7). Calkiem niezly wynik, biorac pod uwage fakt, ze Soeda niespelna tydzien pozniej triumfowal w calym challengerze.
Nie ma co kalkulowac, forma zwyzkuje, Sandgren jest zawodnikiem z duzo wiekszym doswiadczeniem na wyzszym poziomie rozgrywek, a dwa wymierne wyniki w turniejach Futures na pewno pozwala bic sie o starty w turniejach rangi challenger i powrot do gry z lepszymi graczami.

aka-shakal +39 Punkty (Dobra robota, ostatnio ciężo z typowaniem przez te Rio :))
krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
juras333 802

juras333

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
jeśli pada live na tej pierwszej stronie którą podałeś to raczej nigdzie indziej wyniku na bieżąco nie znajdziesz

A 531

albuquerque

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Utah
krzysiu +9 Punkty (Dzięki, dzięki, ale tam też się przycina, to nie jest live punkt po punkcie, ale dzięki za dobre chęci, powodzenia)