Baliński - Zengi @2,1
Sts (Rawicz)
Para dla mnie typowe 50/50, obaj znają tor w Rawiczu, często tutaj startowali i obaj notowali dobre występy. Zadecyduje dyspozycja dnia w tym przypadku, a kurs nieadekwatny. Wg mnie warto postawić na weterana.
Kościecha - Gapiński @1,97
sts (Piła)
Kolejny raz nie rozumiem oddsmakera, co miał na myśli wystawiając takie kursy. Gapy forma fatalna, jego maszyny kompletnie nic nie jadą. 7 biegów 4pkt +3 bonusy średnia 1,0 mówi sama przez sie. Tomek wiadomo z Piły, ale i Robert miał krótki epizod w 2000r. Kościecha jest w lepszej formie niż reprezentant moneymakesmoney, znajomość toru Tomkowi nie pomoże jeśli nie ma na czym jechać.
Ułamek - Świderski @1,9
Sts (Piła)
Kolejny prezent!! Forma Piotrka jest jeszcze gorsza niż Tomka Gapińskiego, a tutaj zestawienie z mocniejszym zawodnikiem niż Robert Kościecha. Prezencik jak dla mnie, takich okazji się nie marnuje panowie.
Dolny -
Woźniak @2,25
sts (Piła)
Patryk fajnie pojechał w niedziele, jest z Piły, jest szybki, ale między nim, a Szymonem jest przepaść jeśli chodzi o umiejętności. Patryk woził ogony jako junior w Ekstralidzę, a tym czasem Szymon wg mnie spokojnie poradził by sobie w niej z nr 2 lub 4. Z tego co wiem interesował się nim Gajewski z Torunia i gdyby go puścili z Bydzi już dawno by jeździł w ekstralidze. Okej forma po stronie Patryka (Woźniak niby nie w formie), ale umiejętnościami bije na głowę Pilanina.
Kołodziej - Jeleniewski @1,5
sts (Krosno)
Spokojnie Janusz powinien tą parę wygrać. Jeleń coś tam pojechał u siebie, ale wg mnie na wyjazdach nie będzie istniał. Czarny tor w Krośnie nie sądzę by był jego sprzymierzeńcem. Janusz ciągle szuka formy, ale jest wg mnie zdecydowanym faworytem w tej parze.
ako @26,52