Mój nick to Wiślak
ale o jaki wogole chodzi nick? i co mam edytowac?
poza tym poradnik dla zielonych z hamachi by sie przydal
i benek moze stworzyc siec w hamachi- tak mysle... :mrgreen:
jeśli mamy grać to uważam że rezerwowanie drużyn jest głupim pomysłem (chyba że z punktu technicznego koniecznym przy zakładaniu ligi czy czegoś tam ale wydaje mi się że nie) - grałem już on-line i można grać tymi samymi drużynami - w końcu umiejętności zawodników tutaj mają dość spore znaczenie - a tak jeśli grałyby dwie Chelskie czy dwie Barcy przeciw sobie to w takich meczach bardziej byłoby widać który z zawodników jest lepszy, bo jak ma wyglądać mecz (nikomu nie ujmując) Odra Wodzisław - Real Madryt ? (zakładając że obaj gracze mają ten sam poziom umiejętności)
innymi słowy: team to sprawa drugorzędna i kwestia dopasowania się do ustaleń z przeciwnikiem, bardziej liczą się skillsy![]()
Gra przez hamachi to banał.Po zainstal programu należy stworzyć wirtualną sieć[serwer znaczy sie] a później w lanie w grze sie połączyć i włala.Acha i niech mi ktoś powie czy ta fifa jest lepsza od 06 bo ściągnąłbym ją i pograł z wami.A co do pesa nowego to wątpie aby można było pograć na hamachi bo poprzednia nie dawała takiej możliwości.Jedyna opcja to oryginał.
nie zrozumiales - ja po prostu nie chcialbym przyporzadkowania jednej druzyny na caly turniej, kumasz ? wiec pojedynkow derbowych czy swietych wojen moze byc wiecej..Według mnie granie dwoma takimi samymi drużynami jest głupim pomysłem. Lepiej jest prowadzić swoją drużyne do zwycięstwa w danym turnieju. Poza tym głupio wyglądałby turniej powiedzmy 16 osobowy gdyby grało w nim 5 Man Utd, 4 Chelsea, 4 Reale i 3 Barcelony, a tak jest urozmaicenie i każdy "czuje się częścią danego zespołu".
nie zrozumiales - ja po prostu nie chcialbym przyporzadkowania jednej druzyny na caly turniej, kumasz ? wiec pojedynkow derbowych czy swietych wojen moze byc wiecej..Według mnie granie dwoma takimi samymi drużynami jest głupim pomysłem. Lepiej jest prowadzić swoją drużyne do zwycięstwa w danym turnieju. Poza tym głupio wyglądałby turniej powiedzmy 16 osobowy gdyby grało w nim 5 Man Utd, 4 Chelsea, 4 Reale i 3 Barcelony, a tak jest urozmaicenie i każdy "czuje się częścią danego zespołu".