>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Turniej Czterech Skoczni 2011/2012 [29.12.2011 - 06.01.2012]

Status
Zamknięty.
radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Panowie i Panie tak przeglądam oferte Unibet i widzę ciekawy zakład:
Najlepsza pozycja końcowa po Turnieju Czterech Skoczni:
Stoch - 4,00
Freund - 4,50
Koch - 5,00
Hilde - 5,50
Koudelka - 5,50
Kranjec - 7,50

Tak sobie popatrzyłem na duspozycje poszczegółnych zawodnikow i ich wyniki to myślę,że warto zagrać na Kamila za kilka zł. Co o tym myślicie?
Podoba mi się też kurs na Słoweńca.Kranjec nie odstaje wcale formą od Koudelki czy Hildego.

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Radula
Ja bym to odpuścił, moim zdaniem kurs nieadekwatny do ryzyka. Mamy 6 równych zawodników i według mnie Kamil nie jest najlepszy w tym gronie. Freund jest zdecydowanie pewniejszym zawodnikiem, również zgadzam się z opinią o Kranjecu który może solidnie namieszać w czołówce w tym roku. U Kocha też widać forma zwyżkuje i zawsze na TCS spisywał się przyzwoicie. Do tego ma dwa konkursy u siebie więc może to być kluczowe.

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Betsafe = prezenty;)
Kofi - Freund @ 1.25
Morgi - Stoch @ 1.40
Freitag - Koudelka @ 1.25
ako 2.19 Betsafe
wg mnie Kofi jest faworytem do zwycięstwa T4S... Lider PŚ sumując pkty za skoki ze wszystkich zawodów także byłby liderem...
Zrozumiałbym parę z Freitagiem, ale jest z Freundem, który może powalczyć, ale o miejsca 5-8. Peffka;)
Morgi - tu niektórzy mogą powiedzieć, że Kamil jest niewiadomą, ale wątpię, ażeby 4 razy był w 10, bo jakiś skok zepsuje, natomiast Morgi może być &quot;czarnym koniem&quot; i gram to śmiało...
Freitag - największa nadzieja Niemców na sukces w T4S kontra Koudelka, który w tym sezonie zaskakująco dobrze, ale jednak nie wierzę w jego TOP 6, a Freitag wg mnie powinien tam być spokojnie.

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
Pierwszy konkurs już w piątek,jutro kwalifikacje więc kursy zapewne się pozmieniają po nich więc ja już dziś gram dwa bety:

Hocke-Koivuranta 2@2,30 Unibet⛔⛔

Kranjec-Hilde 1@2,30 Unibet
✅✅

Co do drugiej pary to szanse określiłbym na 50/50 dlatego gram Kranjca po wyższym kursie,może po kwalifikacjach się zmienią i będzie surebet;)

Pary niemiecko-finskiej nie rozumiem zupełnie. Hocke nic nie pokazał,to jest zawodnik który dawno już nie skakał na przyzwoitym poziomie. Fin-kombinator norweski-pokazuje że można powalczyć w PŚ w skokach również. Raz był w pierwszej dzisiątce,ostatnio w pierwszej 15-tce w Engelbergu. Hocke zapunktował dobrze dopiero właśnei w Szwajcarii gdzie dwa razy był w drugiej dziesiątce,jednak jego skoki były nierówne. Obaj są nieprzewidywalni w sumie,przed rokiem Hocke wyprzedził Fina w Oberstdorfie o 2,5 punkta...Gram Fina,bo nie wierzę w formę Hocke.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja stawiam na Gregor Schlierenzauer TOP 3 całego turnieju (w unibecie 1.65).
W ostatnich 3 latach konkurs wygrywali Austriacy. Byli to kolejno:
2009 - Loitz
2010 - Kofler
2011 - Morgerstern
Moim zdanie tradycja zostanie podtrzymana i prawdopodobnie, któryś ze skoczków Austriackich wygra cały turniej. Nie zdziwię się jak będzie to Gregor, który jeszcze nie ma w swoim dorobku takiego tytułu.
Jest to genialny zawodnik, który wygrał w 4 lata aż 36 razy w zawodach pucharu świata (ma dopiero 21 lat...) Przypomnę, że nasz Orzeł z Wisły wygrał 39 razy w zawodach PŚ w całej karierze.
Moim zdaniem podium dla Gregora Schlierenzauer a w tym turnieju jest niemal pewne.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
janow lubelski
Ja stawiam na Gregor Schlierenzauer TOP 3 całego turnieju (w unibecie 1.65).

W ostatnich 3 latach konkurs wygrywali Austriacy. Byli to kolejno:

2009 - Loitz
2010 - Kofler
2011 - Morgerstern

Moim zdanie tradycja zostanie podtrzymana i prawdopodobnie, któryś ze skoczków Austriackich wygra cały turniej. Nie zdziwię się jak będzie to Gregor, który jeszcze nie ma w swoim dorobku takiego tytułu.
Jest to genialny zawodnik, który wygrał w 4 lata aż 36 razy w zawodach pucharu świata (ma dopiero 21 lat...) Przypomnę, że nasz Orzeł z Wisły wygrał 39 razy w zawodach PŚ w całej karierze.

Moim zdaniem podium dla Gregora Schlierenzauer a w tym turnieju jest niemal pewne.

Kurs na to zdarzenie w Unibecie to 1.45. 1.65 to na podium w pierwszym konkursie Gregora. Co nie zmienia faktu, że jak najbardziej warto to zagrać ????

bsnt 1,3K

bsnt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bochnia
Andreas Kofler uzyskał najlepszy rezultat w kwalifikacjach do jutrzejszych zawodów Turnieju Czterech Skoczni w Oberstdorfie (HS 137). Austriak poszybował aż na 142m. Daleko skoczyli także Anders Bardal (138m) oraz Tom Hilde (133m). Zupełnie swoją próbę zepsuł Kamil Stoch, który spadł na 103 metr i tylko dzięki wysokiej pozycji w klasyfikacji Pucharu Świata, zobaczymy go w piątkowym konkursie.

Na usprawiedliwienie, trzeba przyznać, że Polak skakał w naprawdę trudnych warunkach wietrznych, jednak przy podobnym wietrze rywale lecieli zdecydowanie dalej.
Do pierwszego konkursu Turnieju Czterech Skoczni awansowali także Maciej Kot (121m i 28. pozycja), Aleksander Zniszczoł (116m i 36. miejsce) oraz Piotr Żyła (113,5m i 44. lokata). Od tego ostatniego zawodnika oczekujemy jednak zdecydowanie więcej i jego wszystkie dzisiejsze skoki nie napawają optymizmem.
Pary :
1. Koudelka - Zografski
2. Freund - Watase
3. Hocke - Janda
4. Kot - Kranjec
5. Colloredo - Boyd-Clowes
6. Kasai - Damjan
7. Romoeren - Koch
8. Wasiljew - Fettner
9. Kobayashi - Koivuranta
10. Lewkin - Mechler
11. Zniszczoł - Takeuchi
12. Hautamaeki - Ito
13. Eisenbichler - Schmitt
14. Evensen - Zauner
15. Grigoli - Schlierenzauer
16. Morgnestern - Prevc
17. Freitag - Loitzl
18. Happonen - Sinkovec
19. Żyła - Hlava
20. Roensen - Korniłow
21. Ammann - Sklett
22. Meznar - Velta
23. Wank - Hilde
24. Winkler - Bardal
25. Stoch - Kofler
źródło : skijumping.pl

dig 106

dig

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wydaje mi się że ... @ 6.50 na jutrzejszą wygraną Bardala to nieco promocja. Czy wy też tak nie uważacie ? Myślę że liczyć się będą tylko dwaj skoczkowie. Kofler i Bardal, a na 3 miejscy zagości Gregor - czyli tak jak to było w dzisiejszych kwalifikacjach. Spodziewałem się kuru w okolicach 3.5 a tutaj 6.50. Myślę że po tym co zobaczyliśmy w dzisiejszych &#39;&#39;przed-biegach&#39;&#39; warto.

//dawid
Wszystko ładnie, pięknie ale podawaj buka, bo inaczej post do usunięcia ????
//DiG
Tobet - Sorrka, Zapomniałem.

A 0

adondetevas

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam problem postawiłem zakład wielokrotny. Pojedynek Żyła - Matura na jutro. Matura odpadł w kwalifikacjach... i co teraz?

Robson// Wiele buków kwalifikuje takie coś jako zwrot. Ostatnio też było pisane w temacie na jakiś konkurs o tego typu sytuacji więc przejrzyj i się zapoznaj ewentualnie. Pzdr

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
Buki już wystawiaja ofertę z kursami na jutrzejsze zawody. Póki co pograłem takie dwie sklejki z niższych kursów.
Kto lepszy w 1 serii KO - Oberstdorf
Morgenstern - Prevc

Typ : Morgi @ 1,30
✅
Freitag - Loitzl

Typ : Freitag @ 1,40
✅
Hilde - Wank

Typ : Hilde @ 1,15
✅
AKO @ 2,09 Betsafe

Morgi zaliczany do faworytów turnieju. Możnaby polemizować, aczkolwiek nie wyobrażam sobie że nie przejdzie rywalizacji w 1 serii KO z Prevcem bądź co bądź skaczącym równo i dobrze. Morgi miał wpadkę na jednym z treningów dzisiaj, bo mu powiało i prawie pobił Żyłę w najkrótszym skoku.. Kwale to także skok w momencie gdy całej (no oprócz Bardala i Koflera) top10 PŚ wiało strasznie w plecy i dostawali pkt dodatnie.
Loitzl niby wraca do lepszego skakania. Świetnie w Pucharze Kontynentalnym. W kwalach też dobra pozycja, z tym, że wynik Freitaga nie jest obiektywny gdyż tak jak mówiłem skakał w katastrofalnych warunkach jak większość top10.
Hilde z Wankiem myślę, że komentarz zbędny.
-----------------------------------
Cały konkurs - Oberstdorf
Hlava - Żyła
✅
Typ : Hlava @ 1,35

Colloredo - McKenzie Clowes

Typ : Colloredo @ 1,50
✅
AKO @ 2,03 Betsafe

To co skakał dzisiaj Żyła to śmiem twierdzić, że przypadkiem być nie może tylko jakimś dołkiem formy. Bo czyż za każdym razem może tak nie wyjść skok ? Hlava z kolei o te 10-20 metrów lądował za każdym razem dalej. Poza tym po Hlavie widać że jest w formie.
McKenzie Boyd Clowes to żółtodziób w stawce PŚ. O dziwo dobry rezultat osiągnął w kwalifikacjach. Skakał przy wietrze -0,23 i dobrze sobie poradził. W treningach już bez rewelacji bo 33 i 40msc. Colloredo najlepszy z Włochów, w treningach 18 i 19msc. W kwalach przy wietrze -0,62 osiągnął 30msc i dlatego w serii KO czeka go rywalizacja z Kanadyjczykiem, co by nie mówić to słaby skoczek i tego się trzymajmy.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
nolito +4 Punkty (dzięki za wskazówki, zagram Morgensterna i Hilde :] GL!)
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
zza firanki
Kolega mnie uprzedził z tym Colloredo;)

Koudelka-Zografski 1@1,50✅
Colloredo-McKenzie 1@1,50✅
Freitag-Loitzl 1@1,40(1 seria)
✅

ako:3,19 Betsafe✅✅

Dla mnie oba typy 7/10,bo wiadomo że może wiaterek trochę wypaczyć wyniki.

//dawid
Może coś więcej, suche typy w tym dziale są usuwane.

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Na pewno jutro będziemy świadkami ciekawego konkursu. Dzisiejsze kwalifikacje pokazały mniej więcej rozkład sił w stawce. Kofler pokazuje, że nie ma na niego mocnych. Na pewno formą zachwycili również Norwegowie. W pierwszej piątce aż 4 reprezentantów tego kraju. Wszyscy oddali bardzo dobre skoki i myślę, że są w stanie powtórzyć te rezultaty. Kto rozczarował ? Na pewno Niemcy. Najwyżej ulokował się Martin Schmitt z dość przyzwoitym skokiem. Freunda, Freitaga, Bodmera i Neumayera było stać zdecydowanie na dużo lepsze skoki..
Ciekawy konkurs się zapowiada, oj ciekawy. Przejdźmy teraz do typów H2H bo znalazłem kilka ciekawych typów.
Na pewno Andreas &quot;nie do zdarcia&quot; Kofler w parze z Morgensternem wygląda dobrze. Morgi nie przekonuje, dziś oddał słaby skok. Wątpię, by jutro był w stanie powalczyć ze swoim rodakiem. Nie widać ostatnio tego błysku i dlatego stawiam na Koflera.
Kofler - Morgenstern | Kofler [1,55] Tobet ✅
Drugi typ to bezpośrednio pojedynek kwalifikacyjny. Ammann walczy z chorobą, co chyba było widać po osiągniętym rezultacie. Jego jutrzejszy rywal Norweg, Sklett w dzisiejszym konkursie uzyskał bardzo dobrą odległość. Poleciał on na 129 metr, co dało mu 5 pozycję. Tak jak powiedziałem, Norwegowie jutro będą bardzo mocni, a Norweg jest w stanie wyeliminować Szwajcara. Ammannowi ten turniej się marzył, ale niestety, może przegrać on z chorobą.
Ammann - Sklett | Sklett [1,75] Bwin ✅
W kolejnej parze Freitag będzie mierzył się z Loitzlem. Austriak zaprezentował się bardzo dobrze. Swoim skokiem wywalczył 9 pozycję. Freitag za to, to jedno z większych rozczarowań dzisiejszego dnia. Skakał w kiepskich warunkach, ale i tak ten chłopak mnie nie przekonuje. Niemcom widać, że nie wychodziło dziś kompletnie nic, a honor uratował jedynie Martin Schmitt. Mimo, że skaczą u siebie, to w jutrzejszym konkursie myślę że Freitag się spali. Stawiam na Loitzla po bardzo dobrym kursie.
Freitag - Loitzl | Loitzl [2,70] Bwin ⛔
Nasz rodak, Piotr Żyła, będzie skakał w parze z Hlavą. Czech w kwalifikacjach zajął bardzo dobrze 7 miejsce. Żyła znajdował się w końcówce stawki. Moim zdaniem od Żyły trochę zbyt dużo niektórzy wymagają. Momentami ma przebłyski, ale cały czas ma problem z powtarzalnością skoków. Gdyby rywale trochę lepiej skakali, to pewnie Polak byłby poza konkursem.
Hlava - Żyła | Hlava [1,35] Bwin ✅

dawid.400 13,9K

dawid.400

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Obywatel Swiata
Andreas Kofler - Thomas Morgenstern 1 @ 1,55 tobet ✅ 2-3 Hofer i Tepes ????

Również zgadzam się co do typu na Koflera, widać że o wygraną w TCS powalczy dwóch zawodników będą nimi Kofler i Bardal. Obaj są w kapitalnej formie szczególnie ten pierwszy który po raz kolejny demoluje rywali. Co prawda dzisiaj w kwalifikacjach czołowi zawodnicy oprócz Bardala i Koflera mieli wiatr w plecy, ale tego nie biorę aż tak pod uwagę. Ogólnie Morgi nie jest w najwyższej formie, oczywiście nadal to ścisła czołówka ale brakuje tego błysku w jego skokach. Są one dość nierówne. Kofler natomiast od początku sezonu w fantastycznej dyspozycji w Oberstdorfie zawsze dobrze skakał i dzisiaj potwierdził to w kwalifikacjach i nie mam nic przeciwko aby jutro to powtórzył.

A 5

aslan

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Koudelka - Zografski
Kolega mnie uprzedził z tym Colloredo;)
Koudelka-Zografski 1@1,50
Colloredo-McKenzie 1@1,50
Freitag-Loitzl 1@1,40(1 seria)

ako:3,19 Betsafe
Dla mnie oba typy 7/10,bo wiadomo że może wiaterek trochę wypaczyć wyniki.

//dawid
Może coś więcej, suche typy w tym dziale są usuwane.
To ja troszkę z przekory i chęci wywołania dyskusji, a troszkę z powodu autentycznych przekonań, pozwolę sobie nie zgodzić się z kolegą i rzucić trochę innego spojrzenia na parę Koudelka - Zografski...
Nie udzielałem się póki co specjalnie na tym forum, ale pewnie starsi z Was mnie dość dobrze kojarzą, a młodszych mam nadzieję skłonić do dyskusji...
Zacznijmy od charakterystyki zawodników:
Koudelka - Czech to solidna firma, nieźle zaczął sezon, w przeszłości też miał już bardzo udane występy, aczkolwiek swego czasu był ogromną nadzieją czeskich skoków i chyba jednak nie uniósł póki co ciężaru oczekiwań i nie został następcą Jandy. Nawet w dobrej formie jest to dla mnie zawodnik maksymalnie drugiej dziesiątki Pucharu Świata, choć trzeba przyznać, że w tym sezonie póki co idzie Mu świetnie (pytanie czy to stała tendencja czy tymczasowy trend).

Zografski
- Bułgar to spory talent i pomimo tego, że w swoim kraju w tym sporcie nie ma łatwo (brak tradycji, szkolenia itp.), kilka razy pokazał się już z dobrej strony. Kiedy w tym roku wydawało się, że dyskwalifikacja może zniszczyć jego przygodę ze skokami, po krótkim czasie powrócił w niezłym stylu zdobywając Mistrzostwo Świata Juniorów. Oszałamiających sukcesów nie odniósł i pewnie nigdy nie odniesie, ale moim zdaniem ma szanse na zostanie solidnym średniakiem w Pucharze Świata (ma dopiero 19 lat). Do tego należy dodać, że Jego najlepszy występ w ważnej imprezie to do tej pory ubiegłoroczny konkurs w Oberstdorfie, w którym zajął 16. lokatę.
To tyle krótkiego resume, przyjrzyjmy się jeszcze występom obu zawodników w Oberstdorfie w treningach i kwalifikacjach.
KWALIFIKACJE
Weźmy poprawkę na to, że w jutrzejszym konkursie to Zografski skacze jako 25. zawodnik kwalifikacji. Co prawda różnica między zawodnikiem 25. a 26. jest w zasadzie żadna, ale jeśli możemy na wstępie mówić o jakiejkolwiek przewadze psychicznej, to jest Ona po stronie Bułgara. Podkreślić też należy, że o ile różnicy w pozycji praktycznie nie ma, to Zografski skoczył w kwalifikacjach 120,5 metra, podczas gdy Koudelka zaledwie 112. 8,5 metra różnicy to nie w kij dmuchał i trzeba o tym pamiętać. Inna rzecz, że kwalifikacji nie widziałem, a różnica w odległości nijak nie przekłada się tutaj na różnicę punktową (nie wiem czy tylko z powodu wiatru czy też stylu).
TRENINGI
W pierwszym treningu Koudelka był 14., a Zografski 20. Trzeba jednak podkreślić, że różnica w długości skoku to tylko 0,5 metra (Koudelka 124, Zografski 123,5). Bardziej więc wiarygodne jest dla mnie to, że obaj oddali solidne skoki.
W drugim treningu wygrywa Zografski - jest 24. i skacze 118 metrów. Koudelka jest niedaleko, kończy na 29. pozycji, ale skacze 4,5 metra mniej (113,5).
PODSUMOWANIE
Koudelka jest z pewnością skoczkiem bardziej znanym, doświadczonym i kompletnym niż Zografski. Z drugiej jednak strony dokonując karkołomnego zsumowania długości 3 dotychczasowych skoków z Oberstdorfu, wychodzi na to, że Zografski jest lepszy o 12,5 metra. Co więcej, wygląda na to, że paradoksalnie prezentuje On formę bardziej stabilną od Czecha.
Oczywiście to o niczym nie świadczy, a Koudelka mógł odpuszczać treningi, ale szereg powyższych okoliczności powoduje, że według mnie kursy w tej parze powinny być ustawione inaczej (zbliżone, z niewielkim wskazaniem na Koudelkę). Jeśli natomiast widzę w Tobet 2,95 na Zografskiego, to trudno z mojej perspektywy nie doszukiwać się tu value... Pamiętajmy, że chodzi tu o jeden skok, a Koudelka skakał tu póki co w kratkę.
Słowem - nie twierdzę, że Zografski z pewnością pokona Koudelkę, ale daję Mu na to jakieś 40-45% szans. Kurs na poziomie 2,95 tego typu szans nie oddaje. W związku z powyższym, lekko próbuję pograć Bułgara.
Koudelka - Zografski 2 H2H 1st round 2,95
Pozdrawiam,
Aslan

S 2,2K

soltysiao

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Koudelka-Zografski 1,50 ✅
Colloredo-McKenzie 1,50 ✅
Hilde-Wank 1,15 - 1 seria ✅
Kofler-Stoch 1,25 - 1 seria ✅
ako 3,23 ✅
Betsafe

Koudelka swietna forma i nagle mialby byc slabszy od orzecietnego Zografskiego ? W skokach wszystko mozliwe ale bez przesady.
Colloredo dobre treningi, McKenzie anonimowy dla mnie i musi odpasc w 1 serii...
Kofler taka petarda ze Stochowi tylko upadek albo bula Austriaka by pomogła. Liczyc moze co najwyzej na LL. Hilde a Wank to przepasc wiec bez komentarza. Jako ze sa to skoki to stawka mała ale wydaje sie pewne.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
POLSKA
Best Finishing Position (1st Run)
Koudelka, R - Zografski, V 1 1,40 ✅
Best Finishing Position (1st Run)
Hlava, L - Zyla, P 1 1,30 ✅
Unibet

Dzisiaj Unibet dał fajne pary. Wybrałem takie dwie.
Czech zdecydowanie lepszy w przekroju całego sezonu od młodego Bułgara.Wczoraj Koudelka skakał w niesprzyjąjących warunkach i dlatego taka odległość podczas kwalifikacji.
W drugiej parze również Czech tylko przeciwko Piotrkowi Żyle. Hlava od początku sezonu naprawde w wysokiej formie i potwierdził to wczorajszym skokiem równiez(128,5m). Nie sądzę aby Żyła miał większe szanse wygrać ta pare.

2/2

obserwator-m 9,1K

obserwator-m

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jakby ktoś chciał sure beta : Sklett - Ammann 1 @ 2.05✅ Betsson 2 @ 2.10 Unibet (1.skok) Ito - Hautamaki 1 @ 1.55✅ Betsson 2 @ 4.00 Tobet (1.skok)
Prośba do modów o nie usuwanie, przynajmniej do konkursu, bo szczególnie 2 sure jest smakowity
Chyba nikt nie skorzystał:razz:

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Rowniez jedno spostrzezenie, mysle ze pomocne. Na bet365 na Koflera w parze z Stochem kurs 1.32...., wiec uwazam to za godne uwagi ????
Pozdrowienia i zycze obfitosci ;)

K 184

kalsat

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wypowiem sie do posta Aslana bo nie bierze pod uwage jednego ważnego czynnika tzn. wiatru. Jak by popatrzyl na doklane wyniki trenigow i Q zauważyłby ze Czech skakał w najgorszych warunkach ( w 2 trenigu miał ponad 1m w plecy w Q blisko 2 m , dla porównania Bułgar tylko 0.3m i 0.2m) jak ważny elementem jest wiatr w skokach kazdy wiem i nawet przeliczniki nie oddadzą faktycznego stanu(tzn na pewno jest bardziej sprawiedliwie teraz, ale każdy zawodnik by wolał mieć wiatr pod narty i minus niż na odwrót.Teraz jak wiadomo beda skak jeden po drugim i warunki powinny byc takie same , a w tych Bułgarowi nie daje na pewno jak to napisał Aslan 40-45% szans , bardziej 15-20 bo to jednak skoki. I kurs 1.50 na Czecha uważam ja wyżej koledzy napisali do gry

vde 119

vde

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
@Aslan,@Soltysiao Wy chyba żartujecie z tym Colloredo !?
Colloredo nie musi wygrać wcale z Damjanem, a MacKenzie skacze bardzo regularnie, dobry skok na treningu, dobry w kwalifikacjach. W parze z Kasai na pewno jest faworytem. Do tego warunki ponoć mają być kiepskie, mocny wiatr, i różnie to się może potoczyć
Colloredo
vs MacKenzie
typ 2 -&gt; 2,40 @ betsafe
Bardzo, bardzo ciekawym typem w/g mnie jest jeszcze taki:
Schlierenzauer
vs Bardal
typ 2 -&gt; 1,70 @ betsafe

Status
Zamknięty.