>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Trustly

tommy83 298

tommy83

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Trustly wg mnie nie jest zbyt bezpieczne do rana akcji hazardowych. Wypłaty na konto wiec automatycznie zostaje slad i dowód na udział w grze u nielegalnych firm. Skrill i neteler zablokowal juz swoje usługi a też były głosy ze na pewno tego nue zrobią bo podlegają pod angielskie prawo. Na rynku powstała potężna nisza ale wątpię że pojawi się ktoś kto ją zagospodaruje

to raczej kwestia bukmacherow a nie skrilla/netellera - na sbullu dalej obie opcje dzialaja.

V 0

veteran

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
to raczej kwestia bukmacherow a nie skrilla/netellera - na sullu dalej obie opcje dzialaja.
No nie - jestem przekonany, ze sbull założył nowe konta Skrill/Neteller i nie poinformował ich ze to transakcje hazardowe.
Jak zareaguje Skrill/Neteller pokaże właśnie jak serio podchodzą do przestrzegania prawa. Mogą udawać ze nie wiedzą o tych &quot;nowych&quot; kontach lub skrupulatnie je sprawdzać i po czasie blokować sbullowi i reszcie.
Taka sama sytuacja miała miejsce w USA 10 lat temu - tam właśnie zablokowali transakcje hazardowe i portfele jak i organizacje płatnicze/kartowe je rygorystycznie blokowały.
EDIT: lub oczywiście obsługują płatności z kont osobistych, co dobrze nie wróży...

K 0

kolba121

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Do tych co wypłacali poprzez trustly. Jakie prowizje pobierają i od jakich kwot, ewentualnie ile jest darmowych wypłat w miesiącu ?

H 32

hortex

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
W trustly muszę podać nr konta w banku do wypłaty. Wystarczy polski rachunek, czy trzeba z IBAN podać?

B 172

bmoran

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
najpierw wybierasz bank z listy, potem podajesz tylko numer konta. Zadnych danych swoich nie podajesz, iban tez nie jest wymagany.

B 0

bartc1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
A jak będzie, jeśli załózmy wpłacimy poprzez Trustly to będzie można zadysponować wypłatę na Skrill ( jesli oczywiście dalej będzie w opcji wypłat) - przy założeniu że wcześniej już korzystliśmy ze skrilla?

B 63

bodzio57

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poznan
A jak będzie, jeśli załózmy wpłacimy poprzez Trustly to będzie można zadysponować wypłatę na Skrill ( jesli oczywiście dalej będzie w opcji wypłat) - przy założeniu że wcześniej już korzystliśmy ze skrilla?

tak jak najbardziej, jeżeli będzie dostępna opcja wypłaty na skrill to śmiało możesz wypłacać

raaul007 188

raaul007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Wczoraj i dziś wpłacając z mBanku poprzez Trustly pojawia mi się taki komunikat:

Od kilku miesięcy zawsze wpłacałem tą metodą bez żadnego problemu. W ustawieniach mBanku nie znalazłem nigdzie żadnych opcji zmiany bieżącego limitu natychmiastowych wpłat. Miał ktoś z Was podobnie? O co tu chodzi?

A 205

amindada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
miałem takie coś, kasa była dopiero na koncie buka następnego dnia roboczego ok 11.

raaul007 188

raaul007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
miałem takie coś, kasa była dopiero na koncie buka następnego dnia roboczego ok 11.
Znalazłem to ustawienie w panelu mBanku: Moje Finanse &gt; karty &gt; limity &gt; Transakcje internetowe, modyfikujesz, zatwierdzasz zmiany smsem. Miałem ustawione faktycznie 0 zł limit dzienny i miesięczny, co dziwne, bo przecież często płacę przez net.
Na Uni nic się nie zmieniło, może system musi to przetrawić. A kiedy ci się to zdarzyło i co było przy następnych wpłatach tą metodą?

A 205

amindada

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja akurat wpłaciłem z banku pocztowego, to było z 2 tyg temu, wpłaciłem z 2-3 x po 200 zł, później 500, i po pół godz 300zł i te ostatnie 300 nie przeszło, pojawil sie faktycznie jakis komunikat ale szybko zniknal, a kasy w 1xbet nie było. Później wplacilem na póbe 5 zł, i te 5zł przeszło o dziwo, a te 300 dopiero na drugi dzień.

K 61

kriksus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z przyjemnością informujemy, że wszystkie* banki w Polsce dostępne za pośrednictwem Trustly, oferują natychmiastowe wpłaty i wypłaty środków bez przewalutowania na/z konta Unibet.
*Z wyłączeniem mBanku - przelew realizowany jest następnego dnia roboczego
Co to za heca z tym mBankiem ?

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
raaul007 +5 Punkty (Faktycznie tak piszą.)
raaul007 188

raaul007

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lublin
Z przyjemnością informujemy, że wszystkie* banki w Polsce dostępne za pośrednictwem Trustly, oferują natychmiastowe wpłaty i wypłaty środków bez przewalutowania na/z konta Unibet.
Jakie źródło podało takie info?
Ok, już zgooglowałem i faktycznie jest to info na stronie Uni bet.

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
wpłaciłem właśnie do bah z mbanku trustly i kasa do razu aż się zdziwiłem bo myślałem że jutro będzie

B 17

blancik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wczoraj i dziś wpłacając z mBanku poprzez Trustly pojawia mi się taki komunikat:

Od kilku miesięcy zawsze wpłacałem tą metodą bez żadnego problemu. W ustawieniach mBanku nie znalazłem nigdzie żadnych opcji zmiany bieżącego limitu natychmiastowych wpłat. Miał ktoś z Was podobnie? O co tu chodzi?

Też dziś mi takie coś wyskoczyło podczas drugiej dzisiejszej wpłaty. Pierwsza wpłata była u innego buka. Dodam że od 2 dni nie mogłem wpłacać przez trustly, a dziś jakieś śmieszne limity.

Z 2

ziutek11113

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warmia

Panowie dziwna sytuacja  w środę zleciłem wpłatę do unibet przez trustly z mBanku i do teraz nie ma kasy na koncie unibet, ciągle tylko piszą że kasa dojdzie ale nie wiedzą kiedy, a w unibet pisali ze w piątek będzie , pozniej że w poniedziałek, a teraz już ze nie wiedzą kiedy, ktoś też ma taki problem? 

G 0

greggor5

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

Również zrobiłem depozyt w środę z mbanku i do tej pory nie mam pieniędzy. Ja dostałem wczoraj odpowiedź z Działu Finansów, że Trustly wprowadził limity pomiędzy bankami na które nie mają wpływu, a ja przekroczyłem limit wpłat natychmiastowych. Mijają kolejne 24h, a depozyt nie został zaksięgowany. Pozostaję czekać.

krzych88 5

krzych88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lancut
No właśnie miałem taką sytuację przed chwilą z inteligo i się trochę zdziwiłem. Info, że przelew poszedł ale z racji jakiegoś limitu pieniądze dojdą jutro. To fajnie, jak jutro już mi to nie będzie potrzebne, bo mecze są dzisiaj. ;/