>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tragedia w Smoleńsku

Status
Zamknięty.
olo 2,2K

olo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdansk
Trudno mi powiedzieć, bo znalazłem ją na forum PB, ale wydaje się bardzo prawdopodobna bo Kwaśniewski w tvn24 potwierdza niektóre nazwiska z tej listy.

Aha, no to mam nadzieję, że przynajmneij w kwestii Wojskowych się zgadza z rzeczywistością.

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja poczekam do 20, wtedy pewnie się wyjaśni ile osób było dokładnie.
Wiadomo coś o tych 3 osobach kto przeżył- kto to był :?:

to jest informacja przekazywana przez jedną z zagranicznych agencji, według polskiego MSZ niepotwierdzona, rzecznik MSZ, Piotr Paszkowski powiedział że sprawdzają tą informację

G 1

grzeczny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Też bym chciał wiedzieć, kto przeżył, ale wszędzie mowia coś innego....kogo tu słuchać????

przem212 0

przem212

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
Dokładnie było 132 osoby i nikt nie przeżył włączcie sobie TVN24 jes na bieżąco podawane
polskie MSZ potwierdziło już Prezydent nie żyje Maria także i wszyscy co byli w samolocie

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
za 30 minut rzecznik MSZ ma miec dokladniejsze informacje, wlasnie obnizyli flage do polowy na maszcie przy palacu prezydenckim

betheone 188

betheone

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zewszad
Cały polityczny i wojskowy mózg zginął. Czy była już kiedykolwiek taka tragedia w historii?

M 25

mase

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Według pierwotnej decyzji finałowy turniej Final Four miał się odbyć, ale bez zaplanowanej oprawy. Następnie jednak przedstawiciel CEV, do którego należy decyzja został wezwany do wojewódzkiego sztabu kryzysowego w celu konsultacji tej decyzji. Nieoficjalnie Final Four zostanie odwołane. Wiadomość oficjalna ma zostać podana wkrótce.

Jedyna mądra decyzja :-(

Status
Zamknięty.