Na onet, wp czy interię wejść nie idzie a taka strona internetowa CNN milczy o katastrofie. Zapatrzeni w swoje nosy Amerykańcy :/
a mieli właśnie ogłosić przetarg na nowe.Straszna tragedia, prawie połowa najważniejszych instytucji Rzeczpospolitej straciła dziś swoich szefów! To będzie prawdziwy chaos przez najbliższe tygodnie, a większość urzędów powołuje prezydent...zastanawia mnie jak to w praktyce zostanie rozwiązane.
BO JAK TO JEST ŻE W 40 MILIONOWYM KRAJU 20 LAT NOWY SAMOLOT SIĘ KUPUJE!!!!!!
Straszna tragedia, prawie połowa najważniejszych instytucji Rzeczpospolitej straciła dziś swoich szefów! To będzie prawdziwy chaos przez najbliższe tygodnie, a większość urzędów powołuje prezydent...zastanawia mnie jak to w praktyce zostanie rozwiązane.
BO JAK TO JEST ŻE W 40 MILIONOWYM KRAJU 20 LAT NOWY SAMOLOT SIĘ KUPUJE!!!!!!
U nas wszystko się robi dopiero gdy jest tragedia, drogi, przepisy i inne.
Mnie się nie chce w to wierzyć że to "zwykła katastrofa"
Koniec tematu.
Boże Świeć nad ich duszami ;( ;( ;(
A co samolot miał do tego? Sam spadł? Nawet nowy by nie pomógł. Pomysl ->pisz
to że jego stan wołał o pomste do nieba ,przecież piloci ,którzy latają z polskimi VIP`a ,zaczęli protestować i odchodzić z powodu złego stanu technicznego.A co samolot miał do tego? Sam spadł? Nawet nowy by nie pomógł. Pomysl ->pisz
dzięki vdv.
nigdy nie byłem zwolennikiem transportu takiej liczby wielkich osobistości jednym środkiem.
Snajper zapewniam Cie ze nowoczesniejszy samolot mial by wieksze szanse na bezpieczne awaryjne ladowanie. A o nowych samolotach to sie mowilo od 15 lat minimum.