>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Totolotek - opinie

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Czy totolotek zwiekszyl podatek do 12% w aplikacji mobilnej? Gram tam od kilku dni i zawsze przelicznik byl 0,94 a dzisiaj wsxystki zaklady mnoza przez 0,88. Mowa o aplikacji mobilnej.
Podałem Ci już przecież o 18:01 w innym wątku link
https://forum.bukmacherskie.com/f40/totolotek-pytanie-145660.html#post6468377
do wczorajszego wpisu #375 w tym wątku od @czokera
Spore zmiany w promocjach w Totolotku - oczywiście na minus.
Zawiesili dzisiaj promocję związaną z aplikacją mobilną (6% podatku) oraz zmienili promocję z bonusem reload (do tej pory był w każdy poniedziałek, teraz będzie raz w miesiącu)
- a Ty zamiast przeczytać jego treść, to dalej pytasz teraz już tu, gdy wszystko jest jasne.

R 367

romeo12345

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Twój link przeczytałem i zrozumiałem ze chcesz zebym zapytał w tym temacie. Teraz znalazlem post czokera i juz wszystko wiem.

rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bukmacher na minus, fatalny nie ma podbicia do konkurencji. Słaba oferta, słaba oferta live i niskie kursy. Wcześniej ratował ten podatek 6% na aplikacji, teraz już totalna porażka. Kompletnie nie polecam. Tylko Juroszek ma niższe kursy niż ten totolotek. Żenada, uciekam stąd. Docieniałem za możliwość wpłat paysafecard, teraz juz nic mnie tutaj nie trzyma.

J 14

jonnyantonny

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ronnang
Limit 500 PLN na tydzień. Pani na chacie poradziła bym napisał maila by zwiększyć limit. Ktoś/coś na ten temat. Jest nadzieja czy jak grochem o ścianę?
Tak poza tym tęsknicie za czasami ,kiedy można było grać normalnie?
Jest szansa jak PIS odda władzę ,że czasy normalności wrócą czy dobrze już było?

P 0

pawelzak94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pisz, mi podwyższyli. Też kończe u nich gre,bonusy obcieli. Jak do konkurencji, to gdzie? Fortuna wydaje mi się najlepsza(kursy, marża).

wlkp1922 164

wlkp1922

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Grałem u nich jakiś czas na aplikacji mobilnej zę względu na większy współczynnik po skończeniu tej promocji odradzam grania w tym marnym bukmacherze. Kursy jak i ofertą nie powalaja na kolana u konkurencji zdecydowanie lepsze. Kolejna sprawa ich strona mobilna jedna z najgorszych jak nie najgorsza (razem z forbetem w ich początkowej karierze nie wiem jak teraz to wygląda w forbecie) to samo tyczy się ich aplikacji mobilnej. Zakłady live w aplikacji jak i mobilnej stronie wola o pomstwe do nieba, strasznie spoznione niby zdarzenia odblokowane jednak gdy wrzucasz do kuponu nie idzie zagrać. Na mały plus możliwość wpłaty paysafecard i szybkie wypłaty. Jednak mimo wszystko po wycofaniu promocji na apikacji mobilnej nie zagram tam nigdy więcej. Ogólna ocena 2/10, za słabe Kursy, ofertę, brak streamow, żałosna aplikacja/strona mobilna i beznadziejne zakłady live.

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zagrałem Golubic z WTA, mecz się skończył już dość dawno a oni nadal nie rozliczyli i nie mogę iść po kasę do punktu. Zawsze tam jest tak długo ?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zagrałem Golubic z WTA, mecz się skończył już dość dawno a oni nadal nie rozliczyli i nie mogę iść po kasę do punktu. Zawsze tam jest tak długo ?
Wszystko zależy od turnieju, przyznam szczerze że grając u nich en element zaważył najbardziej o mojej rezygnacji z ich usług. Zdecydowanie są firmy które szybciej rozliczają.

Waldi1979 35,5K

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
36
Konkurs na FB Totolotka, do wygrania 30, 20 i 10 PLN

tnf 212

tnf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ile idzie wypłata jak zlece powiedzmy o 9 rano w poniedziałek ?

paskovesl 168

paskovesl

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Slaskie
Czyli piątki bez podatku już nie działają ? No dalej pisze na ich stronie że grając przez apke za min 100zl i kurs 2 jest zakład bez podatku

A 185

adikos

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
od jakiegoś czasu gram bez podatku działa zarówno na apce jak i na normalnej stronie, a także w stacjonarnych punktach, w skrócie w każdym kanale w piątek działa.

koszykowkaa 16

koszykowkaa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Toto-mix chyba dąży do bycia najgorszym bukiem w Polsce. Dziś mimo piątkowej promocji (gra bez podatku) wystawili niższe kursy od STS (kursy w Toto-mix bez podatku dawały mniejsza wygraną jak w STS z obciążeniem -12%. A to jest duża sztuka aby coś takiego wykonać.
Drogi zarządzie toto-mix, proponuje poprawić jakość usług w Waszej firmie. Chwilowy wzrost wpływów i nowi klienci nie będzie trwać wiecznie.