>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Totolotek - opinie

D 3

denon23

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Totolotek coraz bardziej mnie zraza.. Bardzo uboga oferta.. W LM brak bramek poszczegolnych druzyn, chyba troszke slabo co nie? Tak samo brak dzisiaj np. Varcelona - CSKA w Eurolidze panow.. Brak mozliwosci postawienia zakladu, mimo ze do jego rozpoczecia zostało 4 godziny + .. Coraz slabiej w totku, a szkoda bo lubie tam chodzic. Bardziej niz do fortuny czy sts.

inzaghi78 599

inzaghi78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Centralna Polska
Totolotek to niestety najwiekszy bubel na rynku ????
Sam mialem zamiar tam troche pograc zachecony tym bonusem powitalnym ale oferta jest cieniutka, ciagle mam problemy z wyslalniem kuponu bo wyskakuje jakis blad i musze czekac na polaczenie z konsultantem zeby laskawie wyslac kupon ...
slabo to wyglada i nie wiem skad jest tam tyle bledow ...

scyth 98

scyth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Manchester
Totolotek to niestety najwiekszy bubel na rynku ????
Sam mialem zamiar tam troche pograc zachecony tym bonusem powitalnym ale oferta jest cieniutka, ciagle mam problemy z wyslalniem kuponu bo wyskakuje jakis blad i musze czekac na polaczenie z konsultantem zeby laskawie wyslac kupon ...
slabo to wyglada i nie wiem skad jest tam tyle bledow ...
Ja nigdy nie miałem problemów z wysłaniem kuponu. Wszystko rozliczają dość szybko. Oferta też nie jest najgorsza. Filtrowanie mogliby jednak poprawić bo jak chcę pograć over w koszykówce to każdy mecz trzeba otwierać osobno a to trochę niewygodne i czasochłonne

M 171

marcios

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Co do Oferty to zdecydowanie poprawili na piłke są overy 0,5 1 poł i 2 poł dodali rzuty rożne narazie na wybrane ligi tydzien temu chyba testowali były żółte kartki i 3 linie rzutów rożnych do wyboru na dany mecz mam nadzieje że to powróci i dalej będą dodawać różne ciekawe rzeczy, w hokeja też jest ok rózne linie overów itp więc pisanie, że oferta cieniutka to nie na miejscu aktualnie, no chyba że porównujesz ją do Bet365 i innych zagranicznych ale na tle naziemnych aktualnie jest dobrze a jak poprawią jeszcze troche to będzie nawet bardzo dobrze

inzaghi78 599

inzaghi78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Centralna Polska
Ja nigdy nie miałem problemów z wysłaniem kuponu. Wszystko rozliczają dość szybko. Oferta też nie jest najgorsza. Filtrowanie mogliby jednak poprawić bo jak chcę pograć over w koszykówce to każdy mecz trzeba otwierać osobno a to trochę niewygodne i czasochłonne

a ja mam codziennie ????
Wczoraj nie moglem zagrac biatlonu !!

Teraz nie moge zagrac 2 spotkan z siatkowki - 1 z nich jest w super 6 czyli jest wymagane min. 2 zdarzenia a na moim kuponie sa 3 wiec o co chodzi ???

Napiszcie tez jak mozna zagrac spotkanie z kursem dnia ??

scyth 98

scyth

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Manchester
a ja mam codziennie ????
Wczoraj nie moglem zagrac biatlonu !!
Teraz nie moge zagrac 2 spotkan z siatkowki - 1 z nich jest w super 6 czyli jest wymagane min. 2 zdarzenia a na moim kuponie sa 3 wiec o co chodzi ???
Napiszcie tez jak mozna zagrac spotkanie z kursem dnia ??
Wybierasz mecze i normalnie dodajesz typ spośród kursów dnia do swojego kuponu.
Jeśli chodzi o Super 6 to muszą być mecze tylko spośród Super 6, nie można łączyć z innymi z oferty o ile się nie mylę.

T 16

tommy_krk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Przestrzegam przed Totolotkiem i ich zakładami przez internet! Dziś miałem taką oto sytuację. Postanowiłem zagrać sobie parę systemów z tych samych zdarzeń. Dodałem do kuponu 12 meczów i chciałem zagrać za drobne wszystkie systemy od 2 z 12 do 11 z 12. Wpisałem na początku pewną kwotę na każdy system, klikam na zagraj zakład i dostaję po chwili informację: &quot;za wysoka wygrana, zmniejsz stawkę lub kurs&quot;. Ok to zmniejszam jedno i drugie, po czym parę razy podobny komunikat. W końcu udało się zagrać za jeszcze mniejsze pieniądze niż chciałem i dostaję piękny komunikat, że zakład został zagrany. Wchodzę w historię konta, a tam połowa systemów pograna parę razy! Co za tym idzie, wydałem więcej pieniędzy niż chciałem.... to chyba nie w porządku, kiedy dostaję komunikat &quot;zakład nie przyjęty zmniejsz stawkę blebleble&quot; to oczekuję, że zakład został nie przyjęty! Czy ja mam zgadywać który system został przyjęty a który nie, jeśli nie ma informacji o konkretnych systemach nie przyjętych lub przyjętych tylko ogółem dostaję informację &quot;Zakład nie przyjęty&quot;? Sprawa zgłoszona do supportu, po 20min dostaję odpowiedź, że od nich wygląda wszystko ok i nie wycofują zakładów zawartych przez internet. Takie rzeczy to oczywiście tylko w Polskich naziemnych bukach! Okradają klientów i tyle! Odradzam tam grę!

Totolotek poszedł po rozum do głowy i po mojej ostrej interwencji mailowej nagle w 20min okazało się, że mogą anulować zakłady zawarte przez internet (anulowali wskazane przeze mnie) oraz podobno poprawią działanie strony. Za to mają dużego plusa! W razie problemów z nimi, sugeruję ich postraszyć antyreklamą.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Gra w sieci jest obecnie niemozliwa i wiele osob ma ten sam problem a toto nioe reaguje, wyskakuje okienko powiadamiajace o zmianach w historii konta i nie chce znikac a po kliknieicu CLOSE strona sie odswieza i nie da sie dodac zakladow. Jedna wielka PORAZKA!

inzaghi78 599

inzaghi78

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Centralna Polska
Gra w sieci jest obecnie niemozliwa i wiele osob ma ten sam problem a toto nioe reaguje, wyskakuje okienko powiadamiajace o zmianach w historii konta i nie chce znikac a po kliknieicu CLOSE strona sie odswieza i nie da sie dodac zakladow. Jedna wielka PORAZKA!

JUz wczesniej o tym pisalem ⛔

najgorsza oferta , najnizsze kursy i jeszcze najwiecej problemow zeby cokolwiek zagrac ????

I 365

iczasopisma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Godzina do konkursu skoków (kwalifikacji) i TotoMix w wersji netowej dał już 3 (słownie: trzy pary H2H). Dla porównania, w punktach od kilku godzin par jest 125.
Poprzednio jak pytałem o co chodzi, miła pani odpisała, że bardzo przepraszają, ale w weekend jest dużo meczów, a system ma ograniczoną pojemność. :|
Po co oni prosili o zgodę na te zakłady w sieci, skoro sami nie są w stanie nad tym zapanować?

P 0

pilkarz1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam mam problemy z rejestracją w totolotku przy pesel i przy kodzie pocztowym obok mam czerwone litery i. Przy pesel mam coś takiego LBL_REG_PESEL_REQ_HINT, a obok kodu pisze niby wymagany 5 cyfrowy kod pocztowy. Przy wpisaniu maila też nie tak - wymagany poprawny adres email. Jak to poprawnie wpisać?

hiro 2,7K

hiro

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Zleciłem dzisiaj pierwszą wypłatę o 8:46, a o 16:00 kasa została zaksięgowana u mnie na koncie ???? Totolotek dla mnie na plus ????

rangizz 618

rangizz

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czy wpłata przez transferuj idzie w normalnym czasie tj. parę minut, czy zdarzają się jakieś opóźnienia?

L 6

limak11

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Bardzo niemiła obsługa w punktach naziemnych. Tyle mogę powiedzieć o tym buk-u, bo więcej go nie odwiedzę.

R 0

rysiek50

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W totomixie obstawianie jest kłopotliwe.Ale są i dobre np.Toto-Gol,Toto-Liga

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Bardzo niemiła obsługa w punktach naziemnych. Tyle mogę powiedzieć o tym buk-u, bo więcej go nie odwiedzę.

Możesz przecież na netowej stronie Totolotka:
http://cw.totolotek.pl/totomix/oferta/

zrobić e-kupon w domu, spisać następnie jego indywidualny numer i na jego podstawie w kolekturze zostanie wydrukowany kupon wg Twoich dyspozycji co do typowań i stawki.

Tak więc poza:
&quot;dzień dobry, dziękuję i do widzenia&quot; - nie musisz odezwać się żadnym innym słowem a być w pełni obsłużonym , gdyż w/w sposób nie daje pola do bycia niemile obsłużonym...

.

R 0

rysiek50

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie wybiorę się do punktu Totomixa,albo tylko jak napisał edi8.&quot;dzień dobry, dziękuję i do widzenia&quot; - nie odezwać się żadnym innym słowem a być obsłużonym.