>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Totolotek chamskie i beszczelne traktowanie!

crossmen 360

crossmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
No napisałem abyś nie powtarzał ploty, jak na tym opierasz tylko swoją odpowiedź, a tak naprawdę nie wiesz nawet o co chodzi
Walisz rybami chłopcze
Ploty to możesz sobie z sąsiadami powielać.⛔

crossmen 360

crossmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Jeszcze raz proszę o niekomentowanie postów,ta opinia to nie ploty tylko moja opinia z głowy,uszanuj to,z góry dziękuję

T 2,8K

tadzin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
heh no właśnie nie można, najlepszego już nie ma wśród nas ????

jakby nie bylo to by kolega wyzej nie pisal ze sie da.

bo sie da.
:]

panika 63

panika

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Nie wiem o co ta spina, ale generalnie nic nowego.
Spróbujcie na PL bukach pograć po kwotach, gdzie na zachodzie by Was nie limitowali czyli np. 5000 zł na kupon i takich kuponów w miesiącu kilka. Zaraz będzie blok.
Do tego warto zastanowić się czemu &quot;duże firmy&quot; nie pozwalają grać w innej walucie niż PLN. Ostatnio chciałem zarejestrować się i grać w euro/funtach, to niestety nie ma takiej możliwości ????

Reasumując ja teraz &quot;bidnie&quot; przeczekuje to co się dzieje i nie mam zamiaru grać na PL bukach. Właśnie przez śmieszne limity, brak możliwości gry w innej walucie i kończąc na marnych kursach, ofercie i podatku.

Jak ktoś puszcza taśmę za 2 pln z ako 1000000 to tagujcie to #januszebukmacherki czy coś.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
czarny-kotek +4 Punkty
chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagranica
@PaNiKa
Żeby grać z sensem trzeba mieć Kwit
A nie każdy go ma! Więc zastanowić się co mówisz....

panika 63

panika

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
@PaNiKa
Żeby grać z sensem trzeba mieć Kwit
A nie każdy go ma! Więc zastanowić się co mówisz....

Ok, ale po co ten offence.
Dlatego warto zastanowić się i podzielić opinie ludzi, którzy grają grubo i z sensem oraz takich, którzy grają raz na tydzień top ligi za 2-10 pln z ako 10000.
Nie porównujmy zabawy do regularnych zarobków.

Dlatego warto dodać, że moja opinia dotyczy ludzi, którzy &quot;dorabiają&quot; sobie do pensji ostro lub żyją z tego.
To, że nasi bukmacherzy są dobrzy dla Kowalskich, którzy tak jak napisałem wyżej klepią taśmę za 2 PLN - ok.

Ale na pewno nie pozwalają na nawet lekkie szaleństwa względem wygranych i stawek, a to jest już śmieszne i dyskwalifikuje ich na wstępie.

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagranica
Ok, ale po co ten offence.
Dlatego warto zastanowić się i podzielić opinie ludzi, którzy grają grubo i z sensem oraz takich, którzy grają raz na tydzień top ligi za 2-10 pln z ako 10000.
Nie porównujmy zabawy do regularnych zarobków.

Dlatego warto dodać, że moja opinia dotyczy ludzi, którzy &quot;dorabiają&quot; sobie do pensji ostro lub żyją z tego.
To, że nasi bukmacherzy są dobrzy dla Kowalskich, którzy tak jak napisałem wyżej klepią taśmę za 2 PLN - ok.

Ale na pewno nie pozwalają na nawet lekkie szaleństwa względem wygranych i stawek, a to jest już śmieszne i dyskwalifikuje ich na wstępie.
A co znowu coś wiesz ze słuchu i domysłów? Ty żyjesz, ale za najniższą krajową jak 80% tego forum na 100%, Twoje rady i opinie są bezwartościowe bo to zwykłe &quot;jebanie farmazonow&quot;. Takie czyste fantazjowanie i nic więcej

Już tu jeden był w temacie o brokerach przed rozwinięciem tematu co wiedział wszystko o grze w brokerach , niby grał tam od lat itp itd a okazało się że on to tylko wie tzn jemu tak nakazuje jego logika
Byl to jedynie stek urojonych bzdur nie popartych żadnym realnym doświadczeniem
To samo jest z Tobą....

A 0

agres

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
A co znowu coś wiesz ze słuchu i domysłów? Ty żyjesz, ale za najniższą krajową jak 80% tego forum na 100%, Twoje rady i opinie są bezwartościowe bo to zwykłe &quot;jebanie farmazonow&quot;. Takie czyste fantazjowanie i nic więcej

Już tu jeden był w temacie o brokerach przed rozwinięciem tematu co wiedział wszystko o grze w brokerach , niby grał tam od lat itp itd a okazało się że on to tylko wie tzn jemu tak nakazuje jego logika

To samo jest z Tobą....

Lepiej popatrz na siebie i swój trolling. Jesteś tu miesiąc i tylko negujesz innych. Czepiasz sie czy nawet obrażasz udając przy tym wszystko wiedzącego. Nikt Ci nie da wyciągu z konta, skrilla czy swoich statystyk gry byś uwierzył w dobrą gre. Dla takich osób jesteś nikim.

panika 63

panika

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa

To samo jest z Tobą....

Nie wiem skąd u Ciebie tyle jadu, nie wiem skąd ten offence w moją stronę i wnioskuję, że masz 15 lat, także proponuję szykować się na sprawdzian z przyrki, który masz jutro, bo zaraz koniec roku.

Nie mam zamiaru z Tobą wchodzić w polemikę, bo to nie ma sensu.
Nie mam zamiaru również dzielić się z Tobą moim życiem, zarobkami oraz kuponami, bo to również nie ma sensu.

Nie wiem czy jesteś Pisowcem czy co i nie wiem skąd u Ciebie ta obrona PL bukmacherów, ja wyrażam tylko swoją opinię na ten temat.
Jeżeli grasz taśmę za 2 PLN z ako 10000 w stsie po niedzielnym obiedzie, to graj, życzę Ci owocnych wygranych i masę zabawy - bo o to w tym chodzi ????

PS: Moderatorzy wykasujcie te posty trolli, bo szkoda zaśmiecać ten temat.

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagranica
Lepiej popatrz na siebie i swój trolling. Jesteś tu miesiąc i tylko negujesz innych. Czepiasz sie czy nawet obrażasz udając przy tym wszystko wiedzącego. Nikt Ci nie da wyciągu z konta, skrilla czy swoich statystyk gry byś uwierzył w dobrą gre. Dla takich osób jesteś nikim.
A hu...mnie interesuje gra innych człowieku! Ja nic od nikogo nie chce, mam wyj...na cały świat, religie itp, Pilnuje swego bebzona i zycia
Chodzi mi że to Wy domniemujecie i piszecie jak należy grać, kto jak gra i o co chodzi firmom bukmacherskim. Tyle że to nie wy sprawdziliscie a tworzycie farmazony i Waszą durna logika wam coś podpowiada, a realnej, sprawdzonej wiedzy macie 0. I dlatego mi napisałeś że nikt nie pokarze mi wyciągu itp. To raczej Tobie nikt tego nie pokarze i się nie dowiesz jak jest realnie, bo ty i ten drugi to sobie możecie popisać o jakiś 2 pln i weekendowych grach. Człowieku takie rzeczy się pisało 15 lat temu
A odnośnie mego wieku, znam to forum od powstania i inne pierwsze projekty w Polsce. Co lepiej znam założycieli z realnego świata
Zresztą ja już wam to samo napisałem powyżej, tylko że to za wysoki poziom aby dotarło do takich &quot;analityków&quot; jak Wy. W prosty i czytelny sposób napisałem cyt: &quot; w dziale o brokerach był taki sam koleś jak wy co wszystko wiedział bo niby też testował od lat, a tak naprawdę to tylko myślał że tak jest, a okazało się to bzdurą, a taki był pewny i zapewniał że to logiczne i tak jest bo musi&quot; to samo wy robicie pisząc zresztą w trzeciej osobie, czy ...uj go wie jakiej
Buda!

S 245

sparks88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
On juz tutaj jest od dawna, co jakis czas nowe konta, bo co chwile dostaje bany ;)
Dajcie IGNORE i po klopocie, szkoda nerwow na czlowieka, ktory nie potrafi dyskutowac z ludzmi.

chomik1 543

chomik1

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zagranica
On juz tutaj jest od dawna, co jakis czas nowe konta, bo co chwile dostaje bany ;)
Dajcie IGNORE i po klopocie, szkoda nerwow na czlowieka, ktory nie potrafi dyskutowac z ludzmi.

Jestem tu od grubo ponad 10 lat a bany dostaje na własne życzenie ze względu że zakładam że nigdy nie odezwę się do takich ludzi jak tu, bo nie trawie kazamatow i farmazonow... Wy sami 2+2 nie znacie, a mówicie że słyszeliście że to jest 4

Ale teraz jestem tu sam dla siebie

A Wy dalej piszcie jak grają konkretni typerzy bo coś tam słyszeliście ale wszystko wiecie jak ten błazen od brokerów z przed 2-3 miesięcy. Coś się zamknął, pewnie uraja nową fantazję

ino500 4

ino500

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
ino
Po co te spiny, najeżdżanie na siebie? Po to dałem ten post by podzielić się z Wami moimi przygodami i początkami gry internetowo w PL bukach i tego samego oczekiwałem od Was bez spiny czy ataków na siebie.
Doskonale chyba każdy wie, że ostatnia ustawa tak jak ta wcześniejsza gdzie wrzucono wszystko do jednego kotła jest zła i co najgorsza ogranicza nasze prawa obywatelskie i idzie to ku jeszcze większego niestety reżimu. Nie chodzi mi o to by nie płacić żadnego podatku ale absurdem jest to że dwukrotnie go płacimy na wstępie i przy wygranych powyżej 2280 zł ale najważniejsze jest to, że polskie buki nie potrafią dorównać ofertą, kursami a nawet obsługą klienta i z kontaktem z nim na poziomie. Tak więc jak żyć i grać...
&quot;Teraz to nie sport tylko czysty biznes&quot;