>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher Toto-Mix - stary zbiorczy temat

Status
Zamknięty.
jemjogurt 52

jemjogurt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z lodufki
stawialem na mirze dzisiaj ktora skreczowala, jako przegrana mi policza czy jak ? ????

showtime 0

showtime

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Lódz
Witam. Może wie ktoś gdzie Toto-mix ma swoje punkty w Łodzi? Chodzi mi głównie o Widzew i Śródmieście. Z góry thx.

M 0

mierzyn

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Szczecin
Działa Wam strona? Może to dlatego, że są świeta, ale ja nie mogę sprawdzić żadnych kursów na stronce. Np. klikam na &quot;piłka nożna&quot; potem np. &quot;Anglia 1 liga&quot; i nic. Co źle robię?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Widocznie masz problem albo ty z Intrnetem lub oni coś robią na witrynie swojej poczekaj i sprawdź.

kuuba 28

kuuba

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Nowogard / Warszawa
Oferta nie została uaktualniona, a te &quot;Anglia 1 liga&quot; itp. pozostały jeszcze z tej kolejki grającej w ten weekend.
Dzisiaj toto-mix jest zamknięty, więc nie uaktualniali oferty. Jutro z samego rana powinno być wszystko w porządku.

pablo31 776

pablo31

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Katowice
totomixy są średnio otwarte do 19:00 na tygodniu, w sobotę do 17:00 a w niedziele do 16:00

chrumek 0

chrumek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Witam
Za te pytanie możecie mnie wyśmiać i sie nie zdziwię ;P w moim mieście są STS&#39;y profesjonal i toto-mix jednak jest jeden problem za daleko ???? nie chce mi sie taki kawałek drogi jechać ewentualnie iść wiec czy mogę mecze obstawiać w normalnym &quot;Totolotku&quot;:-D??? czekam na odp.

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Witam
Za te pytanie możecie mnie wyśmiać i sie nie zdziwię ;P w moim mieście są STS&#39;y profesjonal i toto-mix jednak jest jeden problem za daleko ???? nie chce mi sie taki kawałek drogi jechać ewentualnie iść wiec czy mogę mecze obstawiać w normalnym &quot;Totolotku&quot;:-D??? czekam na odp.
Nie, musisz obstawiac bezposrednio w kolekturze toto-mixa.

chrumek 0

chrumek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Siedlce
Ok wielkie dzięki bo czekam na list od monebrooksa i kasy z niego nie moge przelewać póki nie potwierdzą danych...

roni_10 0

roni_10

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Olsztyn
Wczorajszy mecz Nurnberg - Wolfsburg przy stanie 1:0 w około 60. minucie został przerwany, obstawiłem over 2,5 na kuponie kombinacyjnym, policzą 1.00 czy będą na tyle okrutni, że zaliczą 1:0?

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
z tego co pamietam to wynik taki jak do przerania czyli chyba ci psuje kuponik ten typ ;]

K 0

kubiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Mam pytanie odnośnie tenisa (Davis Cup)
Na dzisiejszym kuponie puszczonym w toto-mixie mam dwa mecze, które są dla mnie kontrowersyjne:
Jose Acasuso - Thomas Johansson 1 i James Blake - Michael Llodra 1
Wszystko pięknie tylko, że zamiast Acasuso ze Szwedem zagrał Juan Monaco (Monaco wygrał 2-0), a w miejsce Llodry wystąpił Richard Gasquet
Co w związku z tym z moim kuponem? Czy mecze zostaną uwzględnione z innymi przeciwnikami, czy zostaną z niego usunięte?

Status
Zamknięty.