Mam pytanie co do bonusu 10%:
Wygrałem np 147,20zł. Te pieniądze chce wpłacić z powrotem na konto. Dostaje wtedy bonus 10% czyli 147,20 + 14,72 = 161,92 i 92gr dostaje a 161zł jest na koncie? Gdybym chciał żeby była na koncie równa suma np 170zł to mogę również dopłacić od razu do tej wygranej te 9zł i będzie 170 czy jest to liczone jako osobne doładowanie czyli takie które musi wynosić minimum 10zł i do okrągłej sumy musiałbym dać 19zł żeby było 180?
na stronie zakładów bukmacherskich toto-mix została wprowadzona funkcja "sprawdź kupon". Jest to narzędzie umożliwiające sprawdzenie statusu kuponu zakładu toto-mix, który został zawarty w punkcie totolotek. Aby sprawdzić status kuponu należy wpisać numer spod kodu kreskowego oraz trzy-cyfrowy numer referencyjny, a następnie kliknąć sprawdź.
Po wprowadzeniu numerów wyświetlone zostaną szczegółowe informacje dotyczące zawartego kuponu m.in. Jak: Rodzaj kuponu, status (wygrany, przegrany, oczekuje), wyniki dla poszczególnych zdarzeń oraz wysokość ewentualnej wygranej.
nom dodano ta funkcję jednak nie wiem jak wam ale ja sprawdzalem jeden kupon i mialem tam chyba 56.90 i mi pokazalo 56 inaczej niz bylo do wygrania , czy wam trez pokazuje inne sumy i czy są tylko to rożnicy groszowe ale czy tez złotówkowe ?