>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Toto-Mix - ponowne otwarcie

Status
Zamknięty.
gian 0

gian

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po za tym kazdy punkty zbiera zeby miec bonusy w przyszlym miesiącu ???? :grin: Zapraszam do punktu w Tucholi ???? chętnie założę karty ????

N 23

nuado

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Bydgoszcz
Witam . Mam do Was pytanie ???? . Zagrałem zakład że Lewandowski strzeli w dzisiejszym meczu bramkę . Czy jeśli nie wyjdzie w pierwszym składzie to zakład jest anulowany i dostaję zwrot pieniędzy ? Proszę o szybką odpowiedz . Z góry dziękuję . Dodam że mam ten zakład na ako z dwoma innymi zdarzeniami które już weszły .

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam . Mam do Was pytanie ???? . Zagrałem zakład że Lewandowski strzeli w dzisiejszym meczu bramkę . Czy jeśli nie wyjdzie w pierwszym składzie to zakład jest anulowany i dostaję zwrot pieniędzy ? Proszę o szybką odpowiedz . Z góry dziękuję . Dodam że mam ten zakład na ako z dwoma innymi zdarzeniami które już weszły .

Tak, jak nie wyjdzie w pierwszym to masz zwrot.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Jeżeli miałeś gol Lewego na kuponie AKO , to będzie rozliczony kursem 1 , a jeśli jako singiel to nastąpi zwrot.

N 196

nicks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z przyszlosci
Po za tym kazdy punkty zbiera zeby miec bonusy w przyszlym miesiącu ???? :grin: Zapraszam do punktu w Tucholi ???? chętnie założę karty ????

Jesteś ajentem ?ile płacą od obrotu?

madman01 1K

madman01

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Kiedy wprowadzą gre przez neta? Wie ktoś?

T 125

thespec

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
brac typy?
Nie wprowadzą. Totolotek upiera się, by gra przez neta wyglądała tak jak kiedyś (bez szczegółowej rejestracji). Jedni z drugimi się nie dogadają, więc nic z tego nie będzie. Chyba, że ustawy się pozmieniają.

F 0

fisho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam problem, chciałem sobie postawić parę innych zdarzeń oprócz postawieniu tylko na jedną z drużyn ale nie da się bo się ze sobą chlają, możecie powiedzieć mi dlaczego skoro postawiłem na wygraną Bayernu a w drugim zdarzeniu że wygra 2:0 ?

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, mam problem, chciałem sobie postawić parę innych zdarzeń oprócz postawieniu tylko na jedną z drużyn ale nie da się bo się ze sobą chlają, możecie powiedzieć mi dlaczego skoro postawiłem na wygraną Bayernu a w drugim zdarzeniu że wygra 2:0 ?

Ciężko mi to skumać, ale chyba chodzi Ci o to aby na jednym kuponie zagrać kilka opcji z tego samego meczu, np Bayern wygra, Bayern 2-0, under 2,5 goli. No nie ma tak fajnie i w zasadzie w żadnym buku tego nie uświadczysz. Można tylko jedną opcję pograć z danego meczu, wyjątkiem jest stawianie na strzelców czy coś, ale to zależy od buka.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0

Z Regulaminu Totolotka:
ZASADY ŁĄCZENIA ZDARZEŃ W RAMACH OFERTY NA DANY MECZ
1) Zakład na to, że drużyna strzeli/nie strzeli gola [np. Polska SN1] można łączyć z zakładem strzeli/nie strzeli na drużynę przeciwną [np. Niemcy SN1]
2) Zakład na to, że dany zawodnik strzeli/nie strzeli gola [np. Smolarek (Polska) SN] można łączyć ze wszystkimi zakładami na strzelców [np. Klose (Niemcy) SN]
3) Zakład na to, że drużyna strzeli/nie strzeli gola [np. Polska SN1] można łączyć ze wszystkimi zakładami na strzelców drużyny przeciwnej [np. Klose (Niemcy) SN]
4) Zakłady na rzuty rożne [np. Polska-Niemcy RR 11,5 oraz Polska-Niemcy 1P.RR 4,5] można łączyć ze wszystkimi zakładami dostępnymi na dany mecz oprócz innych zakładów na rzuty rożne
5) Zakłady na liczbę żółtych kartek [np. Polska-Niemcy ŻK 4,5; Polska-Niemcy 1P. ŻK 1,5; Polska ŻK 2,5; Niemcy ŻK 1,5; Wasilewski ŻK 0,5; Frings ŻK 0,5] można łączyć ze wszystkimi zakładami dostępnymi na dany mecz oprócz zakładów na żółte i czerwone kartki (wyjątek: można łączyć między sobą zakłady na to, że zawodnicy dostaną żółtą kartkę np. Wasilewski ŻK 0,5 oraz Frings ŻK 0,5)
6) Zakłady na liczbę zmian [np. Polska-Niemcy LB zmian 4,5, Polska-Niemcy LB zmian 1P. 0,5 oraz Polska-Niemcy kto 1-sza zmiana] można łączyć ze wszystkim zakładami dostępnymi na dany mecz oprócz zakładów na zmiany
Pozostałe zakłady na dany mecz są wzajemnie wspierające, a więc nie można ich łączyć na jednym kuponie.

Status
Zamknięty.