Chyba na urlopie byłeś, skoro dopiero dziś o tym "newsa" podajesz, choć o tym na tym forum pisano, np. wpis by kuerten z 16-08-2012:Witam panowie mam zla wiadomosc.Nie dosc,ze nie bedzie mozna grac przez neta w totomixie to jest to juz koniec totomixa.Wszystko przez te nielegalna e-promocje i ciagle lamanie regulaminu.Wystarczy poczytac http://www.pb.pl/2653252,47456,minister-finansow-cofnal-totolotkowi-koncesje-na-zaklady-wzajemne
Jednak mialem kiedys racje,ze nie bedzie mozna grac u nich przez neta,i nie dostana zgody wlasnie przez ta e-promocje.Pozdrawiam
A do czego chciałeś jej używać?A ja dzisiaj właśnie założyłem sobie kartę Ligi Mixu. Czyli nie będę mógł jej używać?
Choć Ministerstwo Finansów uznało, że firma Totolotek S.A. od marca działa bezprawnie, to największy w Polce bukmacher nie uznaje decyzji resortu o odebraniu koncesji i nadal przyjmuje zakłady. Dlatego resort wysyła do spółki kontrolę, a graczom grozi wysokimi karami - informuje TVN24.
Jednak rzecznik Izby Celnej w Warszawie Piotr Tałałaj mówi, że graczom, którzy nadal odwiedzają punkty Totolotka grożą kary, nawet jeśli nic nie wiedzą o odebraniu firmie koncesji. Zgodnie z Kodeksem karnym skarbowym i ustawą hazardową to 100 proc. wartości wygranej oraz do 120 stawek dziennych (czyli od 500 zł do 2,4 mln zł!).
Witam 06.06.2013 zawarlem kilka zakladow w tym buku i mam do odebrania kilkaset zlotych niestety buk od 07.06 jest nieczynny a co najlepsze nie ma zadnej informacji co do przyczyny i do kiedy zaklad bedzie nieczynny. Co polecacie aby zrobic i czy jest jakis nr tel do centrali aby to zglosic ! Prosze o pomoc.
Witam 06.06.2013 zawarlem kilka zakladow w tym buku i mam do odebrania kilkaset zlotych niestety buk od 07.06 jest nieczynny a co najlepsze nie ma zadnej informacji co do przyczyny i do kiedy zaklad bedzie nieczynny. Co polecacie aby zrobic i czy jest jakis nr tel do centrali aby to zglosic ! Prosze o pomoc.
Najprościej kolego jeśli pojedziesz do innego punktu jeśli jest to powyżej 5 tys zadzwoń do nich na stronie głównej jest numer i spytaj co masz zrobić.za dużo wygrałeś i puściłeś z torbami punkt, nieźle :?
jeśli jest to powyżej 5 tys zadzwoń do nich na stronie głównej jest numer i spytaj co masz zrobić.