>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Toto-mix - gra przez Internet i inne problemy

J 21

j@rek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Z tego co mi wiadomo, to wystąpili z wnioskiem.

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
na wypłatę środków z zakończonej e-promocji miałeś 60 dni, a 60 dni minęło już dawno, zważywszy na to, że e-promocja została zakończona 1-go grudnia...

G 0

gollob

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
buktyper 3

buktyper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polski
A ja dzisiaj właśnie założyłem sobie kartę Ligi Mixu. Czyli nie będę mógł jej używać?

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Witam panowie mam zla wiadomosc.Nie dosc,ze nie bedzie mozna grac przez neta w totomixie to jest to juz koniec totomixa.Wszystko przez te nielegalna e-promocje i ciagle lamanie regulaminu.Wystarczy poczytac http://www.pb.pl/2653252,47456,minister-finansow-cofnal-totolotkowi-koncesje-na-zaklady-wzajemne
Jednak mialem kiedys racje,ze nie bedzie mozna grac u nich przez neta,i nie dostana zgody wlasnie przez ta e-promocje.Pozdrawiam
Chyba na urlopie byłeś, skoro dopiero dziś o tym &quot;newsa&quot; podajesz, choć o tym na tym forum pisano, np. wpis by kuerten z 16-08-2012:

http://forum.bukmacherskie.com/f191/totomix-ajencja-77609-3.html
A ja dzisiaj właśnie założyłem sobie kartę Ligi Mixu. Czyli nie będę mógł jej używać?
A do czego chciałeś jej używać?

skalus 63

skalus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
100 miles away
To już jest koniec....
Zakłady TOTO LOTEK , TOTO LIGA , TOTO GOL i ZAKŁADY BUKMACHERSKIE TOTO MIX zostały zablokowane &lt;koncesja&gt;
Od jutra punkty będą przyjmować tylko zakłady lotto oraz sprzedaż doładowań &lt; do końca miesiąca&gt;....
Taką informacje dostali pracownicy punktów ok godziny 18:00 czyli na koniec dnia pracy.
Pytałem Panią jak z zakładami które są w grze sprawdziła zakładki wypłata wygranej i one były jeszcze aktywne.....
jutro zobaczymy co dalej..........

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Choć Ministerstwo Finansów uznało, że firma Totolotek S.A. od marca działa bezprawnie, to największy w Polce bukmacher nie uznaje decyzji resortu o odebraniu koncesji i nadal przyjmuje zakłady. Dlatego resort wysyła do spółki kontrolę, a graczom grozi wysokimi karami - informuje TVN24.

No to sa jakies jaja, rozgrywki polityczne rzad - toto a graczy chca karac, ciekawe za co? jak ktos ma kupony do odebrania to ciekawe co bedzie...

Jednak rzecznik Izby Celnej w Warszawie Piotr Tałałaj mówi, że graczom, którzy nadal odwiedzają punkty Totolotka grożą kary, nawet jeśli nic nie wiedzą o odebraniu firmie koncesji. Zgodnie z Kodeksem karnym skarbowym i ustawą hazardową to 100 proc. wartości wygranej oraz do 120 stawek dziennych (czyli od 500 zł do 2,4 mln zł!).

kuerten 138

kuerten

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
tak samo wyplaca jak w AmberGold powodzenia

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
roxanne +11 Punkty (niestety chyba masz racje)
mateo_19 16

mateo_19

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Swietokrzyskie
czy ma ktoś jakieś wieści co do gry przez internet? ktoś kiedyś wspominał ze w lutym możliwe wznowienie tej oferty gry...

S 1

s_smoovie

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Poland
Witam 06.06.2013 zawarlem kilka zakladow w tym buku i mam do odebrania kilkaset zlotych niestety buk od 07.06 jest nieczynny a co najlepsze nie ma zadnej informacji co do przyczyny i do kiedy zaklad bedzie nieczynny. Co polecacie aby zrobic i czy jest jakis nr tel do centrali aby to zglosic ! Prosze o pomoc.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Witam 06.06.2013 zawarlem kilka zakladow w tym buku i mam do odebrania kilkaset zlotych niestety buk od 07.06 jest nieczynny a co najlepsze nie ma zadnej informacji co do przyczyny i do kiedy zaklad bedzie nieczynny. Co polecacie aby zrobic i czy jest jakis nr tel do centrali aby to zglosic ! Prosze o pomoc.

????

Jedź do innego punktu i odbierz wygraną

pezio 3K

pezio

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0

za dużo wygrałeś i puściłeś z torbami punkt, nieźle :?

doberman 4,1K

doberman

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
za dużo wygrałeś i puściłeś z torbami punkt, nieźle :?
Najprościej kolego jeśli pojedziesz do innego punktu jeśli jest to powyżej 5 tys zadzwoń do nich na stronie głównej jest numer i spytaj co masz zrobić.

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
jeśli jest to powyżej 5 tys zadzwoń do nich na stronie głównej jest numer i spytaj co masz zrobić.

To chodzi o mniejszą kasę , bo kolega napisał:
&quot;mam do odebrania kilkaset zlotych&quot;

I 12

ikaesiak

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ilawa
siemanko , mam pytanie , jak rozliczają krecz w toto ? zwrot czy przegrana typa który skreczuje ?

edi8 8,7K

edi8

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Zwrot , gdyż w Regulaminie jest zapis:

&quot;W przypadku przerwania meczu rozgrywek tenisa np. w skutek kontuzji jednego z zawodników i tym samym braku możliwości dogrania takiego meczu tzw. krecz zakłady obejmujące takie zdarzenie zostają unieważnione.&quot;

A zatem kłania się czytanie tego co jest na stronie buka...

.

N 196

nicks

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z przyszlosci
Krecz w toto to zwrot tak jest od chyba zawsze
Sts ma zwrot też od około 3-4 lat
W etoto zwrot odrazu jest (od powstania spółki)
Fortuna Krecz to porażka od powstania spółki
Pozdr
Ps
Fottuna toto to aktualnie najlepsze buki w Polsce
Za nimi etoto

J 1,3K

jasper

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Lepiej poinformowani koledzy mają jakieś nowe info o grze przez internet w Totolotku?