Wow, to co mi się dzisiaj przytrafiło u tego "bukmachera" to przechodzi ludzkie pojęcie! Skusiłem się tam założyć konto i bardzo żałuję! Zagrałem mecz z CS i go przyjęli. Okazało się, że zagrała tam inna drużyna, a co oni zrobili? ZMIENILI MI NA KUPONIE NAZWĘ DRUŻYNY! Na szczęście zrobiłem scrn, przed przyjęciem kuponu! Spójrzcie sami:

podczas zagrania BERZEK, po rozstrzygnięciu nagle Epikk?!?!?! STRASZNA MANIPULACJA! W ogóle jak można zmienić cokolwiek na kuponie? Równie dobrze mogli napisać sobie, że to grała Barcelona - Real Madryt, jak już tak sobie zmieniają nazwy! Oczywiście bukmacher się wypiera i mówi, że wszystko w porządeczku i nie widzą tutaj nic dziwnego. DRAMAT
Możecie powiedzieć, że BERZEK zmieniło nazwę na epikk. Ale po pierwsze to tylko 3 zawodników zostało z BERZEK, a regulaminie nic nie ma napisane (w
BETFAN i
FORBET jest zapisek o takich przypadkach, ale tutaj to krętacze i manipulanci!). Po drugie BUKMACHER NIE MA PRAWA NIC ZMIENIAĆ NA KUPONIE PO JEGO ZAGRANIU, SZCZEGÓLNIE KURSÓW I NAZW DRUŻYN