>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Bukmacher TotalBet - opinie

kyja 97

kyja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lubelskie
A ja sobie chwale! Wyplata w ciagu kilku sekund, kursy chyba jedne z najwyzszych no i teraz po zagraniu 3 zdarzen zwrot podatku.

K 0

kokos2020

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam, czy takie sytuacje sie sie dalej powtarzają ? Co z wyplatami ile trzeba czekac ?

pilka_radom 3,9K

pilka_radom

Znawca - Nizsze ligi polskie
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Etiopia
wypłaty wysyłane sprawnie (w 8 minut od zlecenia w godzinach 9-23); z ograniczeniem dziennym do 5.000 zł.

martwi brak rozwijania się w obszarze poszerzania oferty na polskie rozgrywki niższych klas (choćby 4 liga polska), które bez większych problemów znajdziesz u konkurencji

dodatkowo limity w stylu = brak możliwości ponowienia kuponu z tym samym zdarzeniem.
choćbyś zagrał kupon z Ligi Mistrzów, to drugiego takiego samego nie obstawisz. 

wnioski pozostawiam Tobie.

pilka_radom 3,9K

pilka_radom

Znawca - Nizsze ligi polskie
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Etiopia
Totalbet w dobie walki z koronawirusem obrał ciekawą strategię. Mianowicie sukcesywnie uszczupla swoją biedną ofertę.
Kupon idzie do akceptacji, po czym wszystkie zdarzenia zostają usunięte z oferty. Wszystko z różnych kategorii. Wszystko ogólnodostępne.

"Wygrywaj więcej! Bez podatku!" ???

Nie z tą bandą ciołków.

M 52

moneymaker777

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Wow, to co mi się dzisiaj przytrafiło u tego "bukmachera" to przechodzi ludzkie pojęcie! Skusiłem się tam założyć konto i bardzo żałuję! Zagrałem mecz z CS i go przyjęli. Okazało się, że zagrała tam inna drużyna, a co oni zrobili? ZMIENILI MI NA KUPONIE NAZWĘ DRUŻYNY! Na szczęście zrobiłem scrn, przed przyjęciem kuponu! Spójrzcie sami: 1587075750947.png 1587076972659.png 1587075774654.png podczas zagrania BERZEK, po rozstrzygnięciu nagle Epikk?!?!?! STRASZNA MANIPULACJA! W ogóle jak można zmienić cokolwiek na kuponie? Równie dobrze mogli napisać sobie, że to grała Barcelona - Real Madryt, jak już tak sobie zmieniają nazwy! Oczywiście bukmacher się wypiera i mówi, że wszystko w porządeczku i nie widzą tutaj nic dziwnego. DRAMAT

Możecie powiedzieć, że BERZEK zmieniło nazwę na epikk. Ale po pierwsze to tylko 3 zawodników zostało z BERZEK, a regulaminie nic nie ma napisane (w BETFAN i FORBET jest zapisek o takich przypadkach, ale tutaj to krętacze i manipulanci!). Po drugie BUKMACHER NIE MA PRAWA NIC ZMIENIAĆ NA KUPONIE PO JEGO ZAGRANIU, SZCZEGÓLNIE KURSÓW I NAZW DRUŻYN

Ostatnia edycja:
M 0

mumin94

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja również ostrzegam przed tym "bukmacherem" wysłałem dziś kupon składający się z 3 spotkań darts. Kupon okazał się wygrany wchodzę na konto a wygranej brak sprawdzam kupon a tam spotkanie, które odbyło się dzisiaj i było przeze mnie wygrane ma datę jutrzejszą i godzine 21:25 spotkanie jest jutro ale o 20:15 i żadna firma nie ma jeszcze wystawione na nie kursy tak samo Totalbet nie ma jeszcze oferty na żadne z jutrzejszych spotkań ale tu nagle data 25.04, do tego oczywiście kurs nierozliczonego spotkania jest taki jak wystawiali dziś na nie bukmacherzy. kupon2.jpg

kyja 97

kyja

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
lubelskie
A ja sobie chwale! Wyplata w ciagu kilku sekund, kursy chyba jedne z najwyzszych no i teraz po zagraniu 3 zdarzen zwrot podatku.
Bije się w piers i jednak ostrzegam przed tym bukiem!! Dzis zagralem kupon, widniał w zagranych a po jakimś czasie znikł a kwota za która go zagrałem zwrócona na konto!! Zdarzenie które zagrałem wycofane. Normalnie oszuści!!! Nie wpłacę do złodziej nawet złotówki!!!

successful 24,7K

successful

Moderator
Członek Załogi
Reaction score
0
Punkty
0
Bije się w piers i jednak ostrzegam przed tym bukiem!! Dzis zagralem kupon, widniał w zagranych a po jakimś czasie znikł a kwota za która go zagrałem zwrócona na konto!! Zdarzenie które zagrałem wycofane. Normalnie oszuści!!! Nie wpłacę do złodziej nawet złotówki!!!

O którym zdarzeniu mowa? Ile ich było na tym wycofanym kuponie?