>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tobet zaklad bez ryzyka 20zl

budziukikus 0

budziukikus

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Podkarpackie
Zakład specjalny na Ligę Mistrzów Tobet
Już dziś półfinałowe spotkanie rewanżowe Ligi Mistrzów pomiędzy Lyonem i Bayernem Monachium, a w Tobet z tej okazji specjalna oferta na ten mecz!

Postaw zakład „Lista strzelców” (strzelec pierwszej bramki plus rezultat końcowy), a jeśli w regulaminowym czasie gry któryś z zawodników dostanie czerwoną kartkę, zwrócimy Ci postawione pieniądze w przypadku przegranej, do sumy 400 PLN!

Jak wszystkie nasze zakłady, ten również można postawić zarówno na naszej stronie, jak i za pośrednictwem aplikacji Tobet Mobile.

Oferta ważna jest tylko na dzisiejszy mecz Ligi Mistrzów – nie przegap tej okazji!

Szczegóły uczestnictwa w promocji znajdują się poniżej. Powodzenia!

http://www.tobet.com/docs?content=riskfree_april&amp;content_only=false&amp;ads=false

Jak dla mnie ta promocja to śmiech na sali i czekanie na naiwniakow....

telewizor 24

telewizor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tobet - 20 zł zakłąd bez ryzyka
Oto jak postawić zakład bez ryzyka na ME w lekkiej atletyce:

1. Zaloguj się do swojego konta, klikając przycisk poniżej.

2. Przejdź do działu zakładów sportowych i wytypuj wynik dowolnego zdarzenia związanego z mistrzostwami Europy w lekkiej atletyce Barcelona 2010. Twój kolejny zakład na ME będzie wolny od ryzyka.

3. W przypadku przegranej zwrócimy Ci równowartość stawki pierwszego zakładu, ale nie więcej niż 20 PLN.
z tego co widzę, to nie podlega obrotowi

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Z tej promocji moge skorzystać jak już grałem wcześniej w tobet? :}
Dziwne ale lc mi nie działa tam ;/

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Daje przykład - postawiłem dubla i przegrałem (20 złotych) chce postawić drugi żeby odzyskać to co przegrałem powiedzmy jakiś typ za 1 zł żeby przegrać i zwrócą mi moje 20 zł ?

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Daje przykład - postawiłem dubla i przegrałem (20 złotych) chce postawić drugi żeby odzyskać to co przegrałem powiedzmy jakiś typ za 1 zł żeby przegrać i zwrócą mi moje 20 zł ?

Przegrałeś pierwszy zakład z lekkoatletyki za 20 zł., więc jeśli drugi zakład wtopisz to pieniądze za ten drugi zakład zostaną ci zwrócone (do 20 zł.)

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
Przegrałeś pierwszy zakład z lekkoatletyki za 20 zł., więc jeśli drugi zakład wtopisz to pieniądze za ten drugi zakład zostaną ci zwrócone (do 20 zł.)

3. W przypadku przegranej zwrócimy Ci równowartość stawki pierwszego zakładu, ale nie więcej niż 20 PLN.

T 0

tominho

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Madryt
Czytamy uwaznie i nie wprowadzamy innych w blad

Czeka nas mnóstwo emocji, a na Ciebie czeka w Tobet oferta specjalna: postaw zakład na ME w lekkiej atletyce, a będziesz mógł zawrzeć ✅kolejny ✅zupełnie bez ryzyka! Jeśli go przegrasz, otrzymasz zwrot pieniędzy, do kwoty 20 PLN!

Stawiamy 10 zl na kogos wygrywamy , nastepny jest bez ryzyka do 20 zl .

K 2

kaysersoze

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
panowie uściślijmy żeby wszystko był jasne - przykład: stawiam 20 pln i przegrywam. Stawiam 1 pln i obojętne od wyniku zostaje mi zwrócona stawka pierwszego zakładu czyli 20 pln. Correct?

ramzesa 12,8K

ramzesa

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock
panowie uściślijmy żeby wszystko był jasne - przykład: stawiam 20 pln i przegrywam. Stawiam 1 pln i obojętne od wyniku zostaje mi zwrócona stawka pierwszego zakładu czyli 20 pln. Correct?
Nie, nie ważne ile postawiłeś w pierwszym to zwrócą Ci tą drugą stawkę jeśli przegrasz - w tym wypadku 1zł. Przeczytałem to co wkleił telewizor, a według tego powinno być tak jak mówisz(Nie wiem skąd on to wziął)

B 2K

borek149

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
aktualne to jeszcze?
Naturalnie, że nie ! Mistrzostwa Europy w Lekkiej Atletyce się skończyły także oczywiste, że nie można grać zakładów na w/w dyscyplinę.