>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tobet - stary temat zbiorczy

Status
Zamknięty.
ascalcin 0

ascalcin

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
LÓDZ
Czy wymagaja skanu dowodu czy cos przy wyplacie?

Hm bynajmniej ja nie musiałem skanować przy wypłacie i przy większej wygranej widać , że ufają ludziom to co wpiszą w rejestracji :razz:

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Wypłacał ktoś z Was ostatnio z Tobet na konto bankowe? Moja wypłata wisi od 19 grudnia i ciągle jestem zbywany, iż sprawa została przekazana do działu finansowego. Otrzymał ktoś takową wypłatę w poprzednich dniach?

W 74

woofer001

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Pomiędzy 24-26 grudnia oraz 31 grudnia a 4 stycznia Dział Finansów Tobet będzie zamknięty. W tych dniach nie będziemy realizować wypłat oraz wpłat. widocznie przedluzyli sobie przerwe swiateczna ????

R 0

riko1987

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krosno
Co do skanu odemnie chcieli skan dowodu albo prawka przy wypłacie pieniedzy . Ale ogólnie nie narzekam jeszcze nie spotkała mnie zadna niemiła sytuacja z ich strony a nawet przeciwnie, na świeta dostałem bonusik 5 pln ;)

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Oberschlesien
Pomiędzy 24-26 grudnia oraz 31 grudnia a 4 stycznia Dział Finansów Tobet będzie zamknięty. W tych dniach nie będziemy realizować wypłat oraz wpłat. widocznie przedluzyli sobie przerwe swiateczna ????
Tak wiem, tylko że ja zlecałem 19 grudnia i już w tym dniu wypłata zyskała status &quot;zatwierdzona&quot;.

K 82

kupson141

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
Ja czekam na wypłatę na MB i też doczekać się nie mogę ;Ja czekam na wypłatę na MB i też doczekać się nie mogę ;[

whydack 0

whydack

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie jest opcja wypłaty na MB na przykład?

Ja gdy wchodzę w zakładkę Wypłata to mam tylko możliwość wypłaty na konto bankowe...

kksg 6

kksg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Gdzie jest opcja wypłaty na MB na przykład?
Ja gdy wchodzę w zakładkę Wypłata to mam tylko możliwość wypłaty na konto bankowe...
Musisz wpierw wpłacić przez moneybookers, aby móc wypłacić na MB.

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Filipin
Dostał ktpś z was 1 stycznia loyality bonus?? ja dziis wchodze na konto a tam 113 zl ???? ????

G 0

grzesiex88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tobet wypłata na konto bankowe
Witam ktoś wie może ile trwa wypłata na konto bankowe ? Jak teraz wypłace dojdzie do jutra ??

/Czy dział z bousami i promocjami jest odpowiedni żeby zadać to pytanie ? :|

M 4

michaszek250

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zawsze jak zlecalem na wieczor to mialem nastepnego dnia po 18 na koncie ale to zalezy jak Twoj bank ksieguje przelewy przychodzace

Status
Zamknięty.