>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tobet - stary temat zbiorczy

Status
Zamknięty.
S 378

songo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Znikad
Zleciłem dużą wypłatę. Zobaczymy jak długi będzie okres oczekiwania.Oby jak najkrótszy.
Mam nadzieję, że firma Tobet po raz kolejny potwierdzi swą rzetelność i uczciwość. Trochę się obawiam...

Obawy bezpodstawne, pieniądze otrzymałem regulaminowo(wypłata w ciągu 3 dni roboczych).
Całkiem niezły bukmacher, dosyć dobra oferta(choć ta tenisowa mogłaby być szersza), kursy niezłe, rozliczanie zakładów w miarę szybko, support i livechat działają sprawnie. Ogólnie można polecić, zdecydowanie lepszy bukmacher od bardzo popularnego wśród młodych graczy BAH-u.

bdk 20

bdk

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy jeżeli wpłace do tobet bede mógł wyplacic bez stawiania zakładu?

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
czy jeżeli wpłace do tobet bede mógł wyplacic bez stawiania zakładu?

Jeżeli nie korzystasz z żadnej promocji wymagającej dokonania określonego obrotu to możesz.

J 8

jedman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
nie wiem jak wam, o ile oczywiscie juz cos na tym buku graliscie, ale troche wolno rozliczaja kupony .... szkoda .... bo tak szybciej bym gral kolejne kupony ????

cinek68 0

cinek68

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
W mojej opinii rozliczają je bardzo szybko. Nie oczekujmy rozliczonego zdarzenia wraz z gwizdkiem sędziego ;p

J 8

jedman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no challangerow to szybko raczej nie rozliczaja, dzisiaj dajmy na ten przyklad jeden mecz rozliczali 2-3 godziny ;)

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Miałem kiedyś taką sytuacją w Nordic, a to ta sama firma, co Tobet,
podałem wynik i link do meczu kolesiowi z LiveChatu i on zatwierdził wynik i rozliczyli,
może i tutaj tak jest ;)

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
wpłata do tego buka piorunująco szybka ???? przelew bankowy zlecony zrobiony wczoraj o 16 dziś o 16 kasa z bonusem na koncie ;) ✅

kondor 28

kondor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Koszalin
Jak zlecisz ok 9, to masz nastepnego dnia. ja nigdy nie miałem później niż dzień.

J 8

jedman

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no ja doslownie przed chwila zrobilem wyplate i skoro mowisz ze sa na nastepny dzien z reguly to mam nadzieje ze i moim przypadku tak bedzie ;)

pele69 3

pele69

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
1. jak wplacilem poprzez moneybooka moge wyplacic na konto bankowe przez ktore nie dokonałem zadnej wplaty?
2. w regulaminie tego bonusu 250 maja napisane ze jak ktos bedzie probowal wyplacic przez wykonaniem obrotu to zarono kasa z bonusu jak i wygrane pieniadze dzieki bonusowi zostana usuniete z konta. a pytajac babki na czacie jak spawdzic ile mam obrotu odpowiedziala ze trzeba probowac wyplacic. Lol paradoks
Jeżeli polecenie wypłaty zostanie wydane przed uzyskaniem wymaganego w promocji obrotu, wypłata nie będzie zrealizowana, a bonus zostanie odebrany razem z wszelkimi środkami wygranymi w ramach promocji. W pierwszej kolejności stawiane są środki wpłacone przez gracza, a następnie bonus.

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
z Filipin
kto mi pomoze wyjasnic jak obrocic bonus??? wplacilem przez przelew wczoraj o 15 100 złotych i mam nadzieje ze dzis po poludniu bede juz mial 100+100 bonusu na koncie.. Muszę obrocic go 4 krotnie czyli do 800 zł... ale musze stawiac za 100 zł??? czy moge np 20xpo10zł??????

L 237

lookash

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
możesz stawiać 20x po 10 zł ...łączna suma postawionych zakładów musi się równać kwocie do obórcenia bonusem ????

rpg 483

rpg

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Rzeszów
Musisz dokonać w sumie zakładów na łączną kwotę 800pln i jak jest jakiś minimalny kurs to tylko z tym kursem lub wyższym kupony będą się liczyć

C 3

cammel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
siemka, mam podobny problem jak kolega wyzej ???? , wplacilem 20zl dostalem bonus 20zl = 40zl , i teraz mam to x4 obrocic , czyli np, 8 kuponow po 5zl kazdy? ???? i suma wygranej z tych 8 kuponow ma wyjsc 160 zl? ???? o to chodzi? ????
tak chcialem sie upewnic ????
dzieki za pomoc ????
pozdro ????

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ekstrakasa za 5
Postaw za minimum 5 zł zakład ze wszystkimi meczami 4 kolejki II Ligi Wschodniej. Jeśli poprawnie wytypujesz wyniki wszystkich spotkań oprócz wygranego kuponu zyskasz także nagrodę w wysokości 1000 zł! Przy jednej pomyłce wypłacamy 100 zł ekstra kasy!
Aby wziąć udział w promocji należy prawidłowo wytypować zwycięzcę spotkania, czyli 1, X lub 2 - bez podwójnej szansy ani żadnych innych rodzajów zakładów, a minimalna stawka zakładu uprawniającego do wzięcia udziału w promocji to 5 PLN.
Kompletny regulamin promocji dostępny jest na naszej stronie internetowej.

Status
Zamknięty.