>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tobet- Startbonus nawet 250PLN.

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Dostałem maila:

To będzie emocjonujący sezon w rozgrywkach ligowych.
Dodatkowo już od pierwszego gwizdka emocje wzmacnia Tobet.
I Ty weź na wzmocnienie swoje 250 złotych.
W celu automatycznego zaliczenia bonusa kliknij TUTAJ

Promocja jest indywidualna i może z niej skorzystać tylko adresat niniejszej wiadomości e-mail. Szczegóły i regulamin na stronie tobet.com

Serwis zawiera opcję gry dla zabawy. Oferta Bonus 250 obowiązuje tak długo, jak informujemy o niej na stronie tobet.com.

Gram u nich już sporo, wpłacałem nie raz. Poszukajcie u siebie na mailu. Bo jak widać nie tylko dla nowych to.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
nie do konca dla wszystkich bo jak ktos wplacal depozyt to premi nie otrzyma..wystarczy wcisnac magiczny chat...promocja owszem dla nowych ale DEPOZYTORÓW !!!!!!

K 0

kamien

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sie biora dzieci?
nie do konca dla wszystkich bo jak ktos wplacal depozyt to premi nie otrzyma..wystarczy wcisnac magiczny chat...promocja owszem dla nowych ale DEPOZYTORÓW !!!!!!

w regulaminie promocji nie ma o tym ani slowa...Juz tam wplacalem, a dostalem maila, mysle ze dodadza bonus...

buzero 59

buzero

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
a nie wiecie czy trzeba wpisac jakis kod promocyjny? bop mialem takie puste pole.....przy zakladaniu konta....
czy po prostu zalozyc konto i wplacic kase i czekac?

mentoss 0

mentoss

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Gdynia
Jak dostałeś maila to masz wszystko w nim wyjaśnione, łapiesz się. Wpłacasz i bonus dopisują dosłownie po minucie.

tommytsw 3K

tommytsw

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Krk
no to nie wiem, wychodzi na to ze osoby na chacie sa mało kompetentne i juz po raz kolejny wciskaja mi farmazon.....raz przy zalatwianiu koledze tych 5 zeta ktore otrzymal dopiero po interwencji suportu z forum wczesniej nie otrzymałem zwrotu 20zł za promocje Wimbledonu ,,klikn baneru promocji,, (gdy napisalem maila postanowili mi zwrócić) teraz znowu pisza ze nie dostane bonusu a dostalem na skrzynke promocje indywidualną

kosiarqa 0

kosiarqa

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dostałes maila... masz bonus. Ja już dawno gram w Tobet , skorzystalem takze z tych 5 zl i dzis sobie moniaki wplacilem i 100% bonus po paru sekundach.

P 58

pyzza

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
I każdy sposób wpłaty się kwalifikuje, bo nic w zasadach promocji nie ma? Nawet Przelewy24?

michau 84

michau

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
I każdy sposób wpłaty się kwalifikuje, bo nic w zasadach promocji nie ma? Nawet Przelewy24?

Każdy, mb również. Pytałem na czacie i sam dostałem od depozytu z mb.

moraw88 0

moraw88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zielona Góra
Mam pytanie, czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć punkt 5? Czy chodzi tutaj o postawienie zwykłego zakładu przed 31 sierpnia czy też co najmniej podwójnego o kursie min. 2? Z góry dzięki ????

5. Użytkownik musi dokonać pierwszego zakładu w ramach promocji przed dniem 31 sierpnia 2009, w przeciwnym wypadku bonus zostanie odebrany.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Naprawde bonus ok jak i cala firma . Mialem zablokowane konto, zaden email nie przyszedl i po wyslaniu scanow odblokowali mi konto i bez emaila automatycznie dodali bonus pozlecam ;)

depee 0

depee

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Ibiza
Ja również kiedyś u nich grałem ;). Całkiem dobra firma. Przed momentem wpłaciłem 250zł przy użyciu p24 i po kilku minutach 500zl na koncie ! Polecam.

R 0

rodrigez

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
no to macie sie fajnie ja czekam juz ok 100h na bonus i nic... napisali mi ze wplace 250zł to dostane bonus... zaznaczam ze jestem stałym graczem w tym bukmacherze... niby moja sprawa poszla do jakiegos tam dzialu... ale zadnego odzewu. troche sobie u mnie tym przejechali ale mam nadzieje ze uda mi sie dostac ten zasrany bonus:spokodfhgfh:

konrad140 2,2K

konrad140

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Old Trafford
nie wiem czy to ważne ale w e-mailu co dostałeś tam pisze kliknij tutaj w celu otrzymania bonusu ... być może nie kliknąłeś ?
edit: u mnie po minucie był

sekular 47

sekular

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
WWa
Mam pytanie...

Mam konto w Tobet zalozone ze 3 miesiace temu...czy jesli nic na nim nie robilem do tego czasu, moge skorzystac z tej promocji 250 zl?

Wiem, ze promo jest dla nowych graczy...ale moje konto wyglada jak nowe;)

edit michau/ po co w dwóch tematach taki sam post? :|

Oj no wiem wiem, najpierw dalem w dziale Tobetu, ale potem zreflektowalem sie, ze musi byc taki watek bonusowy...sry;)

L 0

lukaszf3

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ja tez mialem konto dlugo i nic nie wplacalem a dostalem meila pogadalem na czacie i powiedzieli ze nie ma zadnych przeszkod zebym skorzystal z bonusa... wiec zapytaj sie zeby potwierdzic ale mysle ze nie bede robic problemow