>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tobet - opinie

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Mi jedynie w unibet kiedyś się udało wpłacić moneybookers i od razu wypłacić na konto ale w tobet to nie przejdzie chyba żeby z supportem pogadać że z powodu tego że tobet likwidują wyjatkowo bez obrotu dział finansowy by zrealizował wypłatę.

I 365

iczasopisma

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dla graczy to tragiczna wiadomosc...
Tragiczne to jest ich podejście do ludzi. Cały rok promują swoje zakłady, polecają, a potem nagle w ciągu 10 dni &quot;sorry, zamykamy interes&quot;.
Mam pograne u tych łosi zakłady na cały sezon rozliczane w październiku. Co mi po tym,że zwrócą stawkę, jak typ zagrany w kwietniu po 14, teraz jest warty 1,5.

firer 886

firer

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
sie bierze hajs ?
Nurtuje mnie takie pytanie
Jaki interes ma spółka Betsafe/Betsson w zamykaniu Tobetu ? przecież teraz stali klienci Tobetu bedą szukali nowych bukmacherow i wcale nie jest powiedziane ze wybiorą Betsafe/Betsson, a gdyby zostawili tą stronę, to dalej trzepali by kasę na owych graczach

anzelmo 2,2K

anzelmo

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
ja myślę ze tobet byl zdecydowanie nastawiony na graczy z polski i myślę ze przynosił spore straty na niszowych dyscyplinach żużel niskie ligi polskie plus pewnie wpłat od nas za wiele nie było... po co coś trzymać jak nie przynosi zysku pewnie porównując rynki to taki nordicbet i na buku i kasynie daje większe zyski obrót itp na rynku skandynawskim

V 9

viceroy179

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Witam szanowne towarzystwo mam parę pytań
1:było kiedyś głośno iż betsson łyknął tobeta?
2:czy wiadomo już coś na temat wpłat zostanie tak jak jest? 1pln min. czy betsafe reguły? (niby śmieszne pytanie mam tam konto 6 lat ) rozumie inna firma wykupiła ale co z graczami którzy grali tylko właśnie tam ?
3:albo jestem ślepy ale z tego co widzę nima supportu ?

kojocik89 160

kojocik89

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
San Escobar
Witam szanowne towarzystwo mam parę pytań

1:było kiedyś głośno iż betsson łyknął tobeta?

2:czy wiadomo już coś na temat wpłat zostanie tak jak jest? 1pln min. czy betsafe reguły? (niby śmieszne pytanie mam tam konto 6 lat ) rozumie inna firma wykupiła ale co z graczami którzy grali tylko właśnie tam ?

3:albo jestem ślepy ale z tego co widzę nima supportu ?
Odp
2. Wątpie, pewnie będzie się to odbywało na dotychczasowych zasadach Betsafe. Sądzę tak bo wczoraj pytałem ich czy niższe ligi polskie będą dostępne w Betsafee to odp mi że narazie nie planują więc i tu pewnie będzie podobnie.
3. Support jest dostępny jeśli wejdziesz w zakładkę -&gt; LiveBet.

V 9

viceroy179

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki ziomuś za info szkoda mi tego buka a jak wygląda sprawa z triobet?

popijava 87

popijava

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
I co z tym banem?
To co wplacisz musisz raz obrocic, bodajze wszedzie tak jest.

Zdjęli limit minimalnej wypłaty i bez problemu wypłacili ponad 80 zł, które zalegało na koncie. Szkoda buka, bo ofertę na niektóre wydarzenia miał ok.

Ostatnio przyznane punkty reputacji:
hpiotrekh +8 Punkty
krzysiu 1,6K

krzysiu

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Plock, Holandia
Zamykamy naszą stronę 10 sierpnia. Od tego momentu nie będzie wstępu do sekcji Zakładów, Zakładów na Żywo, Kasyna ani Pokera.
Będziesz oczywiście miał możliwość wypłaty swoich pieniędzy po 10 sierpnia, lecz gra w naszym serwisie nie będzie możliwa.
To była fantastyczna przygoda i z pewnością będzie Nam Ciebie brakowało!
Życzymy sukcesów i wielkich wygranych w przyszłości
Z pozdrowieniami,
Zespół Tobet

Jeśli masz jakiekolwiek pytania, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta

amairgen 0

amairgen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NT
Na prawdę szkoda często tam wpłacałem, i mieli dość ciekawe oferty właśnie na niższe ligi. Ciekawe dlaczego taka decyzja...

dejf 98

dejf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
wielka szkoda. grałem praktycznie tylko tam:/

a dlaczego?

łączą się z BETSAFE

R 0

rhpc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
jednak sie ogarneli ????
Zamykamy Tobet, ale do samego końca oferujemy jak najepszą obsługę!

Zamykamy naszą stronę 10 Sierpnia. Zgodnie z wcześniejszą informacją zakłady długoterminowe zostaną anulowane, a środki zwrócone na konto graczy. Częśc graczy poprosiła nas o przeniesienie zakładów do Betsafe. Uważamy, że to doskonały pomysł, zobacz co możemy Ci zaoferować.....

Zatrzymaj zakłady z Tobet, a środki w Betsafe!

Z wielką przyjemnością chcielibyśmy pomóc Ci przetransferować zakłady do Betsafe. Sprawdź naszą propozycję : jeżeli masz u nas zakład, który nie zostanie rozliczony do 10 Sierpnia, możesz przenieść go do Betsafe kontaktując się z Obsługą Klienta zobacz jak to działa:

Zakład na Tobet zostanie anulowany, a środki zostaną wypłacone na Twoje konto. W tym samym czasie na Betsafe ustawimy ten sam zakład, z tymi samymi kursami, z jakimi postawiłeś kupon.
Zobacz 3 proste i szybkie kroki, które pozwolą Ci przenieść zakład:

1) Utwórz konto na Betsafe (jeżeli jeszcze nie posiadasz konta);
2) Dokonaj depozytu na tą samą kwotę, jaką postawiłeś na zakłady, które chcesz przenieść z Tobet;
3) Skontaktuj się z Obsługą Klienta;

Pośpiesz się! Oferta będzie ważna na minimum dwa dni przed rozstrzygnięciem zakładu, nie dłużej niż do 30 Sierpnia.

mistrzpawel 411

mistrzpawel

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Polska
Czy ktoś wie co się stanie z danymi osobowymi zebranymi do celów prowadzenia działalności bukmacherskiej. Czy skany dokumentów, kont mb, rachunków i innych dokumentów które były potrzebne im do weryfikacji kont zostaną usunięte.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Kraków
Co by się z nimi nie stało to i tak nie będziesz miał na to wpływu,więc takie pytanie jest moim zdaniem bez sensu.

T 13

txc

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Tobet zawsze ma (mial) identyczna oferte jak w Nordic Bet? Chodzi mi w szczególnosci o żużel. Tobet zawsze mnie zadowalal ( ???? ) jezeli chodzilo o żużlową ofertę. Ktoś porównywał?
W ogóle rejestracja w NordicBet jest otwarta dla Polaków?

D 3,3K

davey_watt

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
K-Pax
Nordic i Triobet to klony, ale dla Polaków szybkie limity... No i z bonus przy rejestracji odpada.

dejf 98

dejf

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
zna ktoś innego buka z tak dobrymi kursami i ofertą?