>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Tobet - opinie

K 3

kolikor

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie gram u tego bukmachera bo ma za dużo limitów.Max 16 spotkań na kuponie to nie dla mnie.Jak podniosą do 25 to od czasu do czasu nadam jakiś kupon.

crossmen 360

crossmen

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Nie gram u tego bukmachera bo ma za dużo limitów.Max 16 spotkań na kuponie to nie dla mnie.Jak podniosą do 25 to od czasu do czasu nadam jakiś kupon.
No jest to poważny argument ,który firma weżmie pod uwagę :grin:

kermitek 0

kermitek

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Warszawa
Ta firma to dno jeśli ktoś chce np. pograć trochę &quot;live&quot;... leci teraz mecz Anzi-Zenit, niby na &quot;live&quot; jest kursy się zmieniają itd. ale cały czas poblokowane i nie można nic zagrać... i to nie pierwszy raz tak jest... lipa straszna... Nie polecam nikomu...

coolmen7 698

coolmen7

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ta firma to dno jeśli ktoś chce np. pograć trochę &quot;live&quot;... leci teraz mecz Anzi-Zenit, niby na &quot;live&quot; jest kursy się zmieniają itd. ale cały czas poblokowane i nie można nic zagrać... i to nie pierwszy raz tak jest... lipa straszna... Nie polecam nikomu...
Zacznijmy od tego, że może coś się w meczu działo i nie dziwne, że zablokowane zakłady, co ty wymagasz aby nawet po bramce czy coś nie było zablokowane ? To w żadnym buku tego nie znajdziesz.
Ja grałem wczoraj na LIVE piłkę plażową stawiając kto strzeli kolejną bramkę i bardzo szybko się odblokowywały zakłady, także za pewne na taki mecz trafiłeś.
I ostatnia sprawa, nigdzie nie jest napisane, że Live Tobetu jest jakiś rewelacyjny, dla mnie też to nie jest nic nadzwyczajnego, ale sam bukmacher w sobie ( tzn. oferta, wypłaty itp. ) jest dla mnie w pierwszej trójce najlepszych na rynku...

M 0

mecios

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Mam problem. Założyłem sobie konto na Tobecie 1 lipca ale dopiero wczoraj pierwszy zakład u tego buka puściłem, wpłaciłem 400 zł kartą kredytową i postawiłem na Urugwaj że zdobędzie puchar po kursie 1,5 i wygrałem 600 a jak próbuję zrobić wypłatę to cały czas jest odrzucono już 2 razy próbowałem

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Czestochowa
miałem to samo, spróbuj opcji - użyj wypłaty lokalnej. Obok moje konto na topie strony masz wypłata -&gt; szukasz szarego buttonu na dole strony &quot;wypłata lokalna&quot; albo coś takiego i powinno bez problemu działać.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Użytkowniku Tobet
Jest możliwość aby raz / dwa na miesiąc była ekstraklasa za piątaka ? Oraz ciekawymi typami były w końcówki sezonu ile goli padnie w danej kolejce ???? można by to wprowadzić na stałe

tomek18 47

tomek18

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Czym różnić sie polecenie wypłaty na konto bankowe od polecenia wypłaty standard?

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ekstraklasa za piątaka, będzie już w tej kolejce. Banery wieczorem pojawią się na stronie. Za komplet extra 1000pln, za 1 błąd 50pln.

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Dzięki. Mam trochę zaległości ???? Interesują mnie mistrzostwa świata juniorów i nie widzę żadnych zakładów na to wydarzenie...

ted 9,1K

ted

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
una paloma blanca
jak o tej porze ich nie ma to raczej nie będzie
Tobet rzadko wystawia oferty na juniorskie (u16,17,18 etc) ME/MŚ w kosza czy siate

tobet.com 55

tobet.com

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Moglibyscie tez napisac kto wygral w konkurs TDF ... zadnego info
Zwycięzcy konkursu &quot;Obstawiaj na żywo Tour de France&quot;: 1. rozirozi 2. robo43 3. rys1234 4. krisjaworski 5. MatiN23. Każdy z użytkowników otrzyma bonus w wysokości €100!

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Po pierwsze uboga oferta na puchary LM I LE ( chodzi głównie o strzeli/nie strzeli gola większość 1,5 under/over brak 0,5 )
po drugie support pl nie działa na live od dobrych kilku dni
po trzecie brak informacji na stronie o zwyciescach wlasnie TDF ...

B 0

baran

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po prostu brak słów, nie dość że nie wystawiają juniorów w siatkę i kosza jak robi większość buków to jeszcze nie wystawili oferty na dwa mecze WGP choć były grane o 10 LOL chyba każdy szanujący się buk wystawił a w tobet nie ma kto tego zrobić ?:kwasny4565:
ciekawe czy wystawią na kolejne mecze bo narazie jest tylko na jeden

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
po prostu brak słów, nie dość że nie wystawiają juniorów w siatkę i kosza jak robi większość buków to jeszcze nie wystawili oferty na dwa mecze WGP choć były grane o 10 LOL chyba każdy szanujący się buk wystawił a w tobet nie ma kto tego zrobić ?:kwasny4565:
ciekawe czy wystawią na kolejne mecze bo narazie jest tylko na jeden
Nigdy nie mieli oferty na jakieś smieszne mecze juniorów ... z footballu owszem ale reszta brak więc nie być zdziwiony .

E 0

emiqs93

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
[email protected]
oferta może rzeczywiscie nie najwyższych lotów ale na + szybkie rozliczanie kursów (systemowe ciut dłużej ale to wiadome ;] ) support szybko odpisuje (polecam szczególnie angielską wersję), kursy nawet ładne ????