To może odpowiem najpierw panu -100pln a potem panu- gwiazda2010 .
Panie 100pln napisałeś --(Sprecyzuj czy chodzi Tobie o zwrot 2000 zł depozytu, czy domagasz się wygranej, bodajże 11 tysięcy + depozyt ?)
Chodzi mi o cała wygraną ponieważ zakład został rozliczony a firma Tobet czekała 70 minut na wynik końcowy dopiero jak mecz ułożył sie na nie korzyść Tobeta po rozliczeniu zakładu zablokowali mi konto ,zresztą jak pisałam straciłam pieniądze na innej firmie kontrując kurs 6.5 zagrany na Tobecie ,dodam że w momencie zagrania zakładu mieli 70 minut na anulowanie go jeśli nastąpił by jakiś bład ,ale tu bylo perfidne czekanie do końca zakład wejdzie to zablokujemy konto i tak sie stało .
kolejny cytat pana 100pln ---(Teraz zawodowy GRACZ postaw się w roli Tobetu ????
- Stawia all-in na mecz Polki w jakimś zapewne challengerze o kursie 6,50.
Odpowiadam na twoje kolejne pytanie to nie był żaden challenger tylko turniej w Kuala Lumpur, Malezja mecz U Radwanska - Jovanovski zresztą co to za różnica czy to był
tenis ,
piłka nożna czy nba ?,nie rozumie cie była wystawiona oferta zakład byl przez 70 minut w zakładach w toku po 70 minutach został rozliczony więc chyba należa mi sie moje pieniądze !!!
kolejny cytat pana 100pln -(- Firma dzwoni w sprawie weryfikacji, to pojawiają się jakieś problemy i sama mówisz, że powiedziałaś Tobetowi, żeby zadzownili jeszcze raz bo słabo ich słyszysz/przerywa coś.)
po pierwsze w momencie zablokowania konta o 9 30 o 9 40 po 10 minutach przesłałam 4 rachunki i dowód potwierdzając swoją weryfikacje , przy rozmowie weryfikacyjnej byłam w sklepie nie było to zbyt komfortowe ale odpowiedziałam na wszystkie pytanie wychodząc ze sklepu usłyszałam że zostało ostatnie pytanie odpowiedziałam że prosze chwile poczekać bo pani nie słysze przejde tylko przez ulice rozmowa została rozłączona przez pracownika tobet za minute byłam juz w domu i napisałam email że prosze oddzwonić czemu rozmowa została przerwana nawet nie miałam jak oddzwonić bo telefon był oczywiście zastrzeżony po chwili otrzymałam emial że konto zostaje zablokowane a pieniądze z wygranej pobiera Tobet jedynie zostanie zwrócony mi depozyt i został zwrócony za 2 minuty tak jak by chcieli natychmiast zamknąc sprawe i zabrać pieniądze .
i ostatni cytat pana 100pln ---(Ja nie miałem nigdy problemów z tą firmą, nigdy nie musiałem im wysyłać jakiś skanów dowodów, rachunków, paragonów, ani do mnie nie dzwonili w sprawie weryfikacji. Problemów z wypłatami, wpłatami też nie miałem. Z obstawianiem jakiś meczów też nie miałem. )
Czyli sam widzisz Ze od początku chcieli zabrać mi te pieniądze po 8 załozyłam konto a o 9 30 jak wygrałam konto zostało zablokowane i przyszedł komunikat
1.24 W niektórych sytuacjach możemy zażądać weryfikacji tożsamości użytkownika i/lub jego adresu w celu spełnienia naszych wymagań statutowych. Użytkownik powinien wtedy przedstawić jeden z następujących dokumentów:
• paszport lub dowód osobisty
• prawo jazdy
oraz dodatkowo:
• rachunek (np. za gaz lub telefon), wystawiony w okresie trzech ostatnich miesięcy
(nie honorujemy rachunków za telefony komórkowe)
• wyciąg z rachunku bankowego lub konta karty kredytowej, nie starszy niż trzy miesiące
• dokument potwierdzający ubezpieczenie domu lub mieszkania
Każdy rachunek im wysłałam dlatego nie mają żadnych podstaw by nie oddać mi pieniędzy .
Na koniec do pana Gwiady o to jego cytat ----( Dziwne jest to zakładasz konto wpłacasz 2tys i pierwsze spotkanie ZA 2TYSIACE na ule ... nie jest to dziwne ? )
szczerze nie wiem co widzisz w tym dziwnego była wystawiona oferta to zagrałam przecież to moja prywatna sprawa za ile i co gram dla mnie nie jest nic w tym dziwnego że zawarłam taki zakład chyba oferta jest po to żeby z niej korzystać a nie się na nią patrzeć przynajmniej ja do tego tak podchodzę....