Popieram kolegów powyżej. Zleciłem wypłatę z Tobet 16 grudnia i także do dziś nie zweryfikowali moich dokumentów. W odpowiedzi na maila przeprosili i napisali, że konto zostanie zweryfikowane jak najszybciej minął tydzień i nic. Porażka!
Pisz e-maile do bólu.Albo się znudzi im ,albo Tobie......Hah dostałem odpowiedź, że przekazali moją wiadomość do działu bezpieczeństwa.
5ty, czy 6ty raz już to zrobili.
I znowu kilka dni bez ich odzewu. Jak przypomne im o mojej sprawie to napiszą, żebym znowu im opisał czemu wysłałem kasę nie ze swojego konta. A jak im wyjaśnię po raz kolejny to znów przekażą sprawę do działu bezpieczeństwa.
I tak w kółko.
Super bukmacher !
Screen ze swojego konta mb z historią dokonania wypłaty do nich.Weryfikacja źródła płatności. Prosimy o przedstawienie kopii jednego z poniższych dokumentów:
- karta kredytowa zarejestrowana na Twoim koncie Tobet (awers i rewers
- wyciąg z konta karty kredytowej zarejestrowanej na koncie Tobet, wystawiony w ciągu ostatnich 3 miesięcy
- Zdjęcie wybranego sposobu płatności
Wpłaciłem przez moneybookers co mam im wysłać bo już mnie wku....
i co to kur... znaczy - Zdjęcie wybranego sposobu płatności?????
1. Nie mam żadnego MoneyBookersProsimy o przesłanie nam jeszcze zrzutu z ekranu strony profilowej Pańskiego konta MoneyBookers oraz potwierdzenia ostatniej wpłaty P24 z konta bankowego na konto Tobet.
1.Napisz, że nie posiadasz...1. Nie mam żadnego Moneybookers 2. Co to jest to P24 ?
Zdziwiłbym się ? Przecież piszę, że miałem niemal identyczną sytuację i jak została rozwiązana, więc nie wiem dlaczego miałbym się zdziwić... Przecież nie masz obowiązku posiadania MB...Otóż zdziwiłbyś się
Czekam ponad 3 tygodnie na weryfikację konta i wypłatę środków. Spotykam się z totalną głupotą i ignorancją ze strony supportu. Wysłałem skany dowodu osobistego, prawa jazdy, karty kredytowej, screenshota konta bankowego powiązanego z kontem, screenshot potwierdzający wpłatę a debilny support każe mi wysłać skan konta na moneybookers którego nie mam! Dodatkowo założyłem tu konto żeby wysłać prywatną wiadomość do użytkownika tobet i nie mogę tego zrobić bo nie mam 10 postów! Istny cyrk.Witam,
Jeśli ktoś ma długotrwałe problemy z weryfikacją to proszę o login na priv.
Postaram się przyspieszyć formalności.