>>> Odbierz prawdziwy ZAKŁAD BEZ RYZYKA! <<<<

Titan Poker 50$ za free od Liquid

M 0

mkiller

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
NS
ma ktos odpowiedzi do tego quizu?? wszystko bylo by ok gdyby pytania byly w jezyku polskim, nie rozumien niektorych pokerowych zwrotow w jezyku angielskim.. ale jakos trzeba sobie poradzic z tym quizem..

iron77 2

iron77

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
ma ktos odpowiedzi do tego quizu?? wszystko bylo by ok gdyby pytania byly w jezyku polskim, nie rozumien niektorych pokerowych zwrotow w jezyku angielskim.. ale jakos trzeba sobie poradzic z tym quizem..
powiedz czego nie rozumiesz

mejsik 0

mejsik

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Bonus
Czy ktos zna odpowiedzi do pytan zamieszczonych wczesniej?? Prosze o kontakt....

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
Dobrze ale odpowie mi ktoś w końcu na moje pytanie? Przecież tyle ludzi dostało bonus...
Czy aby dostać pieniądze? Goście z liquida do nas dzwownią, w celu potwierdzenia danych?!

19krako91 44

19krako91

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
Zabrze
Czy aby dostać pieniądze? Goście z liquida do nas dzwownią, w celu potwierdzenia danych?!
dzwoni tylko automat podający kod atomatycznie po rejstracji
i chyba nic więcej nie dzownią.
Bynajmniej mi nie dzwonili

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Reaction score
0
Punkty
0
Miasto
stad...
dzwoni tylko automat podający kod atomatycznie po rejstracji
i chyba nic więcej nie dzownią.
Bynajmniej mi nie dzwonili

Na stronie głównej pisze, że tylko domowy. A udało się komuś na komórke? ????

S 0

smile88

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja niestety pieniędzy nie dostałem. I już straciłem nadzieję. :;/:

sadam666 17

sadam666

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam promocje na LTD.com Na kase czeka sie max. 1 dzien :spokodfhgfh:

Tak z pewnością ???? , ja kiedyś czekałem żeby Andy był dostępny przez 1,5 misiąca ????

bartekw 0

bartekw

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Polecam promocje na LTD.com Na kase czeka sie max. 1 dzien :spokodfhgfh:

Tak z pewnością ???? , ja kiedyś czekałem żeby Andy był dostępny przez 1,5 misiąca ????

nom z tą ich dostępnością faktycznie jest cięzko. Kiedyś do niego pisałem mimo że był dostepny ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi :/

D 0

daniel84

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Ja niestety czekam już około 30 dni, rejestrację przeprowadziłem z całą pewnością prawidłowo, wysyłałem ponaglenia zarówno do samego titana, jak i do tlpoker; po polsku, po angielsku i nic. Chyba wstrzeliłem się w zły moment. A promocja bankowo była wtedy aktualana..

S 11

support75

Użytkownik
Reaction score
0
Punkty
0
Napisze z pamieci. Pot 5$ = 0.5 pkt
hmm a nie pot 5$ = 1 pkt??

masz racje, pomyliłem się.

Punkty Titan Poker Points zbierane są w trakcie gier opartych na tak zwanym “pobraniu prowizji” w trakcie każdego rozdania. . Dla przykładu, jeśli pobrana została prowizja w wysokości $0,50 to wszyscy gracze, którzy uczestniczyli w rozdaniu, niezależnie od tego czy mieli swój wkład w puli, otrzymają 1 Punkt. Jeżeli w czasie rozdania pobrane zostało $3 prowizji, wszyscy uczestniczący gracze otrzymają po 9 Punktów. Wyjaśnienie: pobrana prowizja odnosi się do całkowitej sumy prowizji pobranej od wszystkich uczestniczących w grze, nie od każdego z graczy z osobna.

Punkty Titan Poker można również zdobyć w turniejach. Za każdy $1 opłaty turniejowej, gracz otrzyma 20 Punktów.
[/quote]